Zkušenost s botami Pegres

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
2.3.12 12:55
3HE píše:
katek78 píše:
protetiku nám doporučila sestra, u nich je prodávají v lékárně, kupovala je pro holky, nechala jsem se nalákat, sandálky jsme měli teď 2 roky po sobě, maximální spokojenost (vypadají fakt moc hezky, mají všechny atesty - slovenský Ježeček, je to obdoba žirafy, lehké, ale přitom pevné, my vybíráme vždycky celokožené - cenově byly 550 - 650 podle druhu a velikosti)
právě si říkám, že malé objednám i jarní (asi albu nebo denu), zkus mrknout na web http://www.protetika.sk/…leto2012.pdf
Tento odkaz mi můj PC bohužel neumí otevřít :twisted: Zkusím na netu mrknout na jiné stránky…

Stáhni si Acrobat Reader, ten je myslím zadarmo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.3.12 12:58
Pipet píše:
3HE píše:
katek78 píše:
protetiku nám doporučila sestra, u nich je prodávají v lékárně, kupovala je pro holky, nechala jsem se nalákat, sandálky jsme měli teď 2 roky po sobě, maximální spokojenost (vypadají fakt moc hezky, mají všechny atesty - slovenský Ježeček, je to obdoba žirafy, lehké, ale přitom pevné, my vybíráme vždycky celokožené - cenově byly 550 - 650 podle druhu a velikosti)
právě si říkám, že malé objednám i jarní (asi albu nebo denu), zkus mrknout na web http://www.protetika.sk/…leto2012.pdf
Tento odkaz mi můj PC bohužel neumí otevřít :twisted: Zkusím na netu mrknout na jiné stránky…

Díky, pověřím syna:-) já jsem na tohle analfabet:-) našla jsem ty botky Alba, jsou pěkné a cena příznivá. U letních mě zarazilo, že mají otevřenou špičku - do kdy je nutné, aby dítě mělo přes špičku ten „proužek“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
2.3.12 13:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
2.3.12 13:09
3HE píše:
Pipet píše:
3HE píše:
katek78 píše:
Díky, pověřím syna:-) já jsem na tohle analfabet:-) našla jsem ty botky Alba, jsou pěkné a cena příznivá. U letních mě zarazilo, že mají otevřenou špičku - do kdy je nutné, aby dítě mělo přes špičku ten „proužek“

ten proužek? to je na tobě, záleží jak moc tvůj prcek brnká špičkama o zem, můj starší má špičky dodřené doteď (5 let), ale koupili jsme otevřené (hodně se mu potí nohy), a dává si pozor (ono mít sedřené palce není nic moc), malé kupuju automaticky s proužkem (má 2 roky) a na tom proužku není ani škrábaneček, ta chodí vzorně, letos už půjdu do těch bez proužku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.3.12 14:04
katek78 píše:
a co tohle?
http://www.protetikaboty.cz/katalogy.php

Tak tento odkaz už mi jde otevřít:-) díky:-) Záleží ale na tom, co budou mít v obchodě, přes net si je netroufnu koupit… jsem z Moravy, takže zkusím zajet do Ostravy a uvidíme… musím zjistit nějaké dobré větší prodejny… nechci obíhat všechny zdravotnické potřeby v regionu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
2.3.12 14:06

určitě je koupíš v Hranicích - jestli se nepletu tak v zelené lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.3.12 14:45
katek78 píše:
určitě je koupíš v Hranicích - jestli se nepletu tak v zelené lékárně

Odkud jsi, že to tak dobře víš :lol: Já se právě bojím, že v těch lékárnách a zdr.potřebách není moc výběr, tak bych radši větší prodejnu… ty celoroční vezmu asi pegresky, ale letní už buď protetiky nebo se mi ještě docela líbí Santé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
2.3.12 15:05

Olomouc, sestra bydlí v Hranicích a chodí buď do Kroku nebo právě do Zelené lékárny ;)
je pravda, že v té lékárně jsou boty za pár dní pryč …
sante jsou buď celokoženy a ty jsou hodně tvrdy a těžky, vzhledově děsny, nebo hezčí varianta, která je ale vevnitř látková, cenově vychází ty celokožené protetiky zhruba stejně jako látkové sante, pro mě jasná volba, beru protetiku (navíc jsou mnohem hezčí :palec: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
2.3.12 19:28

