Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Akorát nechápu, jak někdo zvládne mít takhle naleštěnou kuchyň. Já mám takovou malou a stejně je věčně někde něco ušmudlané, mastné, pokapané. Připadá mi, že člověk musí lítat s hadrou furt, aby to nějak vypadalo
@Lenka_Hal píše:
Prosla jsem si i skromnejsi kuchyni…se musis tesit do nove
Nase bydleni asi inspiraci byt ani nemuze, prece jen je to zcela odlisny styl. Mame srub, vsechno je spise rustikalni, prizpusobeno tomu, ze jsme v lese na samote…ale preju stastne bydleni v novem domecku
Jsem si jista, ze to mate moc pekne. Mne se moderni lestene kuchyne nelibi.
@raduska26 píše:
Moje vysnena kuchynstrasne jsem všechno chtela ve vysokym lesku, je to krasa, ale porad vse opatlane..
Hezké, ale na té třetí fotce mi to přijde takové prázdné, neútulné
@GabinkaCh píše:
Akorát nechápu, jak někdo zvládne mít takhle naleštěnou kuchyň. Já mám takovou malou a stejně je věčně někde něco ušmudlané, mastné, pokapané. Připadá mi, že člověk musí lítat s hadrou furt, aby to nějak vypadalo
Ver mi, ze tohle bylo vyjimecne, abychom to mohli poslat rodine
mame novy domecek po rekonstrukci a ne všichni u nas uz byli ![]()
@Doe_Jane píše:
dej pryč tu tapetu
Zednik nam spatne nastukoval zdi, tak nam to tam popraskalo
jine reseni jsme nevymysleli ![]()
Já jsem si nechala loni udělat tuto od truhláře, muj návrh. Bydlíme v paneláku a několik let jsem tu měla plechovou bílou linku-kdo bydlel v paneláku, tak ví
.
Jsem s ní spokojená, dobře se udržuje.
@Tapa píše:
@eviku-miluna Z bezpečnostních důvodů. Za varnou deskou nesmí být hořlavý materiál, proto ty obklady.
Diky za objasneni ![]()
@GabinkaCh Radši ne
Ale možná by mě donutilo to uklidit ![]()
Máme kuchyň do G - v barvě olše. Nesnáším ty moderní lesklé nábytky.
Obývák je směs mého pokojíčku a toho, co kdo dal
Až budeme děla na tohoto, chceme nějaký přírodní masiv.
@Anonymní píše:
@GabinkaCh Naše kuchyně.
Tenhle styl je nejhezčí. Nelíbí se mi ty moderní linky styl: cernobílá krabice
@GabinkaCh píše:
Tenhle styl je nejhezčí. Nelíbí se mi ty moderní linky styl: cernobílá krabice
Díky. Mně právě taky ne. Ale údržba tohohle stylu je masakr.
Nesnáším „pracholapky“ (knihy tam nepočítám), bydlíme v třípokojovém bytě, kuchyň je součástí obýváku. Takže velmi jednoduché a úklidově nenáročné ![]()
Tak na to koukam, fakt to mame hodne jine…rikam si, ze sem placnu alespon obyvak. At si neco vyslechnu o nasem vkusu (ja vim, ze je to nemoderni), ale nam se to tak libi
Sice je to ted zaplacane na muj vkus, protoze mam doma nastehovanou skoro celou pracovnu (pracuju ted z vetsi casti doma s miminem), ale neda se nic delat. A tu kuchyn mame dubovou. Je dohromady s obyvakem i jidelnou…