Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak jsem se trochu rozhoupala ohledne dlouho planovane koupe bytu v Praze a asi jdu do toho, pac lepsi to stejne nebude. Byt bude na pronajem. Ktery z techto dvou se vam zda lepsi.
Prvni ma garaz, ale nema balkon. Druhy zase naopak, je o 200 tis. Kc drazsi, ale libi se mi, ze je v zeleni a zda se hezci, ma i mycku. Prvni uz jsme videli a ok. Garaz je podle me lepsi nez balkon, i drazsi.
https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-troja-vresova/1081741660#img=0&fullscreen=false
https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-troja-nad-vavrouskou/861086044#img=0&fullscreen=false
@Kaliopa chceš to na pronájem. Vybereš ve druhém bytě na nájmu víc než v tom prvním? Jestli ne, ber ten první. Je to investice. Neřeš, jestli je v zeleni, podívej se na náklady a výnosy.
@adam75 píše:
@Kaliopa chceš to na pronájem. Vybereš ve druhém bytě na nájmu víc než v tom prvním? Jestli ne, ber ten první. Je to investice. Neřeš, jestli je v zeleni, podívej se na náklady a výnosy.
Taky si to tak rikam. Rozdil v najmu bude minimalni, spis za garaz bude asi vice. Je otazka, ktery se pronajme lepe. Jestli lidi budou chtit balkon nebo garaz.
@Maja1984 píše:
1. NP bych nebrala
Jo, tady je to ale celkem zvasene a svetle.
@Kaliopa neřeš to podle sebe, ale podle toho o co je na trhu větší zájem. Dá se v lokalitě bezproblémově zaparkovat, pak bych asi garáž neřešila. Pokud ne, tak bych garáž brala. Taky můžeš pronajímat byt a garáž zvlášť.
@janickaIII píše:
@Kaliopa neřeš to podle sebe, ale podle toho o co je na trhu větší zájem. Dá se v lokalitě bezproblémově zaparkovat, pak bych asi garáž neřešila. Pokud ne, tak bych garáž brala. Taky můžeš pronajímat byt a garáž zvlášť.
Jo, to si taky rikam, garaz pronajmout zvlast nebo si ji nechat pro sebe.
Ja bych brala ten s tou garazi. Mimo parkovani auta je to i dalsi ulozny prostor. Po garazich je poptavka i samostatne
Taky se rozumove priklanim k bytu s garazi. I kdyz osobne pro sebe bych brala spis styl druheho bytu. Domy nejsou tak u sebe, je tam vice prostoru, ale to mi asi nikdo nezaplati.
@Kaliopa jestli bydlíš kousek tak asi jo. Je to parkovací stání nebo přímo garáž pro uložení věcí? Taky se na to podívej z pohledu za jaký nejnižší nájem bys byla ochotna to pronajmout. Ono se pak dost často přijde na to, že investice do nemovitostí není zas tak úžasné jak každý říká.
No v garáži si prádlo neusušíš. Ten v tom skoro přízemí se mi pocitově moc nezdá, i když je hezčí než ten první.
@Oudrey píše:
Ja bych brala ten s tou garazi. Mimo parkovani auta je to i dalsi ulozny prostor. Po garazich je poptavka i samostatne
Jenže tady není garáž, ale jen garážové stání (vymezený flek v podzemní garáži), takže o úložném prostoru nebo dílně třeba pro motorkáře nemůže být řeč.
Byt z garáží mi připadá výhodnější.
Ale ten druhý inzoš mi nejde otevřít.
@janickaIII píše:
@Kaliopa jestli bydlíš kousek tak asi jo. Je to parkovací stání nebo přímo garáž pro uložení věcí? Taky se na to podívej z pohledu za jaký nejnižší nájem bys byla ochotna to pronajmout. Ono se pak dost často přijde na to, že investice do nemovitostí není zas tak úžasné jak každý říká.
Parkovaci stani ve spolecne garazi. Ja potrebuji ulozit penize. Zkusenosti s pronajimanim uz mam. Vyplatilo se vzdy. Jednak penize z najmu a jednak zhodnoceni nemovitosti. Pro mne je to zatim nejlepsi a nejjistejsi moznost. A kdyby deti chtely, budou mit v Praze byt.