Reklamace obuvi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3380
2.2.15 19:01

Na mě tohle zkoušeli kvůli zlomené podrážce u sandálů za 700Kč. po třech měsících užívání. Normálně na mně řvali jak si toto můžu dovolit reklamovat 8o Tak jsem jim poněkud důrazněji vysvětlila co si o tom myslím já…tak, že teda to výrobci pošlou ale ať nepočítám s tím, že mi to uznají. Za měsíc mi vrátili peníze, prý jen kvůli tomu aby si nepokazili dobré jméno. Na to jsem jim odpověděla, že to si u mě už posr.li, sbalila jsem peníze a víckrát tam nevlezla…Takže moje rada, nedat se, trvat na vyplnění řekl. protokolu a v případě potřeby řvát či pohrozit soudním znalcem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
16.10.15 13:12

Dobry den holky, muzu se zeptat zda se na reklamaci vztahuje i zip? Dceri jsme kupovali znackove kozacky loni, mela je jednu sezonu, nosene chvili, mela jeste jedny na litacku..ale po zime jsem schovala, az nyni jsem vytahla a koukam ze mezi zipem a latkou je dira..boty nebyly levne, tak si myslim ze by ryhle veci vydrzet meli, presit zipy, by stalo dalsi penize a myslim ze ne malo. Myslite ze uznaji rekl.? Posilam i foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.10.15 14:02

Proč by se nevztahovala? Já takhle reklamovala kozačky po dvou použitích, vyrval se zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
16.10.15 19:11
@MišelkaX píše:
Dobry den holky, muzu se zeptat zda se na reklamaci vztahuje i zip? Dceri jsme kupovali znackove kozacky loni, mela je jednu sezonu, nosene chvili, mela jeste jedny na litacku..ale po zime jsem schovala, az nyni jsem vytahla a koukam ze mezi zipem a latkou je dira..boty nebyly levne, tak si myslim ze by ryhle veci vydrzet meli, presit zipy, by stalo dalsi penize a myslim ze ne malo. Myslite ze uznaji rekl.? Posilam i foto.

tohle ale vypadá, že se asi kousnul zip a vyškubnul se. Dle fotky mi přijde hodně používaný, není to vyškublé ze švu. Takže pokud ti toto zreklamují, tak se fakt budu divit :nevim: protože tohle bych řekla, že je poškozeno silou, zakousnutý zip a škubnutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
16.10.15 19:59

@araw zip sel prave krasne. Muzu nafotit druhou botu a na tom stejnem miste trci nitky, takze si myslim ze kdyby se pouzivalo dal, uskubne se i tam.. zip, primo ten jezdec byl takhle ošouply snad uz po mesici, maly to mel takhle taky za chvili. Jinak jsou boty jako nove, opravdu nosene chvili, to poznaji na podrážce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
16.10.15 20:04

Druha bota, na stejném miste, zacinaji se trhat nitky..poslu radeji obe boty at se podivaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
16.10.15 20:16

@MišelkaX Já jsem tohle měla u kozaček Rieker a normálně mi do 14 dnů zipy přešily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
16.10.15 20:21

@MickyG super,dekuji moc.. o vraceni penez mi nejde, budu rada kdyz opravi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková