Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý večer, čekáme miminko, pohlaví vědět nechceme. Vybíráme jméno a nemůžeme se vůbec shodnout. U holčičky to není tak těžké, ale u chlapečka vůbec nevíme. Ve výběru zatím máme pro holčičku - Laura, Stella, Julie. Pro chlapečka - Eliáš, Tobiáš, Jonáš, Jáchym, Mikuláš. Jaké jméno se Vám líbí nejvíce? Nebo klidně navrhněte nějaká další. K příjmení se hodí, řekla bych, všechna uvedená jména.
Jáchym je moje srdcovka, to jméno se mi strašně líbí. Jméno Eliáš se mi pro změnu nelíbí vůbec s to, že chlapovi řekne někdo zdrobněle Eli… vůbec se mi to nelíbí. Co se týče holčičích jmen, tak z vašeho výběru Julie.
@Zvonilkaapirati Laura se mi líbí nejvíc, Julie také není špatná, pro kluka Jáchym - ale žádné jméno z vašeho výběru není špatné ![]()
Fakt ani jedno. Z holek možná ještě tu Stelu, ale klučičí jsou děs všechny.
Stella a Jáchym. Ta ostatní pro kluka se mi nelíbí, ale to je tím počeštěným,, áš".
@Zvonilkaapirati píše:
Dobrý večer, čekáme miminko, pohlaví vědět nechceme. Vybíráme jméno a nemůžeme se vůbec shodnout. U holčičky to není tak těžké, ale u chlapečka vůbec nevíme. Ve výběru zatím máme pro holčičku - Laura, Stella, Julie. Pro chlapečka - Eliáš, Tobiáš, Jonáš, Jáchym, Mikuláš. Jaké jméno se Vám líbí nejvíce? Nebo klidně navrhněte nějaká další. K příjmení se hodí, řekla bych, všechna uvedená jména.
Julie a Mikuláš