Zkušenost s botami Pegres

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
6.3.12 09:38

Pokud vám je ve čtvrtek předepíšou, hned skočíte na protetiku a do týdne by mohly být udělané, když poprosíš, třeba i dříve… Záleží, kolik tam budou mít „práce“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
6.3.12 10:00
3HE píše:
Dasha01 píše:
Pipet má pravdu, pokud si myslíš, že má nějaký problém, tak si zajdi k Dr. Stačí se zeptat u nějaké prohlídky dětské Dr., a pokud se jí to nebude zdát, tak tě pošle k ortopedovi. Naše malá má ploché nohy. Dostává jednou za půl roku recept na ortopedické vložky.
Tak už to mám vyběhané a ve čtvrtek jedeme na ortopedii. Doufám, že to bude v pořádku, ale jestli ne-jak dlouho jste čekali na ty ortopedické vložky - než vám je vyrobili? Potřebuji totiž malé tento týden koupit boty. V případě, že by potřebovala ty vložky, mají se boty kupovat už s vložkama? Aby seděly obě velikosti :think: :nevim: Nebo můžu koupit boty a vložky do nich dodám později? Na prodejně těch botek zase tolik nemají, tak ať na nás nějaké zbydou :)

My máme plochou nohu a vložky nám nevyráběli. Už je mají hotové, jen je upraví na botu, tak je dobré mít boty s sebou. 2. vložky do papuček jsem si upravovala sama. Stačí to jen zastříhnout podle vnitřní stélky boty. Ale kupovala jsem boty s nadměrkem 1,5 cm, přece jenom se ten vnitřek boty díky vložkám trošku změnší.
Včera jsem malé kupovala boty a poprvé jsem koupila boty Santé, jsou s žirafkou a navíc jsem za ně dala necelých 800,–. Ani jsem nevěděla, že vyrábí boty i pro děti
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
6.3.12 10:03

Jo a chodíme si pro ty vložky do Brna, firma Ortoprotetika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.3.12 11:33

Dasha - aha, mi je vždycky vyráběli, obkreslili nohu na papír a tak. Ale já jsem neměla na ploché nohy, ale na zborcenu klenbu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.3.12 13:40

NO, jsem zvědavá, kam nás pošlou, jsme z Novojičínska. Máme tady klasický obchod se zdravotními potřebami, ale jestli je tady někde protetika, kde by malé obkreslili nebo obtiskli nohu, to nevím… :nevim: Ortoped určitě poradí. To jsou starosti :roll: Doufám, že je to jen moje falešné tvrzení a že Dr. řekne, že nožky jsou dobré :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.3.12 10:25

Tak jsme dnes byli na ortopedii - Dr. na mě hleděl, co jako chci, že malá je ještě moc malá - 19m. a že noha se ještě vyvíjí, že sice náznak tam je, ale v tomto věku se to ještě neřeší. Je to vyhlášený ortoped v našem okolí, takže mu věřím. Říkal, že máme kupovat certifikovanou obuv - tu kupujeme a ptala jsem se na papučky na doma, tak říkal, že převážně je lepší doma chodit v přezůvkách, ale občas i na boso, ať si noha odpočine. Ale stále jen na boso nedoporučuje. Vím, že na tohle jsou různé názory - on má tento. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
8.3.12 22:43

Vlasta Mayerová je tajemnicí České obuvnické asociace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.3.12 09:11
Rascal píše:
http://www.ceskatelevize.cz/…ta-mayerova/

Děkuji, super čtení :kytka: Kdybych při pokládání podlahy věděla, že plovoucí podlaha je nejhorší - musí se na ní nosit přezůvky, ptž je moc tvrdá, tak bych si do obýváku dala lino :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
9.3.12 09:20

Taky díky. Početla jsem si. My jsme místo plovoučky zvolili do celého domu lino a stejně by nemohla chodit bosá, protože je to studený. To bychom museli mít podlahové topení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
9.3.12 11:37

Plovoučka je snad nejhorší podlaha ze všech. Už bych to nechtěla ani zadarmo ani kdyby mi platili! Je hlučná, rozlejzá se, citlivá na vodu a když pominu všechny tyhle ty věci, tak si na nich pes ničí klouby, protože je kluzká jako prase a taky pěkně tvrdá no… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.3.12 12:12
Rascal píše:
Plovoučka je snad nejhorší podlaha ze všech. Už bych to nechtěla ani zadarmo ani kdyby mi platili! Je hlučná, rozlejzá se, citlivá na vodu a když pominu všechny tyhle ty věci, tak si na nich pes ničí klouby, protože je kluzká jako prase a taky pěkně tvrdá no… :-(

Pro nás to byla levnější varianta oproti kvalitnímu, ale drahému linoleu… chození dětí po plovoucí podlaze jsem před 4 lety neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková