Boty Superfit

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
janina 08
21.6.12 21:16

To je pravda, nozku jsem mela obkreslenou, ale kdyz jsme je u kamaradky odzkouseli, u toho stal i se trochu prosel, tak jsem nemela pochybnosti, jen ze mi malej neni schopnej rict spolehlive, jestli ho netlaci na sirku, tak jsem se jeste ptala pani z internetoveho obchodu a kdyz mi rekla ze ten typ je na sirokou nohu, tak jsem se ujistila, ze je koupim. Priste musim boty proste koupit v obchode.

• Citovat
  • Upravit
mystery
4.10.12 14:29

Ahoj, mám takový dotaz, vybírám botky na zimu a chtěla bych malému pořídit superfity. Ted máme velikost 22 a myslela, jsem že bych mu pořídila 24? myslíte, že by mu to mohlo stačit, nemá žádné baculaté nožky a chtěla bych je jak do města tak ta hory.. A pak dumu zda koupit nošené a nebo opět investovat penizky do nových. Mužu znát Váš názor? Měl by je jen na jednu sezonu.. a chtěla bych aby je užil i v březnu, ale nevím zda nejsem moc naivní.. Děkuji za každou radu či zkušenost. Pěkný den

• Citovat
  • Upravit
4181
22.10.12 13:13

Ahoj,
chci se zeptat - boty Superfit jsem si pro malyho hodne oblibila, ale meli jsme zatim jen podzimni typy.
Ted koukam po zimnich, a vsimla jsem si, ze maji jazyk reseny takovou vsadkou - jakoby klinem, coz zajisti, ze se sice jazyk nemuze nikam hrnout a nikudy nezaleze treba snih, ale na druhou stranu si nejsem jista, jestli kdyz se botka zapne, jestli tam ta naskladana skrumaz pak netlaci na nohu.
Mela jsem botu v ruce v krame (dite jsem s sebou nemela, tak jsem nemohla vyzkouset), a docela me to nahlodalo.
Myslela jsem, ze sednu k netu a nejake objednam, ale ted si nejsem jista.

Kdo je mate, jak jste s tim spokojene? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
22.10.12 13:29
@nakukovatelka píše:
Ahoj,
chci se zeptat - boty Superfit jsem si pro malyho hodne oblibila, ale meli jsme zatim jen podzimni typy.
Ted koukam po zimnich, a vsimla jsem si, ze maji jazyk reseny takovou vsadkou - jakoby klinem, coz zajisti, ze se sice jazyk nemuze nikam hrnout a nikudy nezaleze treba snih, ale na druhou stranu si nejsem jista, jestli kdyz se botka zapne, jestli tam ta naskladana skrumaz pak netlaci na nohu.
Mela jsem botu v ruce v krame (dite jsem s sebou nemela, tak jsem nemohla vyzkouset), a docela me to nahlodalo.
Myslela jsem, ze sednu k netu a nejake objednam, ale ted si nejsem jista.Kdo je mate, jak jste s tim spokojene? diky

mám pro mladší a spokojenost. jen mi trochu mrzí, že nejsou celokožené. ale ty zas bývají dost těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
22.10.12 13:36

@nakukovatelka Ta vsadka je super, že se tam nikde nedostane sníh a cokoliv jiného. Naskládané je to v botě bez problémů, netlačí. Jinak teda neobjevila jsem takový eshop se Superfity, aby se mi i s poštovným vyplatilo tu botu koupit tam a ne v krámě :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
2926
22.10.12 13:53

@nakukovatelka Děti mají Superfity už třetí sezonu a nevadí to, naskládá se to tam v pohodě. Měli jsme zavazovací, na sucháče a letos poprvé stahovací tkanicí, v dobré mi přijdou všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
22.10.12 13:54

@chytrá horákyňka Tak my, které bychom pro Superfity museli vyjet až do horoucích pekel, jsou eshopy záchrana. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
22.10.12 14:03

Taky spokojenost, není to u jazyku nijak zpřehýbané a v krámě byly levnější než na netu (platila jsem 998 za ty zimní s tkaničkama vel 20).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.10.12 14:04

@nakukovatelka ted jsem si u tech gortexovych vsimla, ze tam je ten jazyk jinak, ale nevsimla jsem si, ze by to necemu vadilo.

