Reklamace obuvi

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2286
26.2.12 13:33

Reklamace obuvi

Mám dotaz ohledně reklamace bot.Koupila jsem synovi boty ve značkovém obchodě a po půl roce nošení má úplně děravé podrážky.Myslíte,že můžu reklamovat?Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6292
26.2.12 13:37

jasně že můžeš na obuv je záruka 2 roky,jen musíš mít paragon,taky se chystám reklamovat zimní boty od dcery ,měla je asi 3 měsíce a jsou na odpis :zed: sem zvědavá jestli nám to uznaj,ale snad jo rozlepila se celá podrážka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
26.2.12 13:40

Taky jsem reklamovala rozlepené boty a oni je slepili a vrátili. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
26.2.12 13:42

Paragon mám,ale aby mi neřekli,že je to známka běžného opotřebení a tudíž se to na reklamaci nevztahuje.To si můžu koupit boty zrovna u číňanů a né v drahém obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
26.2.12 13:42
Kačab píše:
Mám dotaz ohledně reklamace bot.Koupila jsem synovi boty ve značkovém obchodě a po půl roce nošení má úplně děravé podrážky.Myslíte,že můžu reklamovat?Máte někdo zkušenost?

Mám zkušenost se stejnou vadou a vlastních bot (pohorek). Bylo mi řečeno něco v tom smyslu, že jsem v nich moc chodila :pocitac: Nakonec jsem si je radši nechala za 150 Kč podrazit u obuvníka a ten taky zíral co to je za šmejdy, že je tam jen tenká guma. (kolumbie to jsou)

Příspěvek upraven 26.02.12 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
26.2.12 13:43
hmmm,tak to se mám asi na co těšit že jo :zed:
J-a-n-k-a píše:
Taky jsem reklamovala rozlepené boty a oni je slepili a vrátili. Takže asi tak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
26.2.12 13:47
Ainy píše:
Kačab píše:

Mám zkušenost se stejnou vadou a vlastních bot (pohorek). Bylo mi řečeno něco v tom smyslu, že jsem v nich moc chodila :pocitac: Nakonec jsem si je radši nechala za 150 Kč podrazit u obuvníka a ten taky zíral co to je za šmejdy, že je tam jen tenká guma. (kolumbie to jsou)

No to určitě dopadnu stejně.Jsou to ty skeatový boty.A vypadají jako nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
26.2.12 13:50

No ty moje pohorky jsou normálně s tím hrubým vzorem ale ty výstupky jsou duté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
26.2.12 14:09

Pokud jsou děravé podrážky tak rozhodně reklamovat, neměl by být problém, je to vada neodstranitelná, tudíž by ti měl vrátit peníze, ovšem na reklamaci mají ze zákona 30 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
26.2.12 14:10
Kačab píše:
Ainy píše:
Kačab píše:

No to určitě dopadnu stejně.Jsou to ty skeatový boty.A vypadají jako nové.

Já bych boty poslala soudnímu znalci, oni pak vše musí zaplatit, výlohy soudního znalce i třeba s poštovným, hřeší na to, že si lidi vezmou zamítačku sklopí oč a odejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
26.2.12 14:12
Ainy píše:
No ty moje pohorky jsou normálně s tím hrubým vzorem ale ty výstupky jsou duté.

Ty naše teda extra vzor nemají a spíš hladké,ale to se na nové botě snad ani nedá poznat,jestli má silnou nebo jen slabou podrážku. :nevim: Manžel si koupil zimní a po prvním použití měl mokro v botě.Byla prasklá podrážka a vrátili peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
26.2.12 14:12
Kačab píše:
Paragon mám,ale aby mi neřekli,že je to známka běžného opotřebení a tudíž se to na reklamaci nevztahuje.To si můžu koupit boty zrovna u číňanů a né v drahém obchodě.

to je blbost pokud je to do půl roku je to vada mareriálu, jak jsem psala, obrátila bych se na soudního znalce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
26.2.12 14:15
J-a-n-k-a píše:
Taky jsem reklamovala rozlepené boty a oni je slepili a vrátili. Takže asi tak.

No jistě, rozlepená obuv je vada odstranitelná, tudíž je jasné, že to opravili. Peníze vracejí jen v případě, že je stejná vada 3 x.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
26.2.12 14:16
Martina27581 píše:
Pokud jsou děravé podrážky tak rozhodně reklamovat, neměl by být problém, je to vada neodstranitelná, tudíž by ti měl vrátit peníze, ovšem na reklamaci mají ze zákona 30 dní.

Ty podrážky má ochozené,ale ta podrážka je tak slaboučká,že se ani nedivím.Teď jde o to,že většinou píší,že na běžné opotřebení se reklamace nevztahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
26.2.12 14:16
Ainy píše:
No ty moje pohorky jsou normálně s tím hrubým vzorem ale ty výstupky jsou duté.

Tohle hodně často dělali merelly, ty mají duté výstupky, ale většinou jsme reklamace uznávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková