Zkušenost s botami Pegres

3HE
22413
2.3.12 10:08

Zkušenost s botami Pegres

Ahoj, zima skončila a je potřeba koupit nové jarní botky :roll: Předem říkám, že na oslavované Superfity nemám, takže hledám levnější, ale kvalitní variantu… co říkáte na botky Pegres? Nebo nabídněte jiné… Nevím, jestli mám té „žirafce“ tak úplně věřit - se žirafkou budou určitě dobré, ale jsou i nežirafkové dobré??? Malá má 19měs., takže by to ještě chtělo vyšší kotník a pevné zápatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2391
2.3.12 10:13

Ahojky :mavam:
My kupujeme Pegresky snad nejvíce,ale koupily jsme i neatestované a skončily jsme na ortopedii :( Padají nám kotníčky a začínají mu nožky do x.Dobré jsou i Fare.Ještě jsme mu do Pegresek koupily ortopedické vložky.Takže raději atestované.koukni i v Deichmanu,mají na krabici medvídka,jsou tuším německé,říkala mi to kamarádka,že je tam mají a že tam píšou že mají atest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
2.3.12 10:20

Teď se chystám koupit dceři už 4. boty Pegres. Máme od nich vyzkoušeny zimní i celoroční a jsme spokojeni. Takže za nás doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.3.12 10:22
pajinkaa28 píše:
Ahojky :mavam:
My kupujeme Pegresky snad nejvíce,ale koupily jsme i neatestované a skončily jsme na ortopedii :( Padají nám kotníčky a začínají mu nožky do x.Dobré jsou i Fare.Ještě jsme mu do Pegresek koupily ortopedické vložky.Takže raději atestované.koukni i v Deichmanu,mají na krabici medvídka,jsou tuším německé,říkala mi to kamarádka,že je tam mají a že tam píšou že mají atest.

A fare mají „žirafku“? Mě se zdá, že malá na jednu nožku šmajdá :( Od Deichmana boty nechci, i když mají medvíka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.3.12 10:26
donaga píše:
Já malé koupila od Pegres zimní botky a jsem spokojená, klidně bych šla i do jiných od této značky.

Já jsem taky koupila zimní a byla jsem spokojená, ALE - ve sněhu červené suché zipy pustily barvu a obarvily jazyk boty a okraj kombinézy 8o :roll: To mi docela vadí! Jestli tohle budou dělat i sotatní boty, tak se můžu připravit na obarvené ponožky, klhoty apod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.3.12 10:27
3HE píše:
donaga píše:
Já malé koupila od Pegres zimní botky a jsem spokojená, klidně bych šla i do jiných od této značky.
Já jsem taky koupila zimní a byla jsem spokojená, ALE - ve sněhu červené suché zipy pustily barvu a obarvily jazyk boty a okraj kombinézy 8o :roll: To mi docela vadí! Jestli tohle budou dělat i sotatní boty, tak se můžu připravit na obarvené ponožky, klhoty apod. :roll:

Sorry, nějak mě zlobí písmenka, ale snad to přelouskáte:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
2.3.12 10:31

právě jsme vyzkoušely boty po starším a naší malé princezně velikostně zádné na jaro nesedí :zed: , budu muset koupit nové
taky se mi nechce „vyhazovat“ hromadu peněz za superfity (i když zimní kupujeme, maximální spokojenost)
zvažuji, jeslti jít do pegresů nebo do protetik (ty jsme měli kazdý rok sandálky a moc pěkné - hezčí než pegres, s atestem, cena srovnatelná)
farečka jsou dost tuhá, těžká, špíš na úzkou nohu, vizuálně nic moc, cena už je vyšší, do těch určo nepůjdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
2.3.12 10:33
3HE píše:
donaga píše:
Já jsem taky koupila zimní a byla jsem spokojená, ALE - ve sněhu červené suché zipy pustily barvu a obarvily jazyk boty a okraj kombinézy 8o :roll: To mi docela vadí! Jestli tohle budou dělat i sotatní boty, tak se můžu připravit na obarvené ponožky, klhoty apod. :roll:

