Jaké hračky přinese Ježíšek?

18305
6.12.10 13:39

Jaké hračky přinese Ježíšek?

Dobré poledne,
tak mi to nedá, abych se nezeptal: jaké hračky u vás přinese Ježíšek? Přiznám se, že i ve světě hraček jde vývoj tak rychle dopředu, že jsem po stránce informací už totálně mimo a rád načerpám někde inspiraci. Takže pokud máte už vybráno a s Ježíškem domluveno :mrgreen: , pochlubte se prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
6.12.10 13:48

Juro, až půjdeš po Masaryčce, zastav se ve Sparkys, hned budeš v obraze :wink: , já když tam byla poprvé, tak jsem byla jak v jiném světě, do té doby, než se mi narodili děti, jsem se o hračky od dětství nezajímala… takže pro mě to byl úžasný svět, úplně jsem se v myšlenkách vrátila do dětství, o takových se mi tehdy samozřejmě ani nesnilo. :-D Kdyby mi to nebylo hloupé, tak tam strávím hodně času podrobným prohlížením a zkoušením všeho možného. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.12.10 13:52

Dětský notebook na bouchání do klávesnice:D, uklízecí sada pro pomocníčky( mop, koště, smetáček s lopatkou), Kamion s ještěrkou, panenka s nočníkem, kreslící tabulka, postavička z Toy Story, masážní svítící míček na hraní( taková velká chlupatá koule), knížka s puzzle.

Skoro vše ze Sparkys:D. Taky je to tam pro mě ráj, je to největší a mají vše.
Jmenovala jsem i dárky od babiček. Jinak přispějí dětem na patrové postele penízkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.12.10 13:56
Jura007 píše:
Dobré poledne,
tak mi to nedá, abych se nezeptal: jaké hračky u vás přinese Ježíšek? Přiznám se, že i ve světě hraček jde vývoj tak rychle dopředu, že jsem po stránce informací už totálně mimo a rád načerpám někde inspiraci. Takže pokud máte už vybráno a s Ježíškem domluveno :mrgreen: , pochlubte se prosím…

Ahoj, promiň, že sem píšu teď trošku mimo téma, ale četla jsem tu od tebe příspěvek, že si objednával tričko na rezava-vrtule.cz Chtěla bych koupit nějaký dárek kamarádovi, který je pilot a blázen do létání, myslíš, že by nějaké tričko z těhle stránek byl dobrej dárek? Bohužel mají skoro vše vyprodané, tak jsem zatím vybrala tu Afghanku nebo Santa girl. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.12.10 13:59

U nás je hlavní dárek tenhle ponk s nářadím
Jinak vláčkodráha, lego duplo a knížky. A tričko a ponožky s autama z filmu Cars :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
6.12.10 14:07

u nás je pod stromeček toto auto (choditko, odstrkovadlo, tatra v jednom :palec: ) a na narozky hned po vánocích mluvící pejsek FP

• Citovat
  • Upravit
15674
6.12.10 14:25

Ahoj. U nás (pro starší) dětský notebook, výroba zmrzliny (plastelínová zmrzlila ;) ), sporák. Pro mladší textilní kostky, ale to ne proto, že je to in, ale proto, že hraček po starší máme dost a kostek není nikdy dost ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.12.10 14:29

Ahoj,já jsem to asi s hračkama trochu přehnala :roll: ,tchýně dodá prolézací tunel se stanem,my jako rodiče odrážedlo,hrající a jezdící zvířátko,vkládačku,plastový náklaďák,a teď jsem koukala na pěkné dřevěné počítadlo :lol: brácha můj psal,že se těší,až bude vybírat hračky,malej je prví dítě z naší strany.Moje mami zaplatí nějaké oblečení,a dál uvidíme :lol: nejhorší je,že Bobina nejvíc baví hrnec s poklicí a košík s kolíčkama,zatím z toho nemá moc rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.12.10 14:39

Momi, košíkms kolíčkama je dobrá hračka do momentu, než si kolíčkem skřípne nos anebo ukazováček, to je potom brekotu… Já si tu bolest pamatuju dodneška… :oops:

Jinak ale zírám, kolik vás nakupuje ve Sparkys… Já teda občas mrknu na Masaryčku i do Vaňkovky (Sparkys i Puntanela). LEGO City taky pravda nemá chybu..... Akorát výplata není nafukovací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
6.12.10 14:45

