Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky,
pokud někdo kupujete boty Superfit, kupujete ty „obyčejné“ nebo ty s goratexem? My měli zatím jen Superfit, protože vím, že v tom obchodě, kde je mají, je paní, která umí poradit a vždycky boty odhadla na jedničku. Dcera má 2,5 roku. Díky.
@evisa Tak to jsem se spletla
.
Dokomolila jsem toho víc, pardon.
Přeji dobré kšefty a mějte se.
Dobrý den, měla bych dotaz. Dcera vyrostla z velikosti 20 a mame po starsi dceri boty vel 21, ale jsou to sandale superfit s uzavrenou spickou, tak bych se chtela zeptat zda uz muzu davat sandale s ponozkami a nebo musim na ten mesic koupit jeste celorocni. Prilozene foto je tech sandalku co mame. dekuji za pomoc
Nejde uplne o to ze to jsou sandalky, to by nevadilo pro takoveho prcka ale ja osobne bych uz jednou nosene boty nedala. Nicis ji tim nozku. Kup ji novy
Pokud jsou zachovale tak davam i podedene. Kor na stridacku.
Takovehle uz starsi nosi. Ted s ponozkou, v lete bez. Ale pozor, nic “nevydrzi”, trocha ranni molre travicky a hned je mokro. Na rano ro chce jedte tenisky.
Boty jaou minimalne nosene. Starsi je nosila v lete a to chodila nejradsi bosy. Mame zahradu a par metru od domu koupaliste. Takze je mela jenom na prejiti a nebo kdyz jsme nekam jely.
Tyhle mám pocit jsou goretexove, tak se tak snadno nepromachaji. Ja jsem minulý týden kupovala celorocky na jaro. Na sandaly mi přijde bzro, nemá být pořád teplo jako tento tyden
Celoročky využiješ i v létě, ráno, do mokra, když není úplně přes 20
Koupila bych nějaké měkké nepromokavé celoročky, využiješ od teď do podzimu nonstop (dcera nosí např. Vikingy) ![]()
@simona0 taky se priklanim k holkam, ze je dobre poridit jeste i kecky… Muzes treba nejake platene, vzdusne, aby je uzila pres leto. Ted je sice krasne, ale muze se jeste znacne ochladit a i v lete by je uzila.
S nosenymi boty si nedelej starosti, mnohem horsi je nevhodna, tvrda obuv, uzka spicka, nez trochu proslaple botky.
Za me radeji kvalitni, prostornou spicku, ohebne a klidne bazarove
.