@mystery hele, tezko rict, dceri poskocila pres leto noha z 21 na 23. Ted ma 23, boty zimni jsem ale kupovala 24. Taky ma celorocni superfity s goretexem a doufam ze taky neco vydrzi, jinak me trefi. ty zimni jsem kupovala ve sleve a ne superfity, takovy kozeny kozacky. Jinak kdybych chtela do zimnich fakt investovat, tak az to bude horet a podle aktualni velikosti. Leda pokud by byla sleva, tak driv…

no a radsi nenosene. ty moje superfity jsou teda z druhe ruky, ale nove, max szkousene, jestli mohu prodejkyni verit. Melo to nalepenou cedulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
22.10.12 14:08

@nakukovatelka Syn měl zimní Superfitky už po 2 zimy a spokojenost! Ta vsadka mu taky nijak nevadila a to má silnější lýtka. Dnes jsem byla pokukovat po krámech po botách a vypadá to, že opět skončíme u Superfitek, u nás v Pardubicích teda výběr hrůza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.10.12 14:12
@chytrá horákyňka píše:
@nakukovatelka Ta vsadka je super, že se tam nikde nedostane sníh a cokoliv jiného. Naskládané je to v botě bez problémů, netlačí. Jinak teda neobjevila jsem takový eshop se Superfity, aby se mi i s poštovným vyplatilo tu botu koupit tam a ne v krámě :nevim:.

:lol: to jsem tu resila pred rokem. Ale mela jsem stesti, jina maminka mi hned dala odkaz, kde byla zrovna sleva, a dalsi jsem kupovala sice uz normalne bez slevy, ale manzel je tam vyzvednul, takze bez postovneho.
Ja vidim vyhodu zejmena ve vyberu, protoze v kramech? To je tristni vyber. A to jsem z Prahy. Jedu do Arkad do Humanicu - tam dvoje klucici, dvoje holcici a desatery sandaly. Kdyz jedu do mensiho kramu - vyber taky nic moc, maji jedny dvoje. Jedny vysoky za 1700,–, jedny nizsi za 1300,– a to je vsechno. A ja si chci proste botu vybrat, takze jsem zvolila postup, ze diteti nekde botu vyzkousim (treba i holcici, jen kvuli velikosti), a pak si z netu objednam. Kdyz to lze udelat s osobnim vyzvednutim, je to takovy prijemny bonus :).
Vsimla jsem si tady na emiminu, ze hodne maminek to tak dela - ze se drzi jedne znacky (zrovna u Superfitek jsem to videla casto), a pak proste boty objednavaji. Neni to ani tak o ty cene, jako o vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
22.10.12 14:15

Ja jsem takove porizovala loni a nevim, spis uz bych koupila jine. Deti maji hubenoucke nohy a ty suchace nesly poradne utahnout, tak je nemely pevne na nohach :-( Byla tu o nich pak diskuse, pry jsou lepsi Superfitky vyssi - na 3 suchy zipy, my mame na dva.
Ale jinak super, ptala jsem se i, jestli deti netlacej, tak to pry vubec. Neprotekly ani malicko, bylo v nich teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
22.10.12 14:15

@nakukovatelka Kupujeme je už několik sezón a u těch vyšších (třípáskových) se jednou stalo, že to dceři nesedělo zrovna ideálně právě kvůli jazyku, takže jsme vybrali jiný typ boty (taky superfit, ale jiný vzor).
Kozačky taky nesedí všechny stejně, loni jsme měli ty šněrovací, jsou parádní, přizpůsobí se díky tkaničce noze.
Letos jsem teda taky objednala dětem na netu, abych nemusela do obchodu, ale už máme vyzkoušené různé typy a byla jsem smířená s tím, že to když tak pošlu nazpět, poštu mám přece jen blíž. Naštěstí všechny sedí jak ulité. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.10.12 14:16

Tak snad je to v pohode, kdyz pisete. Synovi je 3,5, takze uz klasicky chodec, do skolky apod.
U malinkych deti je to asi neco jinyho, maji malou boticku - takze maly jazyk :), navic nejake tlaceni by asi nerekly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
22.10.12 14:21
@nakukovatelka píše: :lol: to jsem tu resila pred rokem. Ale mela jsem stesti, jina maminka mi hned dala odkaz, kde byla zrovna sleva, a dalsi jsem kupovala sice uz normalne bez slevy, ale manzel je tam vyzvednul, takze bez postovneho.
Ja vidim vyhodu zejmena ve vyberu, protoze v kramech? To je tristni vyber. A to jsem z Prahy. Jedu do Arkad do Humanicu - tam dvoje klucici, dvoje holcici a desatery sandaly. Kdyz jedu do mensiho kramu - vyber taky nic moc, maji jedny dvoje. Jedny vysoky za 1700,–, jedny nizsi za 1300,– a to je vsechno. A ja si chci proste botu vybrat, takze jsem zvolila postup, ze diteti nekde botu vyzkousim (treba i holcici, jen kvuli velikosti), a pak si z netu objednam. Kdyz to lze udelat s osobnim vyzvednutim, je to takovy prijemny bonus :).
Vsimla jsem si tady na emiminu, ze hodne maminek to tak dela - ze se drzi jedne znacky (zrovna u Superfitek jsem to videla casto), a pak proste boty objednavaji. Neni to ani tak o ty cene, jako o vyberu.

Jj, to je fakt, já loni zimní kupovala ještě v kamenném obchodě a měli tak mizerný výběr, že jedny botky jsem nakonec koupila zn. ecco.
A je potřeba přijít včas, aby měli ještě velikost, kterou člověk potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková