Jaké máte hodinky? Doporučte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké máte hodinky-doporučte
Chystám se udělat si na Vánoce radost novými hodinkami. Dejte mi tipy s jakými jste spokojené, nebo jaké jsou vaše vysněné. Měly by být do 3 tisíc, je jedno zda analogové, nebo digitální. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ja mam uz asi 4 roky hodinky storm, koupila jsem je ve sleve asi za 2500 kc a krasne funguji jen jsem letos vymenila baterku, kazdej mi je chvali, pokud chces kvalitu a originalitu tak storm. k vanocum dostanu noveho hodinky na fashiondays jsem si vydrazila hodinky morellato http://www.hodinky.cz/…o-dm002.html za 520 kc , pc 3500 kc.
Příspěvek upraven 03.12.11 v 07:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam od Mustang, staly kolem 2 tisic a jsou nevsedni, hodi se ke vsemu, me se libi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Esprit,stály před 4ma rokama přes 3 tis. a vůbec nelituju,pořád šlapou na první baterku a hlavně je nosím spíš jako šperk,každý je pochválí.Pokud bych neměla tyto,šlo bych do Stormu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mam hodinky Fossil, takove elegantni, ale foto nemam. Stály asi 2500kc, nevim presne , byl to dárek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
z vlastnej skusenosti je to uplne jedno, mam drahe hodinky- burrberry, tissot, dolce&gabbana, diamstars (s diamantmi)… a aj lacne- no name a moje najoblubenejsie su obycajne fossily.
cize na znacke az tak nezalezi, hlavne aby sa Ti pacil dizajn a myslim ze v cene 3 000 uz budu kazde hodinky kvalitne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam Guess uz skoro dva roky, stale slapou na prvni baterku, jsou jako sperk, nadherne, velka spokojenost..Vybirala jsem mezi TH a Guess, nakonec jsem koupila tyhle za tri tisice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam Tissotky, s nerozbitným sklíčkem a doživotní zárukou. Ale cenově jsou jinde, než požaduješ. Ještě se mi líbí ty od Stormu s tím zvláštním ciferníkem s LED diodama
Při slevě by ses do té ceny vešla.
Od té doby, co mám malou, hodinky nenosím.
Příspěvek upraven 02.12.11 v 23:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Axcent of Scandinavia, cena kolem 3tis. Mám ráda na hodinkách široké pásky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám Boccia- je to švýcarská značka(aspoň myslím
). Cenově se vejdeš. Jsou titanové, jako jediné mi nevadí v létě, z obyčejných mám vždy vyrážku.
Ta značka se jmenuje vlastně Boccia titanium.
Mám je už deset let a žádný problém.
Pak mám ještě designový Esprit, to asi kvalita nebude kdovíjaká ale zatím držej
- Citovat
- Upravit