Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ani nevím proč to sem píšu, ale před chvíli jsem našla svoji milovanou kočku co jsem ji vypiplala z koťátka před domem mrtvou. Šok, slzy a nepopsatelnej stesk. Sem na dně. před půl rokem jsem si ji pořídila, abych zalepila žal po ztracené kočce a teď tohle. Je to asi život, ale říkám si proč se to musí stát zrovna mě.
To je mi lito…co se ji stalo?
Uplne chapu tvuj smutek. Kdyz nam umrela kocka po 17 letech, tak jsem brecela jak zelva.
To mě moc mrzí, ale to je bohužel život. Musíš se s tím zkusit smířit a moc se nenervovat. Mysli na miminko a těš se na něho. Bude to bolet, ale přejde to, uvidíš. Myslím na tebe
Asi ji srazilo auta a ona se chudinka moje ještě doplazila před dů. bylo to větší kotě. nechápu proč se to muselo stát zase mě.
Vim jak ti je, ale ono to casem prejde neboj,
ja pred 4mi lety taky mela kote, chodilo za mnou jak pes, rozumnela kdyz jsem rekla, ze dame masicko, hned bezela k misce, ale je to kocka a ty se couraj po venku, den pred vanoci prisel soused, zda nemame v prikope u silnice Amalku…no byla to bohuzel ona, taky ji srazilo auto…sla jsem ji udelat do lesa hrobecek, zem byla zmrzla, ale nemela jsem silu ji hodit do popelnice apod.taky to dost bolelo…ale holt je to kocka, stava se to. Zachvilku budes mit miminko a prijdes na jine myslenky ![]()
Úplně vím jak se cítíš. Nám zakousla kuna koťátko po měsíci, co jsme ho dostali.
Vzpamatovala jsem se z toho, až když mamka sehnala nové koťátko…
U venkovních koček je vždycky riziko… a ne zrovna maličké…
Je mi to líto ![]()
@fifinkaa píše:
@Hanka79 já vím že to přejde, ale teď to strašně bolí.
Ja to vim, ja probrecela noci…
rok na to nam po 12ti letech zemrel pejsek…na tenhle smutek nepomuze nic jineho nez cas
Nám auta srazila dva kocourky, ale vždycky se nám povedlo je uzdravit. Ale to trápení
Takže vím, jak ti je. Chce to čas ![]()
@fifinkaa taky je mi to moc líto, ale nesmutni dlouho a porozhlédni se co nejdříve po novém koťátku
Díky němu rychleji zapomeneš ![]()
@abc123 já vím, už koukám. asi to není hezký že tak brzo hledám náhradu, ale mě to prostě pomáhá a je mi líp ![]()