Boty na jaro

Napsat příspěvek
Velikost písma:
373
19.3.14 21:57

Ahoj holky,
pokud někdo kupujete boty Superfit, kupujete ty „obyčejné“ nebo ty s goratexem? My měli zatím jen Superfit, protože vím, že v tom obchodě, kde je mají, je paní, která umí poradit a vždycky boty odhadla na jedničku. Dcera má 2,5 roku. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.3.14 12:42

@evisa Tak to jsem se spletla :D.
Dokomolila jsem toho víc, pardon.
Přeji dobré kšefty a mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.4.18 08:22

Boty na teď

Dobrý den, měla bych dotaz. Dcera vyrostla z velikosti 20 a mame po starsi dceri boty vel 21, ale jsou to sandale superfit s uzavrenou spickou, tak bych se chtela zeptat zda uz muzu davat sandale s ponozkami a nebo musim na ten mesic koupit jeste celorocni. Prilozene foto je tech sandalku co mame. dekuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
10.4.18 08:25

Nejde uplne o to ze to jsou sandalky, to by nevadilo pro takoveho prcka ale ja osobne bych uz jednou nosene boty nedala. Nicis ji tim nozku. Kup ji novy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
10.4.18 08:41

Pokud jsou zachovale tak davam i podedene. Kor na stridacku.

Takovehle uz starsi nosi. Ted s ponozkou, v lete bez. Ale pozor, nic “nevydrzi”, trocha ranni molre travicky a hned je mokro. Na rano ro chce jedte tenisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.4.18 08:51

Boty jaou minimalne nosene. Starsi je nosila v lete a to chodila nejradsi bosy. Mame zahradu a par metru od domu koupaliste. Takze je mela jenom na prejiti a nebo kdyz jsme nekam jely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
10.4.18 09:22

Tyhle mám pocit jsou goretexove, tak se tak snadno nepromachaji. Ja jsem minulý týden kupovala celorocky na jaro. Na sandaly mi přijde bzro, nemá být pořád teplo jako tento tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
10.4.18 09:39

@hapolda já taky budu dávat holce boty po klukovi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
10.4.18 10:45

Celoročky využiješ i v létě, ráno, do mokra, když není úplně přes 20 ;) Koupila bych nějaké měkké nepromokavé celoročky, využiješ od teď do podzimu nonstop (dcera nosí např. Vikingy) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.4.18 09:18

@simona0 taky se priklanim k holkam, ze je dobre poridit jeste i kecky… Muzes treba nejake platene, vzdusne, aby je uzila pres leto. Ted je sice krasne, ale muze se jeste znacne ochladit a i v lete by je uzila.
S nosenymi boty si nedelej starosti, mnohem horsi je nevhodna, tvrda obuv, uzka spicka, nez trochu proslaple botky.
Za me radeji kvalitni, prostornou spicku, ohebne a klidne bazarove ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková