Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A obývák sem někdo hoďte. Náš radši neukážu, máme stěnu z 90 let ![]()
My mame obyvak a kuchyn spojene. Takze nabytek stejny dekor barev. Od jednoho vyrobce delane na objednavku.
@raduska26 píše:
Moje vysnena kuchynstrasne jsem všechno chtela ve vysokym lesku, je to krasa, ale porad vse opatlane..
Já lesk taky nechtěla, ale zas když to tak vezmeš, tak si nucená to pravidelně udržovat. Já lesklou nemám a dvířka jsem umývala asi před 3 měsíci
Jelikož mě to nedonutí, když špínu nevidím. Jinak je moc pěkná ![]()
@vejilka díky
, stála komplet - spotřebiče, podlaha atd. asi dvě stě.
@Tapa píše:
@eviku-miluna To není tvrzené sklo, je to obklad z lisované dřevotřísky potažený folií. Skleněný obklad by vyšel na strašný peníze.
A proc jste to kombinovali s kachlickama? ![]()
Moje předloňska vanocni
mame to s jidelnou a obývakem propojené. ted mam vymalováno jen na šedo
@eviku-miluna Z bezpečnostních důvodů. Za varnou deskou nesmí být hořlavý materiál, proto ty obklady.
@tosh píše:
Těsně před dokončením
já nevím, ta kombinace bílé a „dřeva“
.Působí to nejednotně.
@Burj Chalifa píše:
já nevím, ta kombinace bílé a „dřeva“.Působí to nejednotně.
Je to myslím slonová kost, či co. Ne bílá, je to špatně vidět na té fotce. A když je to teď zabydlené, vypadá to zase jinak.
@eviku-miluna píše:
Ta je teda hodne skromna
Začínala jsem kdysi na ještě horší
když se poprvé stěhovala do nájemního bytu. Tam takový luxus ani nebyl.
@Kelsey píše:
My ji mame ve skrince nad troubou a dcera 9r.uz si normalne ohreje, ale musi si prisunout zidli.
nj, ale když si vytahujou horkou polívku, tak nechci, aby s tím balancovali po židli ![]()
@Danuda píše:
Moje předloňska vanocnimame to s jidelnou a obývakem propojené. ted mam vymalováno jen na šedo
máte pěkně vsazenou americkou lednici.. na to, že se mi volně stojící lednice v kuchyni nelíbí (jo, je to divné
), tak tohle je fajn ![]()
@GabinkaCh píše:
Moje skromna kuchyň. Budu mít větší
Prosla jsem si i skromnejsi kuchyni…se musis tesit do nove ![]()
Nase bydleni asi inspiraci byt ani nemuze, prece jen je to zcela odlisny styl. Mame srub, vsechno je spise rustikalni, prizpusobeno tomu, ze jsme v lese na samote…ale preju stastne bydleni v novem domecku ![]()