Který byt koupit

3641
17.10.17 20:33

Ktery byt byste koupili?

Tak jsem se trochu rozhoupala ohledne dlouho planovane koupe bytu v Praze a asi jdu do toho, pac lepsi to stejne nebude. Byt bude na pronajem. Ktery z techto dvou se vam zda lepsi.
Prvni ma garaz, ale nema balkon. Druhy zase naopak, je o 200 tis. Kc drazsi, ale libi se mi, ze je v zeleni a zda se hezci, ma i mycku. Prvni uz jsme videli a ok. Garaz je podle me lepsi nez balkon, i drazsi.
https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-troja-vresova/1081741660#img=0&fullscreen=false

https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-troja-nad-vavrouskou/861086044#img=0&fullscreen=false

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2448
17.10.17 20:36

@Kaliopa chceš to na pronájem. Vybereš ve druhém bytě na nájmu víc než v tom prvním? Jestli ne, ber ten první. Je to investice. Neřeš, jestli je v zeleni, podívej se na náklady a výnosy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
17.10.17 20:41
@adam75 píše:
@Kaliopa chceš to na pronájem. Vybereš ve druhém bytě na nájmu víc než v tom prvním? Jestli ne, ber ten první. Je to investice. Neřeš, jestli je v zeleni, podívej se na náklady a výnosy.

Taky si to tak rikam. Rozdil v najmu bude minimalni, spis za garaz bude asi vice. Je otazka, ktery se pronajme lepe. Jestli lidi budou chtit balkon nebo garaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.10.17 20:43

1. NP bych nebrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
17.10.17 20:44
@Maja1984 píše:
1. NP bych nebrala

Jo, tady je to ale celkem zvasene a svetle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
17.10.17 20:53

@Kaliopa neřeš to podle sebe, ale podle toho o co je na trhu větší zájem. Dá se v lokalitě bezproblémově zaparkovat, pak bych asi garáž neřešila. Pokud ne, tak bych garáž brala. Taky můžeš pronajímat byt a garáž zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.10.17 20:55

Víc se mi líbí ten s garáží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
@janickaIII píše:
@Kaliopa neřeš to podle sebe, ale podle toho o co je na trhu větší zájem. Dá se v lokalitě bezproblémově zaparkovat, pak bych asi garáž neřešila. Pokud ne, tak bych garáž brala. Taky můžeš pronajímat byt a garáž zvlášť.

Jo, to si taky rikam, garaz pronajmout zvlast nebo si ji nechat pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869

Ja bych brala ten s tou garazi. Mimo parkovani auta je to i dalsi ulozny prostor. Po garazich je poptavka i samostatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
17.10.17 20:57

Taky se rozumove priklanim k bytu s garazi. I kdyz osobne pro sebe bych brala spis styl druheho bytu. Domy nejsou tak u sebe, je tam vice prostoru, ale to mi asi nikdo nezaplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651

@Kaliopa jestli bydlíš kousek tak asi jo. Je to parkovací stání nebo přímo garáž pro uložení věcí? Taky se na to podívej z pohledu za jaký nejnižší nájem bys byla ochotna to pronajmout. Ono se pak dost často přijde na to, že investice do nemovitostí není zas tak úžasné jak každý říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772

No v garáži si prádlo neusušíš. Ten v tom skoro přízemí se mi pocitově moc nezdá, i když je hezčí než ten první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16173
17.10.17 20:58
@Oudrey píše:
Ja bych brala ten s tou garazi. Mimo parkovani auta je to i dalsi ulozny prostor. Po garazich je poptavka i samostatne

Jenže tady není garáž, ale jen garážové stání (vymezený flek v podzemní garáži), takže o úložném prostoru nebo dílně třeba pro motorkáře nemůže být řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.10.17 21:00

Byt z garáží mi připadá výhodnější.
Ale ten druhý inzoš mi nejde otevřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
17.10.17 21:01
@janickaIII píše:
@Kaliopa jestli bydlíš kousek tak asi jo. Je to parkovací stání nebo přímo garáž pro uložení věcí? Taky se na to podívej z pohledu za jaký nejnižší nájem bys byla ochotna to pronajmout. Ono se pak dost často přijde na to, že investice do nemovitostí není zas tak úžasné jak každý říká.

Parkovaci stani ve spolecne garazi. Ja potrebuji ulozit penize. Zkusenosti s pronajimanim uz mam. Vyplatilo se vzdy. Jednak penize z najmu a jednak zhodnoceni nemovitosti. Pro mne je to zatim nejlepsi a nejjistejsi moznost. A kdyby deti chtely, budou mit v Praze byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí