Oblečení - jaké máte množství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4243
25.11.11 16:33

Oblečení-množství

Ahoj holky,
kolik tak čeho máte? Manžel mi vyčítá, že toho má syn moc. Máme třeba 6punčocháčů, jednu hodně teplou bundu, tři méně teplé - ale jedna je z loňska a ta je mu fakt akorát a jednu jsem koupila zase výrazně větší. Minulý rok tálo a jeden den sletěl do bahna, druhý den taky - takže mi to nestačilo schnout. Tak si říkám, tak na 3dny oblečení, aby bylo. Pak máme dvě méně dvě podzimní čepky a tři zimní kulichy. Asi troje rukavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
25.11.11 16:37

My máme taky hromadu oblečení ,ale stejně mám pocit, že nám pořád něco chybí.Teď na zimu jsem to řešila spíš tak, že co měla malé (mikinu,triko,kalhoty) tak jsem jednu šoupla do krabice s malým a koupila jednu novou a tak se to snažím dělat teď, že jak něco vyřadím tak koupím místo toho nové větší.

• Citovat
  • Upravit
1156
25.11.11 16:38

Osmanko, máme toho daleko víc… ;) 2× lyžařský komplet, 1ךkolková hodně teplá bunda, 1×péřovka, 2×slabší teplé bundy, nějaké fleecovky, chlupatky, mikin asi 5, 2 svetry, 10×tepláky určitě, triček cca 15 s kr. a 15 s dl., ponožky 20, trenkslipy 20, lyžařské rukavice 3×, školkové 2×, pak ty slabé asi 6×,… něco nové (lyžařské), zbytek ze sekáče. Takže vyřid mužovi, že je to asi normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
25.11.11 16:39

My máme zimní kombinézu - oteplováky + bundu, pak 2 zimní bundy, 2 podzimní, 3 teplé čepice, 2 podzimní, 1× šálu a 3× rukavice. Punčošek má tak 15 ks, ale pár jich mu je už menších, takže některé už nenosí. Trička a kalhoty radši nepočítám, má jich hromadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.11.11 16:39

Má jednu takovou tenčí zimní bundu, jednu tlustší, úpletovou čapku, outlastovou kuklu, takže při velké zimě zkombinuji dohromady, , obě bundy má z minulé zimy, to mu byly velké, čapku taky, v podstatě jediné, co jsem zatím letos kupovala byla ta kukla a dvoje termolegíny z tchiba :nevim: Ještě teda potřebujeme zimní boty a asi nějaké oteplovačky, do těch z minulé zimy se asi nevleze :think: Tři teplé čepice, troje rukavice, to bychom neunosili ani náhodou. Šestery punčocháče teda zřejmě taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.11.11 16:41

My máme nacpanou skříň k prasknutí, ale dneska jsem viděla v Lidlu pěkný bundy, takže jsem neodolala.
Takže zimní stav je: 4 kombinézy, 10 bundiček, 6 vestiček, 16 čepic a dvoje oteplováky…ale zase je to pro dvojčata, takže vlastně je toho málo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477

punčocháče žádné, jedny kamaše, jednu teplou bundu, jednu slabou, rukavice jedny slabé palčáky, jedny prstové, jedny tlusté nepromokavé. per večer, suším na topení. Haldy máme tepláků.
Spíš dcera toho má víc, než unosí - děddí po bráchoovi, plus jí chci koupit i něco holčičího, příbuzní se neudrží a taky nakupujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535

Tak ať přijede manžel k nám, my máme oblečení taky jak pro 3 děti, ale máme jen jedno :mrgreen: . Čepiček mám asi 6, zimní bundy 4+ kombinézy, punčocháčků mám asi 12,možná i víc, triček hodně, pár mikinek, pár svetříků,....... . A to malá chodí zatím jen kolem nábytku. Já si taky říkám, že raději víc, než aby si pak neměla co dát ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
25.11.11 16:47

Naše prozatímní zimní garderoba: dvě teplé bundy, jedna čepka tenší, dvě teplejší, dvoje rukavice,troje punčocháče, dvoje oteplené kalhoty, asi čtyři mikiny, nějaký šálek a to je zatím všechno. Moc ještě nechodí, spíš se vozí a sníh ještě není. Ještě chci koupit nějakou kombinézu do sněhu.
No a nadoma máme klasiky, bodyčka asi 6ks, trička nebo tenčí mikiny 4ks od každého, a asi 5 tepláky.
A ještě 4 tenčí kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.11.11 16:48

U nás by ho kleplo :mrgreen: , punčocháčů má tedy mnohem víc, některé slabší, některé silnější, minulý týden nás dvoje opustily-kolena a palce. Kombinézy tři, zimní bundy asi čtyři-dvě tlusté, čepic nepočítaně - háčkované i normální beranice. Nutno podotknout, že