Jaké doplňky pro panenku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
bibie
23.8.12 13:57

Jake doplnky pro panenku

Ahoj, vybrala jsem dceri panenku miminko a zajimalo by me, co se vam vyplatilo koupit za doplnky - cestovni postylka, jidelni zidlicka, lehatko, hraci decka, prenosna taska, autosedacka, nahradni obleceni…atd. Nerada bych mela doma plny pokojicek hracek, ktere nepouziva. Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
23.8.12 14:02

Asi bych prizvala ke spolupraci tu, ktere se to tyka. Tvoje dcerka ti urcite sama nejlip rekne pri navsteve hrackarstvi, co nutne by jeste k te panence potrebovala… Navic zahltit ji najednou vsemi temi hrackami je podle mne zbytecnost. Az si vyhraje s panenkou, tak mozna lip oceni, ze se prikoupi nejaka nova vec a hra bude pro ni mozna pak zajimavejsi a nenasyti se ji po jednom dni, kdy to bude mit vsechno okoukane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
23.8.12 14:05

Než se nám narodilo další miminko, všechny tyto věci, které dcera podědila po sestřenici, značkové Babyborn, ležely doma skladem.
Od té doby, co se jí narodila sestřička, tak si hraje se vším, co používáme doma pro malou my - máme pro panenku postýlku, autosedačku, kočárek, různé doplňky, hračky pro panenku, flašku nepoužívá, panenka je kojená, dokud měla naše maličká široké balení, panenka nosila taky atd.

Dcerce je 3 a třičtvrtě roku, mladší dcerce skoro 2 měsíce. Její sestřenice mladšího sourozence nemá a prý si s tím hrála mnohem později a většinou jen s kamarádkami, které přišly na návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
23.8.12 14:05

Ja jsem primo s miminkem koupila kocarek (golfky), lahvicku a par kousku obleceni (bundicku, cepicku, ponozky, boticky). Zatim nemame nic jineho a zcela dostacuje ;) Pripadne si poradi z domacich zdroju (perinky z plenek, misticek mame dost, dudlik ma stary po ni) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
23.8.12 14:13

U nás nejvíc frčí malý nočníček, strká na něj všechny panenky a plyšáky a občas nutí i mě, abych si na něj sedala :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
23.8.12 14:19

Diky za odpovedi:-)
Myslim, ze kdybych ji vzala do hrackarstvi, tak by potrebovala vsechno. My zatim mame jen kocarek, postylku a vanicku-ta teda vede. Nejevila o panenky zajem, meli jsme zivou-druhou dceru, jenze ta ma rok a uz se chce hrat i ona. Starsi jsem videla ted na navsteve, jak si prave hraje s Chou chou a meli tam toho spousty k ni. Nejsem si jista, jestli se ty holcicky opravdu hraji i s jidelni zidlickou, cestovni postylkou nebo lehatkem, nebo s cim si vlastne hraji nejvic. Nechci vsechno kupovat najednou, ale alespon jednu vec ted k panence a dalsi az na vanoce.

• Citovat
  • Upravit
bibie
23.8.12 14:23

A obleceni uz zvladne obliknout i sama na panenku? Nad tim totiz dost uvazuji, vzit ji jeste neco na prevlikani. Mame zatim panenky svlecene- porad je koupe, tahle ale bude hadrova tak nevim…

• Citovat
  • Upravit
14856
23.8.12 14:39

Tohle me taky zajima, ale dcery se asi moc nezepta. Miminko uz mame, ale ze by si ho tolik vsimala to moc ne, obcas ale jo. Mame pro nej plinku, nezajem, nocnicek, tam ho obcas da, stejne tak jina zviratka. Stejne tak pouziva ale svuj nocnik, na ktery stejne nechodi. Pak mame lahvicku, tu pouziva dost, takovej obyc kocarek, to jak kdy.

ted cekame mimi a jsem zvedava co bude s panenkou, a chtela bych ji k ni jeste neco poridit, ale asi pockam dle situace, treba to bude nositko, nebo lehatko, nebo tak nejak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.8.12 14:50

Já dceři koupila s mým blížícím se porodem panenku, vybrala si sama, jestli chce holčičku nebo kluka, měla to k vánocům, k tomu dostala postýlku a vaničku, k panence samotné byl nočník, nějaké misky. Už z dřívějška měla autosedačku, kočárek. Nedávno dostala od známé tchyně oblečky a k tomu i nějaké peřinky a nosítko, tak to je dcera nadšená. Plínky jsem jí dala po synovi, co už mu nebyly a zbyly nám, taky nějaké oblečky. Dceři jsou 4 roky a panenky frčí na plné čáře. Kupodivu si hraje se všema, ne najednou, ale jednou vezme tu, po druhé zase jinou. Ta, co má vlasy, tak jí češe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.8.12 14:50

U nás frčí jen kočárek a zavinovačka. Nočník sem tam, vanička a autosedačka vůbec a oblečení už teprve ne, všechny panenky máme nahaté. A samozřejmě frčí různé deky na přikrytí a potom látkové plíny co používám i na dcery.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino