Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Na mě tohle zkoušeli kvůli zlomené podrážce u sandálů za 700Kč. po třech měsících užívání. Normálně na mně řvali jak si toto můžu dovolit reklamovat
Tak jsem jim poněkud důrazněji vysvětlila co si o tom myslím já…tak, že teda to výrobci pošlou ale ať nepočítám s tím, že mi to uznají. Za měsíc mi vrátili peníze, prý jen kvůli tomu aby si nepokazili dobré jméno. Na to jsem jim odpověděla, že to si u mě už posr.li, sbalila jsem peníze a víckrát tam nevlezla…Takže moje rada, nedat se, trvat na vyplnění řekl. protokolu a v případě potřeby řvát či pohrozit soudním znalcem ![]()
Dobry den holky, muzu se zeptat zda se na reklamaci vztahuje i zip? Dceri jsme kupovali znackove kozacky loni, mela je jednu sezonu, nosene chvili, mela jeste jedny na litacku..ale po zime jsem schovala, az nyni jsem vytahla a koukam ze mezi zipem a latkou je dira..boty nebyly levne, tak si myslim ze by ryhle veci vydrzet meli, presit zipy, by stalo dalsi penize a myslim ze ne malo. Myslite ze uznaji rekl.? Posilam i foto.
Proč by se nevztahovala? Já takhle reklamovala kozačky po dvou použitích, vyrval se zip.
@MišelkaX píše:
Dobry den holky, muzu se zeptat zda se na reklamaci vztahuje i zip? Dceri jsme kupovali znackove kozacky loni, mela je jednu sezonu, nosene chvili, mela jeste jedny na litacku..ale po zime jsem schovala, az nyni jsem vytahla a koukam ze mezi zipem a latkou je dira..boty nebyly levne, tak si myslim ze by ryhle veci vydrzet meli, presit zipy, by stalo dalsi penize a myslim ze ne malo. Myslite ze uznaji rekl.? Posilam i foto.
tohle ale vypadá, že se asi kousnul zip a vyškubnul se. Dle fotky mi přijde hodně používaný, není to vyškublé ze švu. Takže pokud ti toto zreklamují, tak se fakt budu divit
protože tohle bych řekla, že je poškozeno silou, zakousnutý zip a škubnutí ![]()
@araw zip sel prave krasne. Muzu nafotit druhou botu a na tom stejnem miste trci nitky, takze si myslim ze kdyby se pouzivalo dal, uskubne se i tam.. zip, primo ten jezdec byl takhle ošouply snad uz po mesici, maly to mel takhle taky za chvili. Jinak jsou boty jako nove, opravdu nosene chvili, to poznaji na podrážce
Druha bota, na stejném miste, zacinaji se trhat nitky..poslu radeji obe boty at se podivaji
@MišelkaX Já jsem tohle měla u kozaček Rieker a normálně mi do 14 dnů zipy přešily
@MickyG super,dekuji moc.. o vraceni penez mi nejde, budu rada kdyz opravi..