Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Velkej černej pes by měl být Otík… Pro majitele doporučuji kostým mrtvého kostelníka ![]()
Nebo Čouda třeba ![]()
Robin je super. Bezva nápad. A bude na něj hezky slyšet. Je tam r, je to výrazný, má to 3 krátké úderné slabiky při oslovení. Pěkný.
My měli Dastyho, ještě se mi líbí, Dix, Alan, Rony. Ale Sam je taky hezke.
Máme doma psíka Filipa, naši Nikolku a Denisku, babina měla Tomáše ![]()
Dala bych Karla, paní ho tady má a je to srandovní když křičí Karle, kde zase lezeš:-)
U nás Robin, Monty, Stella, Baddy a Jessie ![]()
takže hlasuju pro Robina
![]()
Většinou každé jméno pro pejska je hezké…
Já mám třeba velkého, černého boxera a jmenuje se Akim…všem se to říká dobře a dětičky ze školky, když jdou kolem na procházku, na něj volají… „ahoooj Kimku“…
![]()
Mě se teda na psa nelíbí ani jedno jméno, ale když to musí být, tak Robin.
Nicméně mne napadlo Krony (jak někdo dal odkaz na stránku se psími jmény, tak tohle mi utkvělo v paměti) a říkat mu jen Rony, to mi na černýho velkýho psa sedí víc. ![]()
My máme dvě výmařské ohařky Debru, které říkáme většinou Debbie, Deb a Debis. A pak Sadie, které říkáme Saidinko, Saduš, Sady…
Kamarád má rotvajlera jménem Karlsbad
Majitel neměl moc bůjnou fantazii
![]()
Díky, že paničce pomáháte s výběrem mého jména
je slušnost se představit, jsou mi teprve 4 týdny a budu asi Robin
haf, haf.
@lenulik píše:
Díky, že paničce pomáháte s výběrem mého jménaje slušnost se představit, jsou mi teprve 4 týdny a budu asi Robin
haf, haf.
…ten je zlaťučký"…
..tak ať už má jméno jakékoliv, hlavně, aby dobře prospíval a dělal všem jen radost…
![]()
Také doufáme, uděláme pro to maximum. Vzhledem k tomu, že na něj doma už čekají dvě stejné holky, tak to bude pěkné
ale zatím to ti tři netuší
Když už mi říkali při druhé - poznáte nepoznané, tak tomu už věřím
ale jak píšeš, at je to třeba Bonifác, ale at nás nečekají nějaké katastrofy, tím nemyslím rozkousané bačkory ![]()
My máme pejsky v rodině Wendy, Angie, Stellu, Naty, Abbygeil (Eby), Jessie a před pár dny ná umřela 15ti letá fenka pinče Annie ![]()
Hmm.. Jména jsem vybírala, aby nezněla stejně.. Takže máme psa jménem HERO, Fenu ELITE, fenu DEBBIE a fenu KAMI.. Noo a ja na ně volám? Herííí, Elíííí, Debííí a Kamííí
Takže vše zní stejně a je mi jasné, že do volacího Něcoíííí převedu vše ![]()
Od „K“ by se mi v papírech líbilo Kail, Kayo, Kanabis, Kantos, Kargo, Kent
volací třeba
Kente
Kane
Kailo… ![]()
Já chtěla mít u všech v papírech jméno, kterým se mu bude říkat a tak mám Hero (Vrch CH) Cheerful Hero, Elinka (vrch I) I am Elite akorát u Debbie nám to nevyšlo jelikož chovatelé měli tematicky zaměřená jména vrhu a tak je v papírech Dona Cruz ![]()
@lenulik píše:
Díky, že paničce pomáháte s výběrem mého jménaje slušnost se představit, jsou mi teprve 4 týdny a budu asi Robin
haf, haf.
Jů ten je krásnej
Možná už je to tady napsané, ale chtěla jsem se zeptat co je to za rasu :_) My máme holčičku, má 55kg cane corso a jmenuje se Babetha Lili a pro chlapečka by se mi moc líbilo jméno Argo ![]()