Ahoj,
tak malej dostane, tu zmrlinovou modelínu od Play Dooh, to mluvící a jezdící auto Chuck, knížky, Dinosaury, v takovém ovalném barelu zvířátka, hrající flétny do vody a něco na sebe (od nás), od babiček a dědečků dostane velkou tabuli na psaní křídou a z druhé strany fixama a na magnetky, dvoupatrové parkování pro auta, veliký kamion a pak už nevim :mrgreen: :mrgreen: Ovšem hlavní dárek je to auto Chuck …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
6.12.10 14:46

A nakupovali jsme v Pompu a v Toysrus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.12.10 14:48
Jura007 píše:
Momi, košíkms kolíčkama je dobrá hračka do momentu, než si kolíčkem skřípne nos anebo ukazováček, to je potom brekotu… Já si tu bolest pamatuju dodneška… :oops:Jinak ale zírám, kolik vás nakupuje ve Sparkys… Já teda občas mrknu na Masaryčku i do Vaňkovky (Sparkys i Puntanela). LEGO City taky pravda nemá chybu..... Akorát výplata není nafukovací…

Nezapomeň, že na jedno či dvě děti (průměrná česká rodina) jsou dva rodiče, ovšem k tomu čtyři (u nás více :lol: ) prarodiče, to už dáš do kupy částku na Sparkys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
6.12.10 14:54

Ja ve Sparkys nenakupuju :mrgreen: Nejak mi to tam prijde mooc in :roll: Ale nebranim se tomu, jen me tam nejak nic nezaujalo. U nas jezisek donese masinku na dalkove ovladani k vlackodraze, koleje, magnetickou stavebnici, magickou zelvu na usinani, igracky, budik - aby se lepe vstavalo do skolky, krajeni drevene snidane, male auticko na dalkove ovladani (takove to pro mimina), lopatu na snih (ne na jezdeni ale na odhazovani) a asi tisic dalsich veci. To je i od babicek a teticek! Mozna jeste dokoupime branku na fotbal. Jinak ted dostal k narozkam kulickovou plastovou drahu - to je teda super hracka!! Taky terc na balonky na suchy zip, balancni desku, odpadkovy kos, stojanek na pastelky z fleru jako auticko… Joo a hlavni darek jsem zapomnela k vanocum, dostane kolo :mrgreen:

Kolicky na pradlo - super hracka, nos bez nehody a ja porad behala pro kolicky, co nam nejak padaly z balkonu dolu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.12.10 14:59
Alenka píše:
Ja ve Sparkys nenakupuju :mrgreen: Nejak mi to tam prijde mooc in :roll: Ale nebranim se tomu, jen me tam nejak nic nezaujalo. U nas jezisek donese masinku na dalkove ovladani k vlackodraze, koleje, magnetickou stavebnici, magickou zelvu na usinani, igracky, budik - aby se lepe vstavalo do skolky, krajeni drevene snidane, male auticko na dalkove ovladani (takove to pro mimina), lopatu na snih (ne na jezdeni ale na odhazovani) a asi tisic dalsich veci. To je i od babicek a teticek! Mozna jeste dokoupime branku na fotbal. Jinak ted dostal k narozkam kulickovou plastovou drahu - to je teda super hracka!! Taky terc na balonky na suchy zip, balancni desku, odpadkovy kos, stojanek na pastelky z fleru jako auticko… Joo a hlavni darek jsem zapomnela k vanocum, dostane kolo :mrgreen:Kolicky na pradlo - super hracka, nos bez nehody a ja porad behala pro kolicky, co nam nejak padaly z balkonu dolu :roll:

Souhlasím, ale to je jen v těch malých. V tom největším jsou i obyč hračky a i cenově dostupné… Např ta uklízecí sada za 200kč, což je levný:).

JO a notebook obyč z Tesca, který děti znají od kamarádky. A ani nechci vědět, co navíc koupí tchýně. Kupuje si děti dárkama, jenom omyl, protože děti to ani nebaví rozbalovat a radost z dárku náhle opadá. Proto my volíme méně dárků, za to těch, které děti využijí a vydrží jim nadšení z nich.

Hkac: ten zmrzlinovač je super, užjsem taky na něj koukala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
6.12.10 14:59

Tak u nás je hlavní dárek kolo a mašinka do vláčkodrahy na baterky.dále puzzle s křtečkem,modelovací hmoty,kreslící tabule.chci ještě koupit nějakou knížku.pak ještě něco u babiček a chtělo by to pumpičku na byt:)jinak mates má zatim jen hrací housenku a houpacího koně.plno hraček je po Kubovi tak je to složitější:(.asi dostane,to co potřebuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí