Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nás bude letos Harry Potter. A ještě jsem zvažovala Friends Soutěž v pečení https://www.alza.cz/…d5745627.htm? kampan=adwhr_hracky_pla_all_vyrobci_lego_friends_c_9048105__LO41393&gclid=CjwKCAiA-f78BRBbEiwATKRRBKMiq7dRosxVLIYm-uvtHNSd7T8PS6hgOSOzT5wPv5I_aybITLLB8hoCB54QAvD_BwE Protože jsme spolu na jaře sledovaly Peče celá země a moc ji to bavilo
Prosím anonym kvůli Ježíškovu tajemství ![]()
Já mám pro dceru k Vánocům pandí domek v džungli - lego friends a bude ji 9 let.
Naše slečna (8) má doma lego Friends - strom s domečkem, menší ledový zámek Frozen a podvodní zámek Ariel. Dívala jsem se letos na Friends záchranná stanice (delfínů?) a na Harryho Pottera.
K 9. narozeninám jsem kupovala Lego Dots šperkovnici a k tomu jeden Dots náramek. Ale je pravda, že co se týče hraní, nejvíc se dcera vrací k Friends sadám (máme nějakou cukrárnu, domeček s obchodem a domek na stromě)
Tohle je dost individuální, záleží, co má Vaše holčička ráda. Přitelova dcera se jako 9letá zamilovala do Lego Creator Expert - Restaurace v centru města - tu si přála loni k Vánocům. Letos k narozkám dostala Knihkupectví a k Vánocům si určitě bude přát další domek do ulice. Sice je to od 16+, ale kostky do pusy už nestrká ![]()
Kolegyně synovi také kupuje z vyšší věkové kategorie, kluk frčí na Lego Architecture.
Pro 9+ jsem viděla pěkný Zverimex s kavárnou - a dá se postavit do více variant, což mi připadá super.
@Anonymní píše:
U nás bude letos Harry Potter. A ještě jsem zvažovala Friends Soutěž v pečení https://www.alza.cz/…d5745627.htm? kampan=adwhr_hracky_pla_all_vyrobci_lego_friends_c_9048105__LO41393&gclid=CjwKCAiA-f78BRBbEiwATKRRBKMiq7dRosxVLIYm-uvtHNSd7T8PS6hgOSOzT5wPv5I_aybITLLB8hoCB54QAvD_BwE Protože jsme spolu na jaře sledovaly Peče celá země a moc ji to baviloProsím anonym kvůli Ježíškovu tajemství
Harry Potter i Fantastická zvířata ![]()
Tak ji ukaz katalog na netu. ![]()
Mam mladsi, dostane frozen. Starsi mozna Hidden Side, neb letos v city pro nas nic moc zajimaveho nemaji.
Záleží, jak si s legem hraje. Kamarádka kupuje dětem sady pro starší, protože je velmi rádi staví dle plánku. Já naopak beru více kreativní sady pro mladší, holky si rády staví mnoha způsoby a pak si s tím hrají - každá si postaví domeček, do něj panenky Lego Friends, a jezdí se navštěvovat, pořádají pikniky a tak ![]()
Jám mám doma už 11letou dceru. Již několik let má ráda lego. Poslední roky byly každé vánoce nějaké nové a lepší sady Lego Friends, naposled dostala sadu s autíčkem. Je jich hodně. Nebo bych ještě zkusila lego Disney. ![]()
Připadá mi že pro holky nic na výběr moc nemají. Vše je na jedno brdo
@Anonymní píše:
Připadá mi že pro holky nic na výběr moc nemají. Vše je na jedno brdo
Jako fakt?
Já jsem z toho naopak hotová - jako malá jsem měla nějaký tři sady, ale nic vyloženě pro holky nebylo. Navíc s takovýma pěknýma figurkama jako jsou třeba zrovna ty Friends. Ještě se mi moc líbí Elves (draci jsou tam úžasní
), ty teda doma nemáme, jedeme ve Friends - momentálně nejoblíbenější ![]()
Jaké lego byste koupili pro holčičku? Už má doma 2× lego friends. +plný pytel lego kostek s bráchou. Jakou sadou ji udělat radost?