Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janee19 píše:
@Jannnča opravdu je bitiba konkurent? Mne to prijde jen jako oklesteny zoohit, bez vernostniho programu atd…
Asi by ráda byla konkurentem (podle toho, jak kopíruje i grafický rozměr stránek zoohitu), ale není. Žádný věrnostní program, žádný spořící program, poštovné zdarma až od 999 káčé výše, menší výběr, žádné pravidelné akční nabídky.
@SlečnaDahlia píše:
TOTW jsme krmily a krmíme doteď, kočky ho v misce pořád a chutnají, ale poslední dobou zoufale sháníme jiné v podobné či nižší cenové relaci (z dražších bych vybrala v pohodě, ale přibylo nám do rodiny lidské mládě, do kterého ty penízky taky potřebujeme cpát). Bohužel je to asi rok, co TOTW trošku pozměnily recepturu. Jsou sice pořád na úrovni těch dost kvalitních, ale toho masa ubylo, hrachu přibylo a taky se mi za to složení už moc nechce platit
Me prijdou mozna i lepsi ty Brity, maji snad kolem 40 %.Neco malo přes 20% masa, u TOTW je fakt malo.Ja mam teda rybi a kocourovi chutnaji. Vsichni je chvalili, tak jsem moc nestudovala slozeni a doma jsem koukala. ![]()
Ja teda nakupuju na spokojenypes.cz,postovne zdarma od nakupu nad 500.
@SlečnaDahlia aha, tak já si celou dobu myslela, že je to klon zoohitu
celkem mě dostává, že se nestydí kopírovat jejich stránky
@Janee19 Provozovatel je tuším stejný, ale třeba Purizony pro psy vyjdou o 100 Kč levněji.
Sortiment krapet menší než zoohit.cz
Napsala jsem to nejjednodušším opisem pro ty, kteří jej neznají. Pro ostatní - je fajn, že „jste v obraze“ a máte přehled. Dál to neřeším.
Mně věrnostní a jiný program nebere.
@Jannnča píše:
@MaminkaLucka Smích - prosím tě, nejlepší v jakém slova smyslu. Četla jsi složení?@JanulaM Jestli nakupuješ na zoohit.cz - tady je jejich konkurent s nižšími cenami
. Purizon jsou fajn i pro pejsky.
http://www.bitiba.cz/…ocky/purizon
díky za tip, ty stránky znám. Já objednávám přes zooplus, kdybych objednávala v ČR určitě je využiju. Psovi jsem zatím Purizony neměla odvahu dát. Dost průjmuje a máme už osvědčené, po kterých je klid a sedí i po jiných stránkách. Mít psa s normálním zažíváním, sáhnu po nich, složení je super a cena taky.
@Jannnča píše:
@MaminkaLucka Smích - prosím tě, nejlepší v jakém slova smyslu. Četla jsi složení?@JanulaM Jestli nakupuješ na zoohit.cz - tady je jejich konkurent s nižšími cenami
. Purizon jsou fajn i pro pejsky.
http://www.bitiba.cz/…ocky/purizon
Hele mě je to úplně jedno kdo si čím krmí svoje kočky, já jsem jen napsala čím krmíme my. Takže… Smích, nevím no, každému asi přijde směšné něco jiného.
To dá rozum, že nejlepší by bylo 100% maso.
Ale kdo má na to, aby kočce dával denně jenom maso originální, ne granule.
Je to na každým…
@MaminkaLucka píše:
To dá rozum, že nejlepší by bylo 100% maso.
Ale kdo má na to, aby kočce dával denně jenom maso originální, ne granule.
Je to na každým…
Dovolím si tvrdit, že na krmení kočky masem má naprosto každý, kdo má na krmení těmi nejlevnějšími granulemi a kapsičkami. 100g masa z namraženého barf (syrového masa) balíčku stojí méně než jedna 100g Felix kapsička v akci.
@JanulaM jaké kupuješ pro psa, ta naše víceméně od začátku každou chvíli průjem, budou to 3 týdny co byla na kapačkách, atb, léky, probiotika a ted má veterinární dietu a až to dožere můžu zkusit granule, našla jsem které by mohly být i pro alergika ale bojím se abych opět nezkoušela x značek a ve výsledku nebyla celý život na veterinárních které složením jsou pěkný humus ![]()
@SlečnaDahlia píše:
Dovolím si tvrdit, že na krmení kočky masem má naprosto každý, kdo má na krmení těmi nejlevnějšími granulemi a kapsičkami. 100g masa z namraženého barf (syrového masa) balíčku stojí méně než jedna 100g Felix kapsička v akci.
No tak neprepocivala jsem
ale ten náš blboun žere fakt víc a ne kapsičky… To bych viděla tak na tři kapsičky denně
@Markéta80 nebudu tu psát značku, stejně bys s nimi asi nekrmila. Nejsou asi moc kvalitní. Napsala už jsem to na ifaunu a dostala jsem sodu, čím to krmím. U nás, ale jediné možné řešení, po všem průjmoval nebo to nežral. Kromě tohoto dostává ještě maso+konzervy. Ještě mu seděl Wolfsblut, ale ten pro změnu nežral.
@MaminkaLucka píše:
No tak neprepocivala jsemale ten náš blboun žere fakt víc a ne kapsičky… To bych viděla tak na tři kapsičky denně
Čím kvalitnější (= masovější) krmivo, tím méně na objem toho kočka sežere.
@SlečnaDahlia píše:
Souhlas
![]()
@MaminkaLucka píše:
No tak neprepocivala jsemale ten náš blboun žere fakt víc a ne kapsičky… To bych viděla tak na tři kapsičky denně
Tak třeba jedno veprove srdce je cca 25 Kc a mas ho na 3-4 x. Baleni kuřecího v akci cca 60 kc a udelas z nej urcite 8 porci. Vanicka kachnich zaludku 25 Kc a urcite 6 porci…