Taky jsme měli Pegresky s červeným suchým zipem a nám teda barva nepouštěla. Pegersky kupuji i ve vel. 28 kotníčkové, dáváme do nich ortopedické vložky, které nám předepisuje ortoped.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.3.12 10:45
katek78 píše:
právě jsme vyzkoušely boty po starším a naší malé princezně velikostně zádné na jaro nesedí :zed: , budu muset koupit nové
taky se mi nechce „vyhazovat“ hromadu peněz za superfity (i když zimní kupujeme, maximální spokojenost)
zvažuji, jeslti jít do pegresů nebo do protetik (ty jsme měli kazdý rok sandálky a moc pěkné - hezčí než pegres, s atestem, cena srovnatelná)
farečka jsou dost tuhá, těžká, špíš na úzkou nohu, vizuálně nic moc, cena už je vyšší, do těch určo nepůjdeme

No, právě, že Esterka má širší nožku, takže fare taky neee, a ty letní pegresy se mi taky moc nelíbí - připadají mi takové tuhé, zbytečně mohutné… zrovn jsem se chtěla zeptat na sandálky :lol: …takže píšeš, že protetik mají dobré sandálky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.3.12 10:47
Dasha01 píše:
3HE píše:
donaga píše:
Taky jsme měli Pegresky s červeným suchým zipem a nám teda barva nepouštěla. Pegersky kupuji i ve vel. 28 kotníčkové, dáváme do nich ortopedické vložky, které nám předepisuje ortoped.

A ty vložky tam dáváte pro jistotu nebo je to nutné? Ptám se proto, že se mi zdá, že malá na jednu nožku šmajdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.3.12 10:52

Kupujem celoroční kožené Pegres, nebarvily.

Ortopedické vložky jsou vložky od ortopeda předepsané na míru, pokud se na dítku něco nezdá, zajdi s ním na ortopedii a oni ti řeknou, jaké ty vložky… - vyrobí přímo pro něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
2.3.12 11:00

Pipet má pravdu, pokud si myslíš, že má nějaký problém, tak si zajdi k Dr. Stačí se zeptat u nějaké prohlídky dětské Dr., a pokud se jí to nebude zdát, tak tě pošle k ortopedovi. Naše malá má ploché nohy. Dostává jednou za půl roku recept na ortopedické vložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
2.3.12 11:10

protetiku nám doporučila sestra, u nich je prodávají v lékárně, kupovala je pro holky, nechala jsem se nalákat, sandálky jsme měli teď 2 roky po sobě, maximální spokojenost (vypadají fakt moc hezky, mají všechny atesty - slovenský Ježeček, je to obdoba žirafy, lehké, ale přitom pevné, my vybíráme vždycky celokožené - cenově byly 550 - 650 podle druhu a velikosti)
právě si říkám, že malé objednám i jarní (asi albu nebo denu), zkus mrknout na web http://www.protetika.sk/…leto2012.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.3.12 12:36
katek78 píše:
protetiku nám doporučila sestra, u nich je prodávají v lékárně, kupovala je pro holky, nechala jsem se nalákat, sandálky jsme měli teď 2 roky po sobě, maximální spokojenost (vypadají fakt moc hezky, mají všechny atesty - slovenský Ježeček, je to obdoba žirafy, lehké, ale přitom pevné, my vybíráme vždycky celokožené - cenově byly 550 - 650 podle druhu a velikosti)
právě si říkám, že malé objednám i jarní (asi albu nebo denu), zkus mrknout na web http://www.protetika.sk/…leto2012.pdf

Tento odkaz mi můj PC bohužel neumí otevřít :twisted: Zkusím na netu mrknout na jiné stránky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.3.12 12:55
3HE píše:
katek78 píše:
právě si říkám, že malé objednám i jarní (asi albu nebo denu), zkus mrknout na web http://www.protetika.sk/…leto2012.pdf
Tento odkaz mi můj PC bohužel neumí otevřít :twisted: Zkusím na netu mrknout na jiné stránky…

Stáhni si Acrobat Reader, ten je myslím zadarmo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková