Ukažte jak bydlíte!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1850
18.10.17 06:59

@Lenka_Hal My máme taky dost zastaralý a nemoderní obývák. Popravdě úplná moderna se mi ani nelíbí, přijde mi to všechno na jedno brdo a ten váš je krásně útulný. Mně se líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
18.10.17 08:01

Třeba tohle bych nechtěla ani zadarmo. Ačkoli je to podle poslední módy, tak já to vidím jako ošklivé, neútulné, studené, prostě katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
18.10.17 08:15

@Lenka_Hal moc hezky obyvak, krasne sladeno s prirodou za okny(vypada to na stromy, kere),takova horska atmosfera a zaroven teplo a klid…verim, ze kuchyn bude take super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
18.10.17 08:37
@Lenka_Hal píše:
Tak na to koukam, fakt to mame hodne jine…rikam si, ze sem placnu alespon obyvak. At si neco vyslechnu o nasem vkusu (ja vim, ze je to nemoderni), ale nam se to tak libi :kytka: Sice je to ted zaplacane na muj vkus, protoze mam doma nastehovanou skoro celou pracovnu (pracuju ted z vetsi casti doma s miminem), ale neda se nic delat. A tu kuchyn mame dubovou. Je dohromady s obyvakem i jidelnou…

Pěkné, akorát já bych vyměnila tu sedačku. Nelíbí se mi barva ani materiál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
18.10.17 09:41

Nedávno dělána kuchyň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
18.10.17 10:31

Kousek našeho zastaralého obýváku. Stěnu nefotím, je strašná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.10.17 15:36

Ahojky, takhle to máme my :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.17 15:45

Obývák a bar u kuchyně

• Citovat
  • Upravit
36504
18.10.17 21:43
@-Sára píše:
Nedávno dělána kuchyň.

hezké, vkusné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.10.17 21:44
@Anonymní píše:
Obývák a bar u kuchyně

krb moc hezký, chválím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.17 23:54

Tyjo, tak sem fakt fotku kuchyně dávat raději nebudu, to by na vás bylo asi moc. Jsem extrémní odpůrce všech pracholapačů, nejenže nesnáším doma poličky s vázičkami, porcelánem, čímkoliv, ale v kuchyni jsem nechtěla ani zásuvky na stěnách, takže je vše zabudované a jediné, co je vidět, je rychlovarná konvice, jinak jen volná plocha. A místo obkladu jednobarevné béžové sklo, jednolitá plocha.

Zajímavé je, že třeba moje mamka je opačný typ, ta zase má i na relativně malé kuchyňské lince věčně vytaháno plno - z mého pohledu - krámů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.10.17 11:36
@Klára-z-Prahy píše:
Tyjo, tak sem fakt fotku kuchyně dávat raději nebudu, to by na vás bylo asi moc. Jsem extrémní odpůrce všech pracholapačů, nejenže nesnáším doma poličky s vázičkami, porcelánem, čímkoliv, ale v kuchyni jsem nechtěla ani zásuvky na stěnách, takže je vše zabudované a jediné, co je vidět, je rychlovarná konvice, jinak jen volná plocha. A místo obkladu jednobarevné béžové sklo, jednolitá plocha.Zajímavé je, že třeba moje mamka je opačný typ, ta zase má i na relativně malé kuchyňské lince věčně vytaháno plno - z mého pohledu - krámů)

ty jsi můj člověk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1