Boty Superfit

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
16.2.12 21:15
luciashek píše:
Chtěla jsem se ještě zeptat,co za značku levnjěších botek kupujete na píškoviště, apod… To bychom pak na jaro taktéž potřebovali.Předem děkuji

Befado

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená karin
17.2.12 02:02

my taky kupujeme superfitky, ale letošní zimní boty mě hodně zklamaly.Impregnovala jsem je kvalitním sprejem a do bot jsem dala dceři punčochy a termoponožky od Moiry a dcera měla po hodině řádění venku úplně zmrzlé nožky. Takže jsem při dalším sánkování přidala ponožky a bylo to ještě horší, tak nechápu, jak je to možné a to se dcera pořád hýbala. Takže jsme vlastně Kč 17OO,– vyhodili z okna :( . Do bot neteče, to jsme vyzkoušeli, takže fakt nechápu, kde je problém a docela mám obavy do této značky v zimě zase jít

• Citovat
  • Upravit
7576
18.2.12 12:12

Mam ledový nohy i v případě, kdy mam ponožky z jiného materiálu, než čistou bavlnu nebo kvalitní outdoor fusky nebo čim víc mám nohy nabalené. Protože jak se zpotí z toho či onoho důvodu, jsou v mokru nebo vlhku. Malá to má taky tak, mohl by to být i váš případ.

nepřihlášená karin píše:
my taky kupujeme superfitky, ale letošní zimní boty mě hodně zklamaly.Impregnovala jsem je kvalitním sprejem a do bot jsem dala dceři punčochy a termoponožky od Moiry a dcera měla po hodině řádění venku úplně zmrzlé nožky. Takže jsem při dalším sánkování přidala ponožky a bylo to ještě horší, tak nechápu, jak je to možné a to se dcera pořád hýbala. Takže jsme vlastně Kč 17OO,– vyhodili z okna :( . Do bot neteče, to jsme vyzkoušeli, takže fakt nechápu, kde je problém a docela mám obavy do této značky v zimě zase jít
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.2.12 19:11

Taky si myslím,že je to ten pot. Synovi se nohy hodně potí. V superfitkách je jen v punčocháčích a v poho. I prodavačka nám říkala,že stačí jen punčocháče,že se nemusejí dávat ještě ponožky.A úplně v poho. Teplé a suché nožky máme. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
20.2.12 16:31
Háta_x píše:
Mam ledový nohy i v případě, kdy mam ponožky z jiného materiálu, než čistou bavlnu nebo kvalitní outdoor fusky nebo čim víc mám nohy nabalené. Protože jak se zpotí z toho či onoho důvodu, jsou v mokru nebo vlhku. Malá to má taky tak, mohl by to být i váš případ.
Háto, ale my kupujeme superfitky už 3 rokem a nikdy s tím nebyl problém, takže nechápu, že najednou má zmrzlé nožky :(
nepřihlášená karin píše:
my taky kupujeme superfitky, ale letošní zimní boty mě hodně zklamaly.Impregnovala jsem je kvalitním sprejem a do bot jsem dala dceři punčochy a termoponožky od Moiry a dcera měla po hodině řádění venku úplně zmrzlé nožky. Takže jsem při dalším sánkování přidala ponožky a bylo to ještě horší, tak nechápu, jak je to možné a to se dcera pořád hýbala. Takže jsme vlastně Kč 17OO,– vyhodili z okna :( . Do bot neteče, to jsme vyzkoušeli, takže fakt nechápu, kde je problém a docela mám obavy do této značky v zimě zase jít
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
20.2.12 16:32

Boty superfit

Háto, ale my kupujeme superfitky už 3 rokem a nikdy s tím nebyl problém, takže nechápu, že najednou má zmrzlé nožky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.2.12 16:40

Holky a kde kupujete botky zn.Superfit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
25.4.12 23:00

Ahoj,
odpoved predem tusim, ale zeptam se - jake botky byste koupili z techto dvou ?

