Letní boty Santé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
142
4.3.12 16:45

Letní boty Santé

Ahoj, máte prosím někdo tyhle sandálky http://detskabota.cz/…ovo-ruz.html nebo tyhle http://detskabota.cz/…9-modra.html ? Jak jste spokojení? Hlavně by mě zajímalo jestli mají ohebnou podrážku? Případně doporučte jiné z kterýma jste spokojení. Jde mi o vel. 27-28.
Líbí se mě tyhle superfity http://www.detskeboty.cz/…00173-64.htm, až na tu cenu:-)
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
4.3.12 16:48

Z těch levnějších mi přišly Santé nejohebnější (ale měli jsme jiný typ, takže nemůžu přímo odpovědět…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.3.12 16:59

Pipet, díky za odpověď.

Ještě pročítám další témata.. mívali jsme tento typ sandálků http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…. Už jsem chtěla koupit nižší a bez pevné paty. Od kdy jste dávali nižší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.3.12 17:28

Jo, takový typ jsme měli. Letos v létě bude mít Majda 3,5 roku a asi už dáme nízké, ještě nevím, pořád chodí v zimních=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.3.12 17:32

Taky ještě dávám zimní, ale vybírám jarní a rovnou jsem chtěla vzít sandále, děcka jsou v nich zvyklí chodit i doma. Mají čerstvě 3 roky. Ty vyšší s pevnou patou doporučila dr. kvůli vtáčení špiček, ale už se to spravilo, tak váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.3.12 17:36

Majda zas měla trošku propadlé kotníčky dovnitř, tak jsem se snažila spíš kotníčkové boty :think: Ještě fakt nevím. Doma je bosa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
22.11.12 17:57

Bylo mi doporučeno pro 2,5letou dceru s vybočenými kotníky, aby nosila na doma sandály s vyšším opatkem. Byly mi doporučeny superfity, že jsou nejlehčí a nejměkčí, ale na takové boty opravdu nemám peníze - kupovat je co tři měsíce :roll:

Vy, kdo máte zkušenost se sandálkami SANTÉ - jsou zdravotní, tak by měly být dobré, ne? - jsou měkké :?: - podrážka by měla kopírovat podložku a ne se jen ohnout v jednom místě…
Nebo může někdo doporučit nějaké jiné, vhodné sandálky na doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.11.12 18:08

My tedy kupujeme ty superfitky a spokojenost maximalni, tim, jak jsou velmi ohebne a lehoucke, se da vzit klidne nadmerek cca 15mm, aniz by to vadilo a tim padem vydrzi celkem dlouho ;) Ja takhle vzala dceri sandalky v dubnu (to ji byly 2r4m) a nosi je dodnes a podle me jeste par mesicu bude ;) Jinak na netu se sezenou kolem 850 Kc, napr. tady: http://www. detske - boticky.cz/superfit-8-00136-61-rose-kombi.htm (prosim vymazat mezery, neber mi to odkaz) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
22.11.12 18:10

I ty slevněné superfity jsou dost drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.11.12 19:11

Já kupovala celá léta Superfitky a nijak to dceři nepomohlo. Má taky jakoby vpáčené kotníky a prý jí padá klenba. Boty vždy měla kvalitní, od 2 let jsem s ní chodila k doktorům a že na řešení je času dost. Nakonec ve 4 letech (teď má skoro 5 a půl) vyfasovala vložky do bot. No a před měsícem, že to nestačí a tak už má vložky do bot a k tomu poukaz na dvoje ortopedický boty. Na sandálky Santé se taky chystám, protože ve 2 dětech už to je darda. A v ortoobuvi mi řekli, že vložky mohu dávat do jakýchkoliv bot. Pouze mají být kotníčkové, mají mít pevný kotník!!
Superfitky jsou super boty, ale ty ceny jsou občas vysoký a navíc v ČR se dají sehnat dost špatně. Je tu malý výběr a i když jezdíme do Prahy, tak velmi často se nám stává, že ani ve velkých obuvích nemají zrovna to číslo, které potřebujeme u bot co jsme si vybrali a výběr teda vážně tristní. Letos nás dokonce vypekli i se zimními botami, když nedodali prodejcům v říjnu zboží a prodejci to nakonec na konci října odřekli neb se báli, že už neprodají. A taky se mi stalo, že i když se Superfitky vyrábějí ve více šířkách, tak tady dost často na netu (u prodejců) chybí označení jak je bota široká. Stalo se mi totiž u dcery (a to nemá ani širokou nohu), že už jí dvakrát zimní boty neseděli, na jedné nožičce z boku tlačili. Jiná šíře se sehnat nedala a kolikrát ani v obchodě neměli páru o tom, že něco takového mají v nabídce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
22.11.12 20:14

Tak až ty Santé koupíš, dej, prosím, vědět, jaké jsou ;)
Se superfitkama zatím žádnou zkušenost nemám - u nás je jich celkem dost - v dětské obuvi, ale pro mě jsou prostě drahé 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
22.11.12 20:17

Jo v 5letech začít řešit nohy :roll: Ti doktoři jsou fakt koumáci :cert:
Dostala jsem dnes tip na dětského ortopeda, který je zároveň rehabilitační lékař - prý docela dobře umí řešit dětské nožky - valgozitu kotníku, špatné našlapování apod., tak jsem na něho zvědavá 8o Má i rehabku, se kterou spolupracuje, prý mě i naučí s nožkama cvičit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.11.12 20:25

No já na to upozorňovala, naštívila docela dost doktorů a dobrých, prostě to odkládali, že prý je noha ještě ve vývinu, že se to řeší v pozdějším věku, atd. No a poslední doktor řekl, že se to mělo řešit už o rok dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
22.11.12 21:09

Jsem zvědavá, co mi na nožky dcery řekne ten ortoped :nevim:, už jsem taky navštívila pár doktorů… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
22.11.12 21:39

Ahoj, málý má 15m, problémy s nožkou nemáme. Sandálky Santé nosil v létě ven i dovnitř a ted má druhé na doma místo bačkůrek. Líbili se mi a tím, že jsou zdravotní tak ve mě budí důvěru. Jediné co je problém, že samozřejmě jsme koupili s nadměrkem a když mu je chci utáhnout aby to měl pěkně pevné tak mi nevyjdou ty suché zipy proti sobě, prostě mení to stáhlé úplně a to ještě nedrží na plné ploše, takže jak pak mu odstává takový velký kus tak si to občas při hraní rozepne. Ten už mu noha povyrostla, ale problém s utažením je pořád. Malej je průměrný dítě, ani drobínek, ani velký takže noha taky normální. Až budu kupovat další tak si na to dám větší pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková