Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
luciashek píše:
Chtěla jsem se ještě zeptat,co za značku levnjěších botek kupujete na píškoviště, apod… To bychom pak na jaro taktéž potřebovali.Předem děkuji
Befado
my taky kupujeme superfitky, ale letošní zimní boty mě hodně zklamaly.Impregnovala jsem je kvalitním sprejem a do bot jsem dala dceři punčochy a termoponožky od Moiry a dcera měla po hodině řádění venku úplně zmrzlé nožky. Takže jsem při dalším sánkování přidala ponožky a bylo to ještě horší, tak nechápu, jak je to možné a to se dcera pořád hýbala. Takže jsme vlastně Kč 17OO,– vyhodili z okna
. Do bot neteče, to jsme vyzkoušeli, takže fakt nechápu, kde je problém a docela mám obavy do této značky v zimě zase jít
Mam ledový nohy i v případě, kdy mam ponožky z jiného materiálu, než čistou bavlnu nebo kvalitní outdoor fusky nebo čim víc mám nohy nabalené. Protože jak se zpotí z toho či onoho důvodu, jsou v mokru nebo vlhku. Malá to má taky tak, mohl by to být i váš případ.
nepřihlášená karin píše:
my taky kupujeme superfitky, ale letošní zimní boty mě hodně zklamaly.Impregnovala jsem je kvalitním sprejem a do bot jsem dala dceři punčochy a termoponožky od Moiry a dcera měla po hodině řádění venku úplně zmrzlé nožky. Takže jsem při dalším sánkování přidala ponožky a bylo to ještě horší, tak nechápu, jak je to možné a to se dcera pořád hýbala. Takže jsme vlastně Kč 17OO,– vyhodili z okna. Do bot neteče, to jsme vyzkoušeli, takže fakt nechápu, kde je problém a docela mám obavy do této značky v zimě zase jít
Taky si myslím,že je to ten pot. Synovi se nohy hodně potí. V superfitkách je jen v punčocháčích a v poho. I prodavačka nám říkala,že stačí jen punčocháče,že se nemusejí dávat ještě ponožky.A úplně v poho. Teplé a suché nožky máme.
![]()
Háta_x píše:
Mam ledový nohy i v případě, kdy mam ponožky z jiného materiálu, než čistou bavlnu nebo kvalitní outdoor fusky nebo čim víc mám nohy nabalené. Protože jak se zpotí z toho či onoho důvodu, jsou v mokru nebo vlhku. Malá to má taky tak, mohl by to být i váš případ.
Háto, ale my kupujeme superfitky už 3 rokem a nikdy s tím nebyl problém, takže nechápu, že najednou má zmrzlé nožky
nepřihlášená karin píše:
my taky kupujeme superfitky, ale letošní zimní boty mě hodně zklamaly.Impregnovala jsem je kvalitním sprejem a do bot jsem dala dceři punčochy a termoponožky od Moiry a dcera měla po hodině řádění venku úplně zmrzlé nožky. Takže jsem při dalším sánkování přidala ponožky a bylo to ještě horší, tak nechápu, jak je to možné a to se dcera pořád hýbala. Takže jsme vlastně Kč 17OO,– vyhodili z okna. Do bot neteče, to jsme vyzkoušeli, takže fakt nechápu, kde je problém a docela mám obavy do této značky v zimě zase jít
Háto, ale my kupujeme superfitky už 3 rokem a nikdy s tím nebyl problém, takže nechápu, že najednou má zmrzlé nožky ![]()
Ahoj,
odpoved predem tusim, ale zeptam se - jake botky byste koupili z techto dvou ?
Superfit - mame ted jarni, vel. 25, mirne volnejsi, takze bych bez zkouseni objednala opet vel. 25 tyto -
http://www.detskeboty.cz/…00136-31.htm
zkusila bych mu je hned na krame po osobnim odberu, takze vymenu velikosti bych kdyztak resila hned
Elefanten - dnes jsme je zkouseli v Deichmanu, taky se mi libily
http://www.deichmann.com/…00840968/Dětské%20sandály,%20šířka%20M%20IV.prod?r=5&c=3&filter_brand=elefanten&st=PRODUCT&filter_cat=znacky/elefanten
dik za nazory, jen ozivuju diskusi, tak snad nevadi otravovat s takovou blbosti
Oboji je hezke, takze zavisi na Tvem vkusu, ale to jsi asi slyset nechtela:)
Z hlediska financniho bych uz tedy brala Superfitky, je tam maly cenovy rozdil a jsou to Ty nej botky
Taky se asi bude lip udrzovat ta hneda barva a prijde mi elegantnejsi a vic barevne kombinovatelna, tot muj nazor ![]()
My jinak ted mame poprve Elefanteny, jinak jedeme na Superfitech, ale nemeli na krame poradny vyber a muzu rict, ze jsem spokojena i s touto znackou, zejmena dcerka ![]()
To už kupujete letní boty? Není ještě brzy?Přece jenom noha dost poroste.
Vzdyt zachvili bude teplicko a navic, zatim je muze mit jako domaci obuv, tak jsem to loni udelala ja…
@sexyfraga píše:
To už kupujete letní boty? Není ještě brzy?Přece jenom noha dost poroste.
To byla presne moje reakce, kdyz mi rekla segra, ze jdou o vikendu pro sandale
. Pak jsem to prehodnotila - zas to nejsou uplne odkryte sandaly s prazdnou patou i spickou, spis takove paskove boty. Ted ma byt o vikendu hodne teplo a ma se to i udrzet, rekla jsem si, ze je uz koupim. Jemu noha moc rychle neroste, a hlavne - pokud bude leto jako vloni (snad ne!), tak to bylo pekne asi 14 dni v kvetnu a pak to nestalo za nic, cervenec proprsel komplet atd. Takze ja uz se prichystam, a jak bude teplo, zacneme je nosit. On ma uz ted v plnych semtam zpocenou nohu. Za chvili mas kveten …
@Marcell píše:
Oboji je hezke, takze zavisi na Tvem vkusu, ale to jsi asi slyset nechtela:)
Z hlediska financniho bych uz tedy brala Superfitky, je tam maly cenovy rozdil a jsou to Ty nej botkyTaky se asi bude lip udrzovat ta hneda barva a prijde mi elegantnejsi a vic barevne kombinovatelna, tot muj nazor
My jinak ted mame poprve Elefanteny, jinak jedeme na Superfitech, ale nemeli na krame poradny vyber a muzu rict, ze jsem spokojena i s touto znackou, zejmena dcerka
Asi mas pravdu, ja jsem taky za ty Superfity. Sice se mi vic libi ty tmavy, ale je fakt, ze tmavy boty porad utirame, na svetlych nebude tolik videt prach a pisek a na leto se asi hodi vic - diky
Nemas zac! A v kterem obchode je kupujes? Jsem taky z Pha, tak me to zajima ![]()
@Marcell píše:
Nemas zac! A v kterem obchode je kupujes? Jsem taky z Pha, tak me to zajima
Ja jsem pako, nerozklikla jsem si velikosti u tech Superfitek, takze az ted koukam, ze jsou jen v 19
. Asi na tech strankach vyberu jine. No koupim je primo tam (pokud se pro ne teda rozhodnu), kram je v Praze v Holesovicich, takze si je objednam pres net, s osobnim odberem. Na krame urcite vsechno nemaji, takze se mi nechce tam jezdit jen okukovat.
Mozna tyhle -
http://www.detskeboty.cz/…00136-43.htm
nebo tyhle -
http://www.detskeboty.cz/…00138-43.htm
nebo zeby tyhle -
http://www.detskeboty.cz/…00139-06.htm