Superfit - mame ted jarni, vel. 25, mirne volnejsi, takze bych bez zkouseni objednala opet vel. 25 tyto -
 http://www.detskeboty.cz/…00136-31.htm

zkusila bych mu je hned na krame po osobnim odberu, takze vymenu velikosti bych kdyztak resila hned

Elefanten - dnes jsme je zkouseli v Deichmanu, taky se mi libily
http://www.deichmann.com/…00840968/Dětské%20sandály,%20šířka%20M%20IV.prod?r=5&c=3&filter_brand=elefanten&st=PRODUCT&filter_cat=znacky/elefanten

dik za nazory, jen ozivuju diskusi, tak snad nevadi otravovat s takovou blbosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
25.4.12 23:19

Oboji je hezke, takze zavisi na Tvem vkusu, ale to jsi asi slyset nechtela:)
Z hlediska financniho bych uz tedy brala Superfitky, je tam maly cenovy rozdil a jsou to Ty nej botky ;) Taky se asi bude lip udrzovat ta hneda barva a prijde mi elegantnejsi a vic barevne kombinovatelna, tot muj nazor :)
My jinak ted mame poprve Elefanteny, jinak jedeme na Superfitech, ale nemeli na krame poradny vyber a muzu rict, ze jsem spokojena i s touto znackou, zejmena dcerka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
25.4.12 23:24

To už kupujete letní boty? Není ještě brzy?Přece jenom noha dost poroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
25.4.12 23:29

Vzdyt zachvili bude teplicko a navic, zatim je muze mit jako domaci obuv, tak jsem to loni udelala ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
25.4.12 23:32
@sexyfraga píše:
To už kupujete letní boty? Není ještě brzy?Přece jenom noha dost poroste.

To byla presne moje reakce, kdyz mi rekla segra, ze jdou o vikendu pro sandale :lol: . Pak jsem to prehodnotila - zas to nejsou uplne odkryte sandaly s prazdnou patou i spickou, spis takove paskove boty. Ted ma byt o vikendu hodne teplo a ma se to i udrzet, rekla jsem si, ze je uz koupim. Jemu noha moc rychle neroste, a hlavne - pokud bude leto jako vloni (snad ne!), tak to bylo pekne asi 14 dni v kvetnu a pak to nestalo za nic, cervenec proprsel komplet atd. Takze ja uz se prichystam, a jak bude teplo, zacneme je nosit. On ma uz ted v plnych semtam zpocenou nohu. Za chvili mas kveten …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
25.4.12 23:35
@Marcell píše:
Oboji je hezke, takze zavisi na Tvem vkusu, ale to jsi asi slyset nechtela:)
Z hlediska financniho bych uz tedy brala Superfitky, je tam maly cenovy rozdil a jsou to Ty nej botky ;) Taky se asi bude lip udrzovat ta hneda barva a prijde mi elegantnejsi a vic barevne kombinovatelna, tot muj nazor :)
My jinak ted mame poprve Elefanteny, jinak jedeme na Superfitech, ale nemeli na krame poradny vyber a muzu rict, ze jsem spokojena i s touto znackou, zejmena dcerka :kytka:

Asi mas pravdu, ja jsem taky za ty Superfity. Sice se mi vic libi ty tmavy, ale je fakt, ze tmavy boty porad utirame, na svetlych nebude tolik videt prach a pisek a na leto se asi hodi vic - diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
25.4.12 23:43

Nemas zac! A v kterem obchode je kupujes? Jsem taky z Pha, tak me to zajima :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
25.4.12 23:55
@Marcell píše:
Nemas zac! A v kterem obchode je kupujes? Jsem taky z Pha, tak me to zajima :)

Ja jsem pako, nerozklikla jsem si velikosti u tech Superfitek, takze az ted koukam, ze jsou jen v 19 :) . Asi na tech strankach vyberu jine. No koupim je primo tam (pokud se pro ne teda rozhodnu), kram je v Praze v Holesovicich, takze si je objednam pres net, s osobnim odberem. Na krame urcite vsechno nemaji, takze se mi nechce tam jezdit jen okukovat.
Mozna tyhle -
http://www.detskeboty.cz/…00136-43.htm
nebo tyhle -
http://www.detskeboty.cz/…00138-43.htm
nebo zeby tyhle -
 http://www.detskeboty.cz/…00139-06.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie