Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer, jdu si k Vám pro radu
. Mame prizemni, tmavsi byt…zvolili jsme podlahy z vinylu Dub zlaty a ted premyslime co k tomu za dekor dveri. Nejvice se nam libi jasan. Myslite, ze se to hodi k sobe?
Dub zlaty ukazka podlaha:
https://www.i-podlahy.cz/…-zlaty-41168?…
jasan dvere:
http://www.central-group.cz/…7b5d4451.jpg
MOC DEKUJI ZA RADY!!
![]()
@Ivana2000 neni to tak dávno co jsme to řešili v baraku. Moje doporučení je vzít vzorky dveri k podlaze a přikládat. My meli uplne jinou barvu vybranou dokud jsme nepřilozili jeden vzorek ke druhému - původně jsme meli šedivé dvere protoze mame dub šedý na podlaze a skončili jsme u bílých - taky ale dekor dub. Takze za mne urcite položit vzorky k sobe a podle toho rozhodovat.
Podle mě by to člověk musel vidět naživo, takhle se to špatně hodnotí. Ale obecně myslím, že je strašně obtížné udělat to tak, aby spolu dva různé světlé („dřevěné“) dekory ladily. Nikdy nebudou úplně stejné a přijde mi lepší, kdyby v tomto případě dveře byly nějaké jednobarevné nebo kontrastní. Vím, co jsme se s tím natrápili my.
@Nika1987 jj taky už bych to udělala přesně takhle. My jsme dveře objednali přes internet a došla jiná barva než na obrazku (mohla jsem to tušit
) a vubec mi teď neladí k vinylu. A už s tim nenarobim nic ![]()
Já bych do toho nešla, nelíbí se mi ani barevná kombinace ani jasan k dubu.
My mame primo dubove podlahy a dvere jsou tmavsi, kontrastni…tohle nevim nevim.
Ja bych sla do bilych dveri, tim clovek nic nezkazi. Toto mi k sobe nejde.
Nehodí se to k sobě, vyberte nějaké dveře bez dřevo dekoru.
Tak jste nam pekne zamotaly hlavu
, za to moc dekuji! Asi mate pravdu…zamyslime se nad tim, ze bysme se zkusili zamerit na dvere bez dekoru dreva.
Mc dekujeme za Vase prispevky!!
Dejte bile dvere, bez dekoru.
Dva ruzne dekor dreva a dve barvy se budou vzdycky tlouct a bude to vypadat priserne.
My mame vinyl orech a bile hladne dvere.
Bile jsme chteli doted, ale dva nezavisly prodejci nas zrazovali od bile, je na ni vse videt, muze zloutnout, porad myt,,, kdyz jsou deti. Radsi bych neco praktictejsiho ![]()
@Ivana2000 K vybrané podlaze by se hodil kromě bílé dekor tmavší - ořech nebo tmavý dub. Pokud chceš dveře světlejší, tak bělený nebo přírodní dub. Vybraná kombinace není moc zdařilá
Ovšem každý výrobce mám odstíny jiné. Je opravdu třeba dojít do studia a porovnávat. Já pracuji v prodejně Podlahy-dveře, kde spolu se zákazníky ladíme dekory k jejich spokojenosti. Přeju šťastný výběr ![]()