Jaké kostky pro roční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
493
19.3.13 11:18

Jake kostky pro +- roční

Ahojky,

chtěla bych se zeptat jake kostky pořádit pro dceru za měsíc bude mít rok..

někdo radí duplo, někdo lego.. kde jste to kupovali? a nové nebo použité?

Kolik těch kostek mám koupit.. budu ráda za případné rady popřípadě odkaz děkuji

a hrajou si s tím vůbec vaše děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
19.3.13 11:30

Koupila jsem zakladni sestavu Lega Dupla, krabicku malych zviratek a jednu desku, a uz to jelo :mrgreen: dneska mame Dupla kvantum a je jednou z nejoblibenejsich hracek skoro rocniho i skoro trilete. Lego klasicke je pro vetsi, ma male kosticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.3.13 11:31

Tak malého zatím baví klasické kostky, umělohmotné http://www.hracky.jolek.cz/…-kostky.html K vánocům dostal dětské „lego“ http://www.maxikovy-hracky.cz/…kladni-barvy a to ho zatím moc nebaví, občas si s tím staví, ale klasické kostky vedou, s nimi si hraje denně a dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
19.3.13 11:31

Normální lego určitě ne, má to moc malinké kusy…lego duplo je super, ale drahé, no…ale máme ho, říkám si o něj k vánocům, narozkám, svátku…abych trochu ušetřila…
A malý si okolo 12-15M nejvíc vyhrál s gigablocks - je to jako duplo, ale ještě větší „čufle“, jako je jedna čtyřbodová kostička z dupla, tak v tom gigablocks je to jednobodová. ty miluje i dnes, ale už si hraje i s tím duplem.

JInak je fajn koupit nějaký set do začátku, prccí se zabaví spíš s panáčkama a nebo zvířátkama, s klasickýma stavbama je to začne bavit až později - jdou pak dokoupit extra jen ty „stavěcí“ díly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.3.13 11:32

My mame duplo uz ted (7m), maly si s tim samozrejme nehraje, ze by stavel, ale bavi ho mlatit zviratkama do stolu…

za me duplo je sice draha, ale dobra investice - prezije vsechno :lol: pouzite klidne kupte, muzes to hodit do vany, osprchovat a bude jak nove.

levnejsi varianta jsou MegaBlocks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
19.3.13 11:33

Máte u Vás dráčík hračky?
Pro roční dítě jsou ideální tyhle kostky děcka si s nima hezky vyhrají ty se nám doma osvědčily
http://www.dracik.cz/kostky/
http://www.dracik.cz/…tavebnice-3/
A úplně první stavebnici v roce jsem tam kupovali tuhle http://www.dracik.cz/…ce-zako-300/ má velké díly a nic dcery nenacpaly do pusy a to u nás frčí stále ať má rok nebo skoro 5 :palec: obě si s ní rády hrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.3.13 11:37

U nás teda od roku vede duplo a pak klasické dřevěné kostky. Z dupla jsem na začátku měli auto a polární zoo.

• Citovat
  • Upravit
68909
19.3.13 11:40

U nás suverénně vedou látkou obšité molitanové kostky, vyrobila jsem je za pár korun, ale dají se shnat i hotové. Jsou lehoučké, dobře se drží, snadno se z nich staví i boří, dovnitř některých jsem zašila rolničky. Duplo mám v plánu později, teď si s tím hrála u neteře a akorát ji děsně bavilo s v tom přehrabovat a mlátit s tím, ještě zdaleka nestavěla a já pak trpěla, kdykoliv jsem na kostku šlápla bosou nohou, to u molitanu neznám :-) Ale určitě je duplo skvělá věc, jenom prostě u naší roční by zůstalo hluboce nedoceněno.
Jinak ze stavebnic dostala mořský geomag od 10 m, má to jen 11 dílků, hodně velikých, tak to se jí líbí, dělá to zvuky, je to odolné, drží to pěkně pohromadě a je to fajn i do vaničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
19.3.13 11:51

U nás frčí Duplo, ale až tak od 15 měs. Nejdřív jen rozebíral, co jsme postavila já, ale teď už i staví, vyhraje si stím fakt dlouho. Nebo klasický dřevěný obrázkový kostky, akorátže z nich neskládá obrázky, ale staví je na sebe jako komín apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opl
19.3.13 11:52

U nás si děti hooodně pohrály s kostičkami Clemmy, jsou k nim i panáčci, dá se dokupovat. Vydrželo jim to od nějakých 9 měsíců až do 3 let, kdy syna okouzlilo Lego a dceru panenky v kočárku… Já ted chystám velký balík k prodeji a je mi to skoro až líto :-)

• Citovat
  • Upravit
4817
19.3.13 11:52

Máme Duplo Zoo, využívám to i na učení zvířátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
19.3.13 11:53
@aneta Opl píše:
U nás si děti hooodně pohrály s kostičkami Clemmy, jsou k nim i panáčci, dá se dokupovat. Vydrželo jim to od nějakých 9 měsíců až do 3 let, kdy syna okouzlilo Lego a dceru panenky v kočárku… Já ted chystám velký balík k prodeji a je mi to skoro až líto :-)

Clemmy měla starší dcera, bylo fajn, to je pro úplně nejmenší, kolem toho roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opl
19.3.13 11:58

Děcka využívaly i dýl, dělaly závody traktorů, stavěly psí útulek, zoologickou zahradu a hlavně když to po sobě kostkama vztekle házely, nic se jim nestalo:-)

• Citovat
  • Upravit
2182
19.3.13 12:11

Za mě určitě duplo. Začínali jsme na sadě kostek, pak zoo, policie, hasiči a už to jelo. Pro holčičky mají teď i krásné zámky, nebo domečky, nádhera :-)
Je to hlavně kvalitní, vydrží vše a kostky do sebe zapadají a nerozpadají se, což některé levnější kostky dělají. A to pak Tomču hodně zlobilo, má takové u babičky a ty ho neba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30811
19.3.13 12:19

Kolem roku dceru kostky vůbec nezajímaly, nejvíc si vyhráala s takový tím komínem, co se staví na sebe od nejmenšího po největší a zase se skládá do sebe. Duplo dostala v 18m, strašně jí to baví, ale pouze ty zvířátka, auta, kytičky - z kostek nestaví ani ted (21m). TV roce dostala i dřevěné kostky s obrázky - krtek - tak to jí bavilo aspon, že jsme skládaly ten obrázek, ale taky neuměla ani postavi komín, nic, takže jí to moc nebavilo. Kolem roku jsme jí koupili ještě néjakou obyč stavebnici „megablock“, ale taky jí to začalo bavit víc až v těch 16-18m.
Za mě je na duplo v roce ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815