To už si nepamatuji u těch Fare,ty jsme měli jen jednou,ale jsou atestované
Koukni na Amina.cz,je tu i u nás,chodíme tam nakupovat.Ty od Deichmana nemají medvídka jako označení,ale jen na krabici,ale mají atest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
2.3.12 19:32
Dasha01 píše:
3HE píše:
donaga píše:
Já malé koupila od Pegres zimní botky a jsem spokojená, klidně bych šla i do jiných od této značky.
Já jsem taky koupila zimní a byla jsem spokojená, ALE - ve sněhu červené suché zipy pustily barvu a obarvily jazyk boty a okraj kombinézy 8o :roll: To mi docela vadí! Jestli tohle budou dělat i sotatní boty, tak se můžu připravit na obarvené ponožky, klhoty apod. :roll:
Taky jsme měli Pegresky s červeným suchým zipem a nám teda barva nepouštěla. Pegersky kupuji i ve vel. 28 kotníčkové, dáváme do nich ortopedické vložky, které nám předepisuje ortoped.

Můžu se zeptat jestli něco doplácíte na ty předepisované vložky? Nám je nenapsali :( Jsme si je museli koupit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
2.3.12 19:38

Sandálky od Pegres máme každý rok a jsou naprosto super ;)
Tyto v hnědé barvě: http://www.outdoorkids.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
3.3.12 07:35
pajinkaa28 píše:
Dasha01 píše:
3HE píše:
donaga píše:
Já malé koupila od Pegres zimní botky a jsem spokojená, klidně bych šla i do jiných od této značky.
Já jsem taky koupila zimní a byla jsem spokojená, ALE - ve sněhu červené suché zipy pustily barvu a obarvily jazyk boty a okraj kombinézy 8o :roll: To mi docela vadí! Jestli tohle budou dělat i sotatní boty, tak se můžu připravit na obarvené ponožky, klhoty apod. :roll:
Taky jsme měli Pegresky s červeným suchým zipem a nám teda barva nepouštěla. Pegersky kupuji i ve vel. 28 kotníčkové, dáváme do nich ortopedické vložky, které nám předepisuje ortoped.
Můžu se zeptat jestli něco doplácíte na ty předepisované vložky? Nám je nenapsali :( Jsme si je museli koupit :cert:

Jednou za půl roku mám nárok na jedny zdarma, ale potřebujem dvoje, aby je měla alespoň ještě v papučkách ve školce a ty už platím. Stojí 300,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
4.3.12 15:46

Aha,moc děkuji za odpověď.My je kupovali za necelé 200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.3.12 09:29
Dasha01 píše:
Pipet má pravdu, pokud si myslíš, že má nějaký problém, tak si zajdi k Dr. Stačí se zeptat u nějaké prohlídky dětské Dr., a pokud se jí to nebude zdát, tak tě pošle k ortopedovi. Naše malá má ploché nohy. Dostává jednou za půl roku recept na ortopedické vložky.

Tak už to mám vyběhané a ve čtvrtek jedeme na ortopedii. Doufám, že to bude v pořádku, ale jestli ne-jak dlouho jste čekali na ty ortopedické vložky - než vám je vyrobili? Potřebuji totiž malé tento týden koupit boty. V případě, že by potřebovala ty vložky, mají se boty kupovat už s vložkama? Aby seděly obě velikosti :think: :nevim: Nebo můžu koupit boty a vložky do nich dodám později? Na prodejně těch botek zase tolik nemají, tak ať na nás nějaké zbydou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
6.3.12 09:35
3HE píše:
Dasha01 píše:
Pipet má pravdu, pokud si myslíš, že má nějaký problém, tak si zajdi k Dr. Stačí se zeptat u nějaké prohlídky dětské Dr., a pokud se jí to nebude zdát, tak tě pošle k ortopedovi. Naše malá má ploché nohy. Dostává jednou za půl roku recept na ortopedické vložky.
Tak už to mám vyběhané a ve čtvrtek jedeme na ortopedii. Doufám, že to bude v pořádku, ale jestli ne-jak dlouho jste čekali na ty ortopedické vložky - než vám je vyrobili? Potřebuji totiž malé tento týden koupit boty. V případě, že by potřebovala ty vložky, mají se boty kupovat už s vložkama? Aby seděly obě velikosti :think: :nevim: Nebo můžu koupit boty a vložky do nich dodám později? Na prodejně těch botek zase tolik nemají, tak ať na nás nějaké zbydou :)

Ahojky,
je dobré mít vložku už sebou,aby se do botky vyzkoušela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková