Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Maminky,dneska jsem lítala po botech pro malou na jaro,vcelku se mi líbily Nelliblu od CCC, dle podle paní prodavačky certifikované. Co si o nich myslíte?Pak jsem koukala v Deichmannovi na elephant (vcelku drahé)a byly tam i jiné značky. Co si myslíte o výše uvedených botech?Prosím o FARE,ESSI atd mi nepište…toho tady je plno k přečtení.Děkuji ![]()
Já slyšela o tom Elephant,že jsou kvalitní. Jestli mají i toho sloníka v tom logu tak to by mělo být ono. Tu druhou značku neznám… ![]()
Tak se koukni na stránky těch certifikovaných, kde mají popsáno jak má bota vypadat. POkud to ta tvoje splňuje, je buřt, co je to za značku.
Já jsem měla 2× boty z CCC a vždy jsem je měla na reklamaci a plno mých známých také.
Tento obchod nedoporučuji !!! ![]()
Já koupila synovi v CCC na tuto zimu, tahá je pořád, má jen jedny
a jsou pořád v dobrém stavu, nikde se netrhají, nejsou rozšlapané.Klidně kup, však na ně máš záruku ![]()
Ebika píše:
njn,je to polská firma…tam by se to dalo čekat:()
Polske = spatne???
![]()
@Káka74 píše:
Tak se koukni na stránky těch certifikovaných, kde mají popsáno jak má bota vypadat. POkud to ta tvoje splňuje, je buřt, co je to za značku.
Prosím, máš nějaký odkaz jak mají ty boty vypadat? Díky ![]()
@AnetinkaKopretinka píše:
Já jsem měla 2× boty z CCC a vždy jsem je měla na reklamaci a plno mých známých také.Tento obchod nedoporučuji !!!
A já na ně zase slyšela chválu, chci se tam na ně jít podívat,koukala jsem na netu a vypadají pěkně.
Ja jsem tam koupila mým holkám asi 4-5 páru bot a jsem spokojená i s cenou i s kvalitou a na nožce vypadají moc pěkně ![]()
Ahoj taky by mě zajímalo, jaká je kvalita této obuvi.co říkáte třeba na tyto http://ccc.eu/…liblu/308989 nebo tyto http://ccc.eu/…iends/312362
Nevím
ale mám v rodině ševce a ten tvrdí, že dnešní obuv je vše šito na jedno brdo, jak větnamci tak obchod. Vše je Čína. Jedině tam vložit ortopedickou vložku ![]()
@Ebika píše:
Maminky,dneska jsem lítala po botech pro malou na jaro,vcelku se mi líbily Nelliblu od CCC, dle podle paní prodavačky certifikované. Co si o nich myslíte?Pak jsem koukala v Deichmannovi na elephant (vcelku drahé)a byly tam i jiné značky. Co si myslíte o výše uvedených botech?Prosím o FARE,ESSI atd mi nepište…toho tady je plno k přečtení.Děkuji
já, manžel a dcera za dva roky koupeno v obchodě CCC 6 párů bot a 3 následně reklamovány. vždy vráceny peníze pro neodstranitelnou vadu. když jsem viděla při reklamaci, že paní vytáhla velký blok s nadpisem 2012 /vloni v březnu/ a měla půl bloku plný reklamací, tak mi to stačilo.
už mě nebaví někde furt lítat a vyměňovat boty. radši si připlatím pár stovek, koupím u Bati a vím, že dva roky mám pokoj.. nehledě na to, že třeba ty dětské mají většinou úplně ploché stélky, což je ideální pro vypěstování ploché nohy…
@AnetinkaKopretinka píše:
Já jsem měla 2× boty z CCC a vždy jsem je měla na reklamaci a plno mých známých také.Tento obchod nedoporučuji !!!
naprosto souhlasím!!! vrcholem všeho bylo, když jsme tam koupili botičky dceři na svatbu, ještě sama nechodila (jen za ručičky), aby to k družičkovským šatům nevypadalo blbě. Po svatbě jsem je umyla vlhkou houbičkou a od špiček se začaly brutálně loupat! A to je měla ani ne jeden den na sobě a rozhodně to nebylo okopáním!!!
S reklamací dělali strašné problémy, jediné štěstí, že jsem tam šla v den končící reklamační lhůty a prodavačka to nemohla najít, takže mi musela vrátit peníze. Jinak jsme v CCC nevyreklamovali nic a všechny boty se nějak zničily! Zlatý Deichman, tam alespoň ihned vrátí prachy a nědělaj problémy, CCC fakt NE
![]()