Jaké lehátko do vaničky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
9.7.12 21:17

Měli jsme molitanové a pak plastové, obě mi překážely, tak jsem je po pár koupáních zrušila. Koupali jsme v obýváku, vaničku jsem měla na zemi a já klečela vedle ní, takže jsem se o mimčo nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
9.7.12 21:24

Me zas vyhovovalo to lehatko, ne ze bych se bez nej bala ale kdyz byli vetsi tak jsem je tam vzdycky nechala chvilku cakat a kopat nozickama :-). A tak vubec me prislo lepsi mit obe ruce volne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.12 23:41

Ja mam tohle

Ja mam takovy to molitanovi a naprosta spokojenost. Jeste k nemu jsou navic dve houby. Koupila jsem ho S dalsima vecma v eshopu www.babydream.cz - meli o tam v akci snad za nejnizsi cenu co jsem kde vubec nasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.2.15 11:44

U nas nejlepsi bylo lehatko latkove (jako takova klouzacka kovova s natazenou latkou). Jelikoz jsem koupala dite ve vanicce plastove mne prislo prilis velke, a kdyz ho jsem davala do vanicky, tak musela jsem dat hodne vody. Plastove je nejlepsi pro koupani ve velke vanne. Nu a navis pro male miminka plastvova vubes neni vhodne, protoze se na tom klouzou (nu musim napsat, ze muj prcek i v pulroce vazil jenom 6 kil, tak on fakt byl malej). Ale i ltkove jsme nemeli dlouho - hned co se naucil past konicky - se koupal jenom na brise bez lehadka, a drzel hlavicku sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí