Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
měla kožené a sandálky.
Pak jsem ještě koupila plátěné. Ale takové obyč žádné zdravotní…Ale moc jsem jí je stejně nedávala. Nicméně je lepší mít ještě záložní. Třeba když se ti projde kaluží a tak. ![]()
Hellik píše:
měla kožené a sandálky.
Pak jsem ještě koupila plátěné. Ale takové obyč žádné zdravotní…Ale moc jsem jí je stejně nedávala. Nicméně je lepší mít ještě záložní. Třeba když se ti projde kaluží a tak.
Takže když bylo v létě škareději tak chodila v kožených?Nebylo ji v ních horko?To jsem chtěla vědět
![]()
Dcera mela a mit bude vzdy celokozene,nedovedu si predstavit,je nemit,do mokra,do lesa,nevim,co jineho bych dala.No a pak prave ty kecky,platenky,ale kvalitni.Na noseni ven,na litani,na pisek.V tech kozenych by se zbytecne parila.
Mým holkám je 19. měsíců a na jaro mají botasky Adidas a Nike, potom máme spoustu balerínek k legínám, sandálky k šatičkám.
Takové ty kožené ortopedické nemáme ani jedny - nelíbí se mi.. ![]()
Ahoj,
loni měli děti kožené celoroční na jaro a v létě, když byla zima, pak tenisky na písek a sandálky. A na konci léta jsem kupovala ještě gumáčky, bylo pořád morko a kožené boty neustále durch. Přemýšlím, že letos vynechám tenisky a budu víc dávat sandálky, loni je moc neunosili.
já mám v plánu koupit dvoje, aby měla nastřídačku. Jedny určitě kvalitnější (asi Fare nebo Pegres), spíš jsem přemýšlela jestli ještě ty vyšší kotníčkové, nebo už nízké, holinky, a na léto sandále jen jedny
zichisek píše:Hellik píše:Takže když bylo v létě škareději tak chodila v kožených?Nebylo ji v ních horko?To jsem chtěla vědět
měla kožené a sandálky.
Pak jsem ještě koupila plátěné. Ale takové obyč žádné zdravotní…Ale moc jsem jí je stejně nedávala. Nicméně je lepší mít ještě záložní. Třeba když se ti projde kaluží a tak.![]()
Naše měla kožené kotníčkové na léto (dvoje, teď je tahá podoma), je to samá díra, v předu chráněny prsty. určitě ji v tom horko nebylo. A když bylo chladno, tak měla do nich ponožky a v pohodě. Žádné tenisky jsem nekupovala.
my měli loni celoroční kožené, kožené sandály a balerínky od Befada, nakonec nejvíc přes léto chodila v balerínkách a sandálky mám přichystané do bazárku prakticky nepoužité
letos právě přemýšlím, jestli kupovat kožené, nebo jít do levnějších a koupit za cenu kožených sandálů dvoje boty - oblíbené balerínky a k tomu ještě sandálky od Befada ![]()
Malá měla jarní/podzimní s goretexem , a pak něco jako sandálky - děravé, odlehčené, v chladnějším létě se do toho dala ponožka a bylo. Obojí od Superfitu. Na chalupě ve vedru běhala bosky nebo v crocsech. My ale musíme nosit klenkovou podporu, takže balerínky nebo tak u nás dodnes jsou tabu. Holiny máme taky.
zichisek píše:
Ahoj maminky, prosím o radu.Dcera má 18.měsíců a já řeším jaké botky.
Chci koupit na jaro kožené,vyšší(zatím mám vybrané celoroční Protetiky) a na léto potom sandálky.Dávaly jste dětem v létě potom třeba nějaké plátěné botky nebo tenisky?Manžel tvrdí, že jí v létě bude v těch kožených horko, ale když bude pod mrakem a nebude to na sandálky, tak co jí obout?
Kolikatery boty mají vaše dvouleté děti?Zatím chodí malá v zimních.Chci aby měla boty kvalitní,ale nemůžeme si dovolit kupovat jí několik párů bot, tak mě zajímá, které jste nejvíc využily.
ahoj
kupovala jsem klukum na pisek latkove kecky od befada, maji super spicku, ze to nejsou okopatelne
, v kozenych by ji v lete fakt palila nozicka
Zichisku, kdybys chtela videt, jak vypadaji, tak se stav
mimochodem na odrazedlo taky super, v sandalech by se kulovy odrazeli
zichisek píše:Hellik píše:Takže když bylo v létě škareději tak chodila v kožených?Nebylo ji v ních horko?To jsem chtěla vědět
měla kožené a sandálky.
Pak jsem ještě koupila plátěné. Ale takové obyč žádné zdravotní…Ale moc jsem jí je stejně nedávala. Nicméně je lepší mít ještě záložní. Třeba když se ti projde kaluží a tak.![]()
Když bylo teplo, tak měla vždycky sandálky a když škaredě tak kožené botky. Brala jsem to podle sebe. Tenisky mám taky kožené a noha se mi nepotí. Ty pláťáčky jsem měla jako záložní, ale protože jsem nekupovala dobré, tak jsem z toho měla takový divný pocit a skoro vůbec jí je nedávala. Ono taky záleží, kolik do toho jseš ochotna investovat. Znám maminky, co mají: celokožené tenisky, sandálky, plátěnky a ještě něco mezi sandálkou a plnou botou - takový balerínky k sukýnkám a všechno zdravotní.
Befada? to neznám, kde je prodávají? Tenhle rok právě přemýšlím, že koupím na léto sandálky a levnější plátěné balerínky k šatičkám, tak se ráda nechám inspirovat.
Jo a ještě k té celokotžené botě - ty jsem kupovala na jaře a vydržely nám do začátku podzimu. No a sandálky jsem kupovala jako letní.
já koupila jako mezi boty - plátěné bačkůrky dpk na doma a do herny na teď a na jaro jí je dám na písek a ven
Ahoj maminky, prosím o radu.Dcera má 18.měsíců a já řeším jaké botky.
Chci koupit na jaro kožené,vyšší(zatím mám vybrané celoroční Protetiky) a na léto potom sandálky.Dávaly jste dětem v létě potom třeba nějaké plátěné botky nebo tenisky?Manžel tvrdí, že jí v létě bude v těch kožených horko, ale když bude pod mrakem a nebude to na sandálky, tak co jí obout?
Kolikatery boty mají vaše dvouleté děti?Zatím chodí malá v zimních.Chci aby měla boty kvalitní,ale nemůžeme si dovolit kupovat jí několik párů bot, tak mě zajímá, které jste nejvíc využily.