Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim
Budu si v novém domku zařizovat obývak a kuchyň. Těšim se.Tak mě napadlo, jako inspirace.Co kdybyste se pochlubily, jaký obývák a kuchyň máte vy? třeba vyfoťte jedno nebo druhé. Můžem si to vzájemně pochválit
Klidně to vyfotte i s bordýlkem a rozhazenyma hračkama. Tak šup šup ![]()
@Jana525 píše:
To urcite, budu vystavovat svuj barak na netu, ne?
to bys koukala kolik takových skupin o bydlení kde lidi do detailu fotí svý bydlení je.. myslím, že zde to bude mít úspěch ![]()
@Jana525 píše:
To urcite, budu vystavovat svuj barak na netu, ne?
No co co? máš tam něco tajného? wcko fotit nemusíš
@GabinkaCh píše:
No co co? máš tam něco tajného? wcko fotit nemusíš
No jasne, ze mam ![]()
@Tapa píše:
Ještě roh.
Co to je to zluty? To je nejaky plast?
Nemám odvahu fotit.
Dříve ve starším domě u Ostravy jsme udělali z malé kuchyňky trochu větší tím, že jsme shodili stěnu do chodby. A místo stěny dali barový pult a pod ním samozřejmě pracovní deska. Návštěvy se pak zasekávali na barových stoličkách a neobtěžovali se jít až do obýváku (proč taky, když za barem stojí barman
). A jak jsem měla barový pult, tak jsem otevírání skříňky v rohu dala na stranu chodby a zbavila se tak nepohodlného lezení do skříňky „za roh“ - prostě jsem oběhla pult a hotovo. Starý barák=nízké stropy a hromada zděděného nádobí, tak byly skříňky až ke stropu. Vše rustikální styl, na dlaždičkách motiv cihel, napodobenina tmavého dřeva, světlá pracovní deska. Teď mám kuchyň made in IKEA - podkrovní byt horní skříňky jen na jedné stěně a hezky tvoří schody. Kuchyň podlehla financím, takže nejlevnější bílá, jen jsem si pořídila skříňky prosklené a do nich výstřelku - černé poličky. Mám i černou pracovní desku. A jeden detail, který do Česka ještě nedoputoval - mám propojenou varnou desku a troubu a ovládání varné desky hezky zboku na troubě (zn. Gorenje). Pracovní plocha tvoří krásné L a jídelní stůl mám v protějším rohu… Zkus si taky udělat pár návrhů na plánovači od IKEA - já si obě kuchyně kreslila sama, tak jsem i viděla, jak to bude vypadat. ![]()
@GabinkaCh píše:
Moje skromna kuchyň. Budu mít větší
Ta je teda hodne skromna ![]()
@Tapa nerypu, jen se ptam. Proc mate kombinaci obkladu kuchyne tvrzene sklo + kachlicky?
Taly nemam odvahu fotit, ale mame velikou s barem ten doporucuju je to prakticky.