Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Každýmu psovi padají chlupy
já mám 7mi měsíčního krátkosrstého a chlupy jsou všude. Prostě to chce víc uklízet… ![]()
No tak všem nepadají tak šíleně, plemena, která nemají podsadu, jsou na tom podstatně lépe.
Z pudla např. nespadne fakt skoro nic.
@Pipet píše:
No tak všem nepadají tak šíleně, plemena, která nemají podsadu, jsou na tom podstatně lépe.
Z pudla např. nespadne fakt skoro nic.
Tak at si zakladatelka koupi pudla nebo radsi nic ![]()
@palapa píše:
Tak at si zakladatelka koupi pudla nebo radsi nic
Nebo jorkšíra. My máme jorkšíra už tři roky a v životě jsem nenašla jeden jediný jeho spadlý chlup. Teda akorát, když ho stříhám. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všem potřebuji poradit je něco nato aby psovy nepadali chlupy? mám krátkosrstého psa štěně 5 měsíců děkuji za radu
Máme kocoura-nesnášim chlupy!!! Byli všude, v jídle, na posteli, ve vaně, tu a tam v oku, v puse-ble! Koupili jsme přípravek Algolith, stál cca 170,– a je to mořská řasa + nějaký vitamíny, popel a jiný blivajzy a můžu ti říct, že chlupy ztrácí pořád(s tím se dalo počítat),ale o dost míň a celkově má zdravější srst, jeho hovínka tolik nesmrdí a to je co říct-když se vybobčil, tak nám v bytě mělem chcíply všechny mouchy a ani moč už nemá tak agresivní, takže super…Zlepšení se projevilo po nějakých 3 týdnech.. ![]()
@Gabčulinda píše:
Máme kocoura-nesnášim chlupy!!! Byli všude, v jídle, na posteli, ve vaně, tu a tam v oku, v puse-ble! Koupili jsme přípravek Algolith, stál cca 170,– a je to mořská řasa + nějaký vitamíny, popel a jiný blivajzy a můžu ti říct, že chlupy ztrácí pořád(s tím se dalo počítat),ale o dost míň a celkově má zdravější srst, jeho hovínka tolik nesmrdí a to je co říct-když se vybobčil, tak nám v bytě mělem chcíply všechny mouchy a ani moč už nemá tak agresivní, takže super…Zlepšení se projevilo po nějakých 3 týdnech..
Ano s tou močí a hovínkama taky máme problém je to fakt síla
skusím ten přípravek děkuji moc to seženu i v lékarně???
Jéé to nevím, my ho kupovali v klasickém zwerimexu, ale opravdu to pomohlo..de facto to zachránilo kocoura před vystěhváním
..Snad to pomůže i Vám ![]()
Ahoj všem potřebuji poradit je něco nato aby psovy nepadali chlupy? mám krátkosrstého psa štěně 5 měsíců děkuji za radu