Padání chlupů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.10.12 09:45

Padání chlupů

Ahoj všem potřebuji poradit je něco nato aby psovy nepadali chlupy? mám krátkosrstého psa štěně 5 měsíců děkuji za radu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
18.10.12 09:46

Nic. Často vyčesávat - zkus furminátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
18.10.12 09:47

Kazdymu psovi snad padou chlupy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
18.10.12 09:49

Oholit na kůži.
JInak nic, každýmu zvířeti padaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
18.10.12 09:50

Každýmu psovi padají chlupy :-) já mám 7mi měsíčního krátkosrstého a chlupy jsou všude. Prostě to chce víc uklízet… :-)

• Citovat
  • Upravit
24798
18.10.12 09:54

No tak všem nepadají tak šíleně, plemena, která nemají podsadu, jsou na tom podstatně lépe.
Z pudla např. nespadne fakt skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
18.10.12 09:58
@Pipet píše:
No tak všem nepadají tak šíleně, plemena, která nemají podsadu, jsou na tom podstatně lépe.
Z pudla např. nespadne fakt skoro nic.

Tak at si zakladatelka koupi pudla nebo radsi nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.10.12 10:00
@palapa píše:
Tak at si zakladatelka koupi pudla nebo radsi nic :-D

Nebo jorkšíra. My máme jorkšíra už tři roky a v životě jsem nenašla jeden jediný jeho spadlý chlup. Teda akorát, když ho stříhám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
18.10.12 10:12
@Anonymní píše:
Ahoj všem potřebuji poradit je něco nato aby psovy nepadali chlupy? mám krátkosrstého psa štěně 5 měsíců děkuji za radu :)

Máme kocoura-nesnášim chlupy!!! Byli všude, v jídle, na posteli, ve vaně, tu a tam v oku, v puse-ble! Koupili jsme přípravek Algolith, stál cca 170,– a je to mořská řasa + nějaký vitamíny, popel a jiný blivajzy a můžu ti říct, že chlupy ztrácí pořád(s tím se dalo počítat),ale o dost míň a celkově má zdravější srst, jeho hovínka tolik nesmrdí a to je co říct-když se vybobčil, tak nám v bytě mělem chcíply všechny mouchy a ani moč už nemá tak agresivní, takže super…Zlepšení se projevilo po nějakých 3 týdnech.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.12 10:31
@Gabčulinda píše:
Máme kocoura-nesnášim chlupy!!! Byli všude, v jídle, na posteli, ve vaně, tu a tam v oku, v puse-ble! Koupili jsme přípravek Algolith, stál cca 170,– a je to mořská řasa + nějaký vitamíny, popel a jiný blivajzy a můžu ti říct, že chlupy ztrácí pořád(s tím se dalo počítat),ale o dost míň a celkově má zdravější srst, jeho hovínka tolik nesmrdí a to je co říct-když se vybobčil, tak nám v bytě mělem chcíply všechny mouchy a ani moč už nemá tak agresivní, takže super…Zlepšení se projevilo po nějakých 3 týdnech.. ;)

Ano s tou močí a hovínkama taky máme problém je to fakt síla :poblion: skusím ten přípravek děkuji moc to seženu i v lékarně???

• Citovat
  • Upravit
2351
18.10.12 10:54

Jéé to nevím, my ho kupovali v klasickém zwerimexu, ale opravdu to pomohlo..de facto to zachránilo kocoura před vystěhváním :pankac: ..Snad to pomůže i Vám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný