Mrtvá kočka

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
16.10.12 19:09

Já si přinesla nedávno domů krásnou bílohnědou kočičku, strašně přítulnou a přejel mi ji kamion.byla chuděrka úplně naplacku. Kdybych měla to srdce a seškrabala ji z tý silnice, tak si ji mužu přibít na ze´d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.10.12 19:18

@mamaterka 8o to si jako chtěla zakladatelku utěšit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.10.12 19:19

Pokud si pořídíš další, tak už jen jako opravdu domácí.. Nám se tohle stalo s kočkou třikrát za sebou a pokaždý to bylo jen horší.. Další už jsme si nepořídili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.10.12 19:19

Né, jasně že je mi to líto, zvlášť, když se jedná o němou tvář, ale ta moje kočka byla fakt placatá jako papír

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
16.10.12 19:59

@gabriela82 tady jsou obě moje čičiny. jedna se ztratila a ta druhá teď tohle. když to je nebo spíš bylo těžký ji udržet doma, když byla doma celej den byla nevylítaná a zlobila. vždy sem ji pouštěla na dopoledne ven a pak na chvili na večer, jinak jsem si ji hlídala jako oko v hlavě po tý minulý zkušenosti, no ale stejně to nebylo platný… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.10.12 20:06

@fifinkaa No jo jsou sladký.. Kamarádka má takhle domácího koucoura - myslím že je to teda britská šedá nebo tak něco.. A ten se z panelákovýho bytu nehne.. A snese se i s malým - když byl miminko tak na něj jen pořád koukal, teď po roce už se honěj a masakrujou :lol: Já myslím, že si zvyknou, ale je to samozřejmě proti jejich přirozenosti.. To víš, že když je vypustíš, tak se probudí lovec a nosí ti ukázat svoje úlovky.. U nás to tak vždycky bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
16.10.12 20:17

@gabriela82 joo to u nás bylo minulej tejden. chytla ptáka, my nebyli doma a ona ho rozcupovala po celým domě. všude peří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.9.19 23:30

Pomoc

Kdo si by si potreboval o svem smutku s nekym popovidat, mrknete na kociciporadnauedanka.webnode.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný