Boty na jaro

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20189
24.5.12 11:40

My jsme nakonec koupili sandálky Santé, malý má tak široké nožičky a vysoký nárt, že mu málo co sedělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.4.13 14:29

Dobrý den,

zkusím tuto diskuzi obnovit? Mám syna 11 měsíčního a ještě nechodí. Jen stoupá k nábytku. Už bych mu měla koupit botičky nebo počkat? V kočáru máme capáčky, ale začínají mu být malé. Koupit už boty? A teď v létě první botičky celokožený nebo s průduchy, v tom teple? Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
22.4.13 14:47

@kettm Já bych první botky určitě koupila kotníčkové a lehoučké. Nevyplatí se moc drahé, my je měli 2 měsíce. Takže na nyní bych klidně koupila capačky, ale kožené a s gumovou podrážkou - lehoučké. Na doma klidně bych vzala sandálky s fixací kotníku a ty by pak mohl syn mít na ven. Sandálky můžou být větší, bačkůrky na doma menší. Určitě jděte s prvními botami do dětské prodejny - obuvi, tam vám poradí a mají výběr. Já si první boty netroufla koupit bez rady, i když jsem měla načteno, tak realita zkoušení je úplně jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
22.4.13 22:17

Ahoj, kupuji boty Superfit, mám s nimi tu nejlepší zkušenost a nejen s botami na jaro. Jsou sice dražší, ale jsou opravdu skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
22.4.13 22:37

Koupila bych celoroční Superfit. Vyzkoušeli už jsme dost značek a tyhle jsou opravdu nejlepší. Nejlehčí, kožené a dost prostorné. Jejich nevýhoda je bohužel cena. V obchodech stojí i přes 1000. Dají se sehnat, ale na netu v akci. Já je sehnala teď na syna na jaro v akci za 740 včetně poštovného. A chodí se mu v nich perfektně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
16.3.14 11:05

Celoroční boty s membránou na širokou nohu

Prosím o radu, sháním pro syna celoroční boty s membránou, strašně se mi líbí Fare s membránou, ale bohužel synovi jsou úzké, je mu 28m, nožku má vel 24-25, ale prostě fakt hodně širokou. Zkoušeli jsme i Superfity, taky úzké. Poradíte někdo jaké boty na širší nohu? Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
16.3.14 11:09

@marmelada78 fare právě patří mezi široké, jedině vyzkoušet jiný typ nebo at poradí v obuvi i u superfitů mají tři šířky takže chce to zkoušet, malá naopak má úzkou nohu :lol: a fare by mít nemohla vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
16.3.14 11:11
@Markéta80 píše:
@marmelada78 fare právě patří mezi široké, jedině vyzkoušet jiný typ nebo at poradí v obuvi i u superfitů mají tři šířky takže chce to zkoušet, malá naopak má úzkou nohu :lol: a fare by mít nemohla vůbec ;)

Jenže ty s membránou mají jen jeden typ u Fare, taky mi je radili že jsou na širší nohu. Vyndala jsem tu vložku a když na ni kluk stoupne tak mu noha na nejširším místě přečuhuje snad půl centáku na každé straně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
16.3.14 11:12

@marmelada78 tak zkus superfity, tam jsou tři šířky nebo obcházet různé prodejny a zkoušet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
16.3.14 11:17
@Markéta80 píše:
@marmelada78 tak zkus superfity, tam jsou tři šířky nebo obcházet různé prodejny a zkoušet :?

To by bylo nejlepší, leč v našem případě nereálné.. Jsem schopna zkusit tak jeden pár obuvi na prodejně a to už budíme dost pozornost :roll: Víc nehrozí. Smykuju ven z prodejny potom ležící dítě a už to nedávám. Potřebovala bych právě nějakej tip aspon trohu „najisto“ at zkoušíme co nejmíň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69013
16.3.14 11:31

U nas maji ve vetsine prodejen jen jednu sirku superfitu, dceri jsou taky hrozne uzke. Navic u tech celorocek je znacna cast superfitu bez membrany. Dceri nastesti ty Fare sednou, ma nozku jen trochu sirsi. Ale smirila jsem se s tim, ze u celorocek se te membrany vzdam, sice na zimu byla super, ale tak koupim celokozene, co ji sednou, poradne naimpregnuju a pak jeste poridim neco obyc zalozniho, kdyby ji nahodou provlhly - lonsky podzim v celokozenych s impregnaci zvladla dobre, i kdyz vymetla kazdou louzi. Do uplneho mokra a bahna poridim gumaky.
No, asi jsem moc neporadila, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
16.3.14 11:44
@ugluk píše:
U nas maji ve vetsine prodejen jen jednu sirku superfitu, dceri jsou taky hrozne uzke. Navic u tech celorocek je znacna cast superfitu bez membrany. Dceri nastesti ty Fare sednou, ma nozku jen trochu sirsi. Ale smirila jsem se s tim, ze u celorocek se te membrany vzdam, sice na zimu byla super, ale tak koupim celokozene, co ji sednou, poradne naimpregnuju a pak jeste poridim neco obyc zalozniho, kdyby ji nahodou provlhly - lonsky podzim v celokozenych s impregnaci zvladla dobre, i kdyz vymetla kazdou louzi. Do uplneho mokra a bahna poridim gumaky.
No, asi jsem moc neporadila, co.

Neporadila, nicméně to co popisuješ je můj záložní plán, na který zřejmě dojde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
16.3.14 11:47

Ja se teda priznam, ze pojem superfit mi nic nerika. :) A snazime se kupovat stred, pro obe jedny drazsi na chozeni do mesta, k Dr. apod. A Druhe na ven levnejsi do cca 55o. Nakupujeme v Deichmannu nebo Renu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
16.3.14 11:49
@micha.bello píše:
Ja se teda priznam, ze pojem superfit mi nic nerika. :) A snazime se kupovat stred, pro obe jedny drazsi na chozeni do mesta, k Dr. apod. A Druhe na ven levnejsi do cca 55o. Nakupujeme v Deichmannu nebo Renu.

Deichmann mi nevadí, koupili jsme tam pár dobrých kousků, ale mají tam boty s membránou? Přece jen trávíme dost času venku, asi víc než je běžné, a nechci zas aby trávil víc než půl dne v gumákách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
16.3.14 11:52

Koupila jsem u nas v detske obuvi jarni botky, kozene, znacka Protetika. trochu drazsi, ale jsou fakt super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková