Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dneska jsem okukovala v Deichmannu ty jejich Elefanty, když na ně mám 10% slevu z DM. No, nějak mě nezaujaly. A v Hervisu jsem koukala i na minidětský Nike a Adidas .. jen teda ze zvědavosti, nekoupila bych takovýhle botky, a byly teda strašně tuhý v podrážce. Jako kámen.
Kamarádka má Elefanty zimní kozajdy na malou a jsou moc hezké a taky si je moc chválí ![]()
mamina009 píše:
Kamarádka má Elefanty zimní kozajdy na malou a jsou moc hezké a taky si je moc chválí
No, možná to byl nějakej málo zásobenej Deichmann či co. Měli tam pár sandálek a asi troje plný botky. Jinak samý jiný značky. Praha na Andělu:-)
No přiznám se, že jsem koukala u nás v Hradci Králové a tam Deichman taky nic mnoc- nějak se pokazily ![]()
Já mám taky dobrou zkušenost s botičkami od Bati. A vzhledově taky moc pěkné - teď vyprodávají starou kolekci - i podzimní/jarní botky, takže sem koupila nádherné za 319,– Kč. ![]()
Holky, můžu se zeptat, jestli některé z těch botiček, o kterých tady píšete, má nezvedlou špičku? Doktorka mi neustále nadává, že kupuju boty se zvedlou špičkou, ale já prostě nemůžu narazit na žádnou, která by byla zároveň s pevnou patou, ohebnou podrážkou a nezvedlou špičkou.
My většinou nakupujeme v kamenném ochůdku se žirafou, kde mají plno známých značek (Fare, Befado, Essi, Sante apod.) Musíme vždy s prckem, netroufnu si nakupovat přes net, protože má vyšší nárt a ne každé boty padnou. Papučky na doma má od Befada a jsou fakt bezva. Nepotí se mu ani tolik nožička jako v těch látkových papučkách. Jinak na jaro jsme koupili u Bati, kotníčkové, kožené a nemají ani špičku zvedlou
Mají tam i rozhodně přijatelnější ceny, hlavně když jsou akce ![]()
Sandálky nás taky čekají
Jsou ty Essi kotníčkové a dobré? Ještě jsem se nekoukala, čekáme až nám zase poroste nožička, tak to necháváme na posl. chvíli ![]()
jojo já jsem s nima byla spokojená,jsou pohodlné a vyšší.kožené
My měli jako první botičky Superfit kožené sandálky na doma i na ven. A teď jak jsme kupovali papučky, tak nám prodavačka říkala, že superfity jsou užší, že se nám do nich asi prcek nevleze, když má tu nožičku širší a má vyšší nárt
Pak nám ukazovala Santé, ale na doma mi to přišlo dost drahé. Právě ty Essi jsem ještě neviděla, tak pak uvidíme ![]()
Já kupuji taky jen superfit jsou opravdu super,za mě nej boty..na essi jsem koukala a měli podrážky jak prkno ![]()
My máme také celoroční Superfit,jsou super,hlavně lehounké jako pírko.Dcera s nima od roku krásně chodí.Ale co je u nás blbí,tak musíme kupovat je kotníkové Superfit,dcera má vysoký nárt .Líbí se nám Supefit tenisky,ale ty dcera neobuje kvůli tomu nártu.Ale jinak Superfit jsou nejlehčí boty pro děti. ![]()
jé ty jsou moc pěkné,oboje.a cena je taky dobrá.já nakonec koupila nike,a příště bych určitě zkusila toho Baťu