Jaké lehátko do vaničky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5277
28.12.11 18:47

Super je molitan - měkký a ve vodě nestudí. Jediná nevýhoda je, že po čase zasmrádne :nevim: Zase ale stojí pár korun, tak se pak dá koupit jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.12.11 19:14

My nemeli zadne. A nemeli jsme ani vanicku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
28.12.11 19:23

My používáme klasické látkové a jsem s ním moc spokojená :potlesk: . Nemusím malého pořád držet, položím ho, on si kope nožkama, pozoruje okolí, pěkně se vyčvachtá a já jen sedím na vaně a koukám, jak mu to hezky jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
28.12.11 22:07

Plastové s látkou. Ale já to stejně nakonec nepoužívala. Měla jsem i molitanové, ale v tom se drží bakterie, tj jak s houbou na umývání nádobí, tak to jsme nepoužili nakonec vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
29.12.11 12:15

Vyzkoušeli jsme molitanové, bylo na prd. Pak jsme koupili tohle, používali ho do velké vany a obrovská spokojenost. Využivali jsme ho vic než pul roku. Malá do něj vždycky hezky „zapadla“ a nesklouzávala dolů http://www.malvik.cz/…o-do-vanicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
30.12.11 23:35

My máme molitanové. Je měkké, nestudí a miminko se ti z něj nezklouzne ani kdyby nevim co. Tomikovi je teď sedm měsíců v necelých pěti se mi chtěl ve vaně přetáčet na bříško takže jsem ho otočila a od tý doby koupeme na bříšku. Já mu podpírám jen bradičku aby si nevdechnul a jemu se to hrozně líbí a díky tomu se mi začal krásně vzpírat na ručičkách což do té doby dost flákal :lol: Malej si teď začal sedat takže lehátko občas přeložim a posadim do měkýho to je taky super. Jediná nevýhoda je, že po každm koupání ho házim do ždímačky a pak to chce dát schnout. Ale protože se dá koupit za osmdesát korun tak čas od času koupim nový. Od mala koupu ve velké vaně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
7.1.12 09:46

Já měla u první dcery to molitanové.Jenže po nějaké době začlo pěkně smrdět,takže co chvíle se musí kupovat nové :( .Tedka u druhé dcery nemám žádné a jde to i bez něj.Stejně je to jen na chvilku,než začne samo sedět a pak mimčo šupneš do normální vany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.1.12 19:22

Tak je jsem u obou mela latkove a max. spokojenost. Obe ruce volne, potah jde i vyvarit. Pouzivala jsem cca do pul.roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
15.6.12 11:38
@Pucinkalolly píše:
mě se zdá tohle super,potah jde sudnat a kdykoliv přeprat.Je i za pár kaček :pankac:

http://www.malvik.cz/…vanicky-Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
9.7.12 20:05

Lehátko - molitan nebo látkové?

Ahojte všechny, uvažuji o koupi lehátka do vany pro novorozence. Bude lepší to látkové obyčejné nebo spíš to pěnové tvarované. Chtěla bych to spíše ze začátku než se naučím prcka držet, tak nějakou pomůcku.
Možná bude lepší to pěnové, přijde mi, že tam ten prcek pěkně zapadne a drží to. Z toho látkového nevím, jestli nebude sjíždět dolů.
Děkuji za vaše postřehy a doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
9.7.12 20:11

Mi měli ze začátku látkové lehátko, ale stejně nemůžes nechat mimčo ve vaničce bez dorozoru, tak jsme ho po pár koupáních zrušili, protože se nám tam jen pletlo. Takže za mě lepší je to bez lehátka, jednou rukou držíš hlaviču miminka a druhou rukou koupeš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
9.7.12 20:15

Z latkoveho nesjede, neklouze to. Navic jde potah vyprat, vyvarit. Ja jsem pouzivala u obou nez zacli sedet a super, ke konci ho meli teda jen pod zadama, drzelo je to v pololehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
9.7.12 20:18

Jo ale chce to nejlepe obyc. vanicku z domacich potreb, ty „znackove“ byvaji docela male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
9.7.12 20:33

Já jsem právě hleděla na tyto lehátka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
9.7.12 21:15

My jsme meli takove co je na te prvni fotce. Muzu fakt jen doporucit. Nenasla jsem zadne minus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí