Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tak to já mám pořád botičky co kupuji
od Superfit lehounké.
Jitus18 píše:
Tak musím před Superfitama varovat. Dcera je měla 2 zimy a super. Proto jsem loni koupila i celoroční Superfity s membránou a taky spokojenost. Jenže teď mám doma letošní model celoročních s membránou a kvalita šla o dost dolů. Změnily podrážku a boty je o dost těžší. Dívala se na ně i naše rehabka a dost se zděsila. Dřív tuhle značku doporučovala právě i kvůli váze bot. Tak fakt už nevím, jakou značku kupovat.
A kde si je kupovala
? To se mi nezda, my zatim velka spokojenost a to je mala nosi furt. Ted sice mame Elefanteny, ale na podzim mela goretex celorocky a lehounke, membrana ok, zimni taky ![]()
Veryska81 píše:
My měli jako první botičky Superfit kožené sandálky na doma i na ven. A teď jak jsme kupovali papučky, tak nám prodavačka říkala, že superfity jsou užší, že se nám do nich asi prcek nevleze, když má tu nožičku širší a má vyšší nártPak nám ukazovala Santé, ale na doma mi to přišlo dost drahé. Právě ty Essi jsem ještě neviděla, tak pak uvidíme
Essi jsou pry dost tvrde, tak uvidis. A na sirsi nozicku doporucuji italskou znacku Primigi, maji krasne modely a kvalitou+cenou temer srovnatelne se Superfit ![]()
hofka píše:mamina009 píše:No, možná to byl nějakej málo zásobenej Deichmann či co. Měli tam pár sandálek a asi troje plný botky. Jinak samý jiný značky. Praha na Andělu:-)
Kamarádka má Elefanty zimní kozajdy na malou a jsou moc hezké a taky si je moc chválí
No my jsme Elefanteny koupily z „donuceni“ v OC Chodov, jelikoz jsem tam puvodne sla pro objednane Superfity a spletli objednavku, na vyber slabota a to co jsem chtela jiz stara kolekce…Takze jsme jukli do Deichmana a meli krasne a posledni c.26 celorocky na suchac ve sleve za 799kc (nemusel jsem pouzit kupon z DM, navic na slevnene zbozi neplati). Vzdy jsem na Elefanteny mela smulu a ted konecne snad dobry ulovek
Mala je nosi tyden, zatim vypadaji v poho, mekoucke a hezke
Je v nich spokojena…
Joty kupované na podzim byly lehčí. Tyhle mají jinou podrážku a jsou těžší. A abych nezapomněla, špičku nají ohlou nahoru. Možná ty bez goretexu jsou lehčí ale tyhle ne. Velikost 26 má 365 g. Což mi přijde dost.
Marcell píše:Veryska81 píše:Essi jsou pry dost tvrde, tak uvidis. A na sirsi nozicku doporucuji italskou znacku Primigi, maji krasne modely a kvalitou+cenou temer srovnatelne se Superfit
My měli jako první botičky Superfit kožené sandálky na doma i na ven. A teď jak jsme kupovali papučky, tak nám prodavačka říkala, že superfity jsou užší, že se nám do nich asi prcek nevleze, když má tu nožičku širší a má vyšší nártPak nám ukazovala Santé, ale na doma mi to přišlo dost drahé. Právě ty Essi jsem ještě neviděla, tak pak uvidíme
A kde je seženeme? Také v obchodě se žirafkou nebo v jiné obuvi? Děkuji jinak za typ ![]()
Nejsem z Ovy, ale bydlela jsme tam
U vas v Belskem lese je specializovana prodejna, maji tam ty nej znacky, tak jukni tam (ale byla tady diskuze, ze nekdo tam reklamoval Superfity, tak nevim…ale my od nich mame prvni sandalky teto znacky a byly v pohode). Nepusti mi to prispevek s odkazem na webovky, ale stranky jsou detske-boticky (pred www a za cz)
Pak victoriamagic (Praha) a sit prodejen Little Foot, ale nevim jestli jsou po cele CR, vzdyt zadej do Google a uvidis ![]()
Marcell píše:
Nejsem z Ovy, ale bydlela jsme tamU vas v Belskem lese je specializovana prodejna, maji tam ty nej znacky, tak jukni tam (ale byla tady diskuze, ze nekdo tam reklamoval Superfity, tak nevim…ale my od nich mame prvni sandalky teto znacky a byly v pohode). Nepusti mi to prispevek s odkazem na webovky, ale stranky jsou detske-boticky (pred www a za cz)
Pak victoriamagic (Praha) a sit prodejen Little Foot, ale nevim jestli jsou po cele CR, vzdyt zadej do Google a uvidis
My to máme kousek do toho obchůdku, jsme z Bělského lesa a tam ty botičky taky nakupujeme
Jen jsem si nevšimla, že tu značku tam mají, je tam toho hodně ![]()
Včara jsme šli kupovat boty pro syna. Zašli jsme do obuvi ve Zlíně, kde mají certifikované botičky. Prodavačka nám donesla model od Essi pro vyšší nárt. Byly krásné, taková bílo-béžová barvička. Už jsme je chtěli vzít, ale pak jsem si všimla ceny 1599,–Kč. Následoval lehký šok a tak jsme je zas vrátili a odešli se značkou Pegres za 650,– Kč. Nějak nechápu tu šílenou cenu, co jsem se dívala, tak stojí Essi kolem 800-1000,–Kč
.
My používáme botky od ESSI a Superfitu. Jsou super!
A to jak pro malý holky tak, pro starší dceru a syna. Jsou fakt kvalitní a vydrží toho hodně. Akorát to dost leze do peněz, ale kvalita musí být, nechci aby si zničili nožky v tak malém věku ![]()
1600kc bych nedala ani za Superfity, to je fakt moc
a to i ja si kupuji levnejsi boty, ve vyprodeji i kozene treba zn. BAMA za 900kc…
Holt, trh je velky, treba vzdy najit tu nejlevnejsi nabidku a porovnat ![]()
Tak oprava, byly to Ecco. Vypadaly fakt krásně. Malý se v nich určitě cítil dobře, ale stejně tak hezky utíkal i v Pegresech
. My chtěli dát za boty kolem tisícovky, pak už se nám to zdá moc, vzhledem k tomu, jak rychle mu roste noha a díky vyššímu nártu nám pak místo těch drahých donesla Pegres, které mu taky krásně sedly. Je to dva měsíce, co měl nové zimní boty a teď už mu jsou malé, tak 1600 je fakt moc.
Kamoska Ecca kupuje pro maleho, ale casto mivaji akce s 30% slevou ![]()
Je ale fakt, ze jsou celokozene, to Superfit sice taky-ale je to jakoby semis, kdezto ty Ecca jsou komplet z hladke kuze, coz mi prijde praktictejsi, jelikoz ta semisova usen (snad to pisu spravne) se na Superfitach nekdy trosku odře…
Tak musím před Superfitama varovat. Dcera je měla 2 zimy a super. Proto jsem loni koupila i celoroční Superfity s membránou a taky spokojenost. Jenže teď mám doma letošní model celoročních s membránou a kvalita šla o dost dolů
. Změnily podrážku a boty je o dost těžší. Dívala se na ně i naše rehabka a dost se zděsila. Dřív tuhle značku doporučovala právě i kvůli váze bot. Tak fakt už nevím, jakou značku kupovat.