Boty Superfit

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Resuzt
26.4.12 08:18

Ahoj,já jen k výběru. Pokud trváš na kotníčkových, tak vzor 136 určitě není. Není to klasická bota, ale taky nee kotníková. Jen to tak vypadá, kotníček je takový jakoby obkroužený. I vzor 139 tak vypadá. Resuzt

• Citovat
  • Upravit
5463
26.4.12 10:31

@nakukovatelka tak to nás nějak teplo mine syn je na antibiotikách a nesmíme ven takže si teplíčka neužijeme.JInak taky volím superfit.Ale je fakt,že já chci pro malého sandálky s odkrytou špičkou jako jsme měli vloni.My jsme synovi koupili tyto http://www.detskeboty.cz/…00233-88.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.4.12 12:50

Ahojda, presne tenhle typ sandalek od Superfit nosime na doma dlouhodobe, vlastne od roku porad, vzdy jen koupim vetsi cislo ;) Jen lehce upozornuji, ze to nejsou echt odolne sandalky, co by prezily kolo ci odrazedlo ;) Ale jsou super mekkoucke a pohodlne ;)
My meli vloni na ven na litani na motorce sandalky od Essi, ty jsou trosku tvrdsi (pro priznivce Superfitu), ale prezily 5 mesicu intenzivniho pouzivani vcetne motorky, pisku a more ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
26.4.12 14:47

Aha … :think: No musim rict, ze s tim odrezedlem me to vcera vecer taky napadlo. Zrovna dnes privezl kuryr Firstbike, takze doufam, ze budeme drandit. Jinak teda na motorce (ktera je mu samozr.mala, ale miluje ji a venku ji zatim zvlada) jezdi s temito botami, a neni na nich videt nic -
http://tapik-detskaobuv.cz/…0328-81.html
maji tu zvednutou spicku, takze asi tim to je. Neni na nich fakt nic videt, a to za spicky samozr.obcas zadrhne.
Tak ted nevim. Aby je vubec uzil, chodime ven 1× denne a asi vetsinou s tim koloodrazedlem. Zase ale sandaly by mit mel. A nemate nekdo tip na konkretni sandaly s odolnou spickou ? Odkrte prsty urcite nechci, chci s tim paskem pres prsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
26.4.12 15:00
@sexyfraga píše:
@nakukovatelka tak to nás nějak teplo mine syn je na antibiotikách a nesmíme ven takže si teplíčka neužijeme.

To je mi lito, venku je nadherne. At jste brzy fit !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.4.12 15:04

My meli vloni na motorku konkretne tyhle: http://www.detskeboty.cz/…v-ruzova.htm (samozrejme delaji i klucici barvy) ;) Vim, ze to neni super mekkoucka boticka jako Superfit (sandalky na doma i celorocky mame jedine Superfit), ale prezily fakt vsecko, vcetne motorky, kamenu a machani v mori (nosila je 5 mesicu skoro nonstop) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
26.4.12 15:11

Allik, diky moc za tip, jsou krasny. Jeste tu nabidku projedu, ale musime je nejdriv zkusit, Essi jsme jeste nemeli.
Ja si pred chvili rikala, ze to nebudu hrotit a prehanet (zejmena s cenou, znam se, budu hledat a hledat a za chvili mi i 1200 prijde o.k., to zname :roll: ), tak jsem si rikala, co jit do tech Elefantenu, ale ne modrych, ale bezovych - techto -
http://www.deichmann.com/…0na%20suchý%20zip.prod?r=5&c=3&filter_brand=elefanten&st=PRODUCT&filter_cat=/znacky/elefanten

Da se vyhledat, kde je maji, takze bychom jeli na jisto a jeste je taky vyzkouseli. Maji tu zvednutou spicku, to se mi zda sikovny. A cena 799,– je tak jeste rozumna za sandale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.4.12 16:25

Neni zac. Ja naopak osobne neznam Elefanten, takze Ti je bohuzel nesrovnam, ale vypadaji taky hezky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
26.4.12 16:33

Přesně tyto Superfitky, ale v jiné barvě jsem koupila teď malé v Humanicu za 699 Kč. A myslím, že tam měli i ty hnědé. Docela tam měli hodně slev na Superfitky, tak koukněte tam :palec:

http://www.detskeboty.cz/…00136-31.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
26.4.12 22:14

Ja vcera ozivovala diskusi, tak to asi reagujete posl.dva prispevky na neco stareho :) vubec neresim tvar ci klenbu. Ale na Tvuj prispevek o reklamaci jsem tu kdysi narazila Markytko, ten si pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Didabo
14.5.12 15:56

Ahoj, s botami Superfit - letními, jsem narazila na problém klouzajících podrážek ve vlhku. Nikde na netu jsem k tomu nic nenašla, i prodavačky v prodejně mi říkaly, že to slyší poprvé. Nicméně venku pršelo a jak zůstal mokrý chodník, tak mi na něm malý úplně bruslil a když jsme vstoupili do domu, kde jsem si říkala, že už to bude dobré, tak mu regulerně podjely nohy. Máte s tímto někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Lightsun
14.5.12 16:53

Tak to slyším taky poprvé, nic jiného než superfit jsme nekupovali…

• Citovat
  • Upravit
janina 08
21.6.12 00:19

superfit sandalky

Jen poznamka k sandalkam superfit, koupili jsme typ s uzavrenou spickou, zkouseli jsme je u kamaradky, vzala jsem synovi o cislo vetsi, pri zkouseni jsem resila sirku boty, protoze syn ma baculate nozicky a i pani na internetovem obchode nam rekla, ze jsou boty znaceny jako sirsi a vypadaly, ze jsou dobre, ale nakonec mame problem, ze synovi leze ven z boty malicek, pripada mi, ze kdyz se nozicka pri chuzi stlaci, ze je bota proste uzka a malicek se nevejde na sirku a jelikoz je zrovna v tomto miste u sandalku otvor, tak jde malicek ven pres kraj boty, u tech co jsme zkouseli u kamaradky, o cislo mensich problem nebyl, protoze malicek vychazel az do casti, kde neni otvor, spatne se to popisuje, ale uz priste musim boty ve spravne velikosti odzkouset na prodejne, byla jsem presvedcena, ze jen chceme o trochu vetsi nadmerek a jinak je vse v pohode. Takze mame sandalky za 1 000 kc a mam pocit, ze si maly nici nohu.

• Citovat
  • Upravit
7576
21.6.12 08:43

Janino, pani ti měla poradit, že boty se zkouší zásadně ve stoje, kdy je nožička „rozšláplá“. Když to nejde, stačí ji dát na čtvrtku/karton a ve stoje dítěte nožku obkreslit. Pak v obchodě vyzkoušet vložit do botičky, zda je dost široká i dlouhá. Reklamovat to nepůjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.6.12 10:34

Ja jenom drobnost - boty Superfit jsou zejmena na uzkou a „nebaculatou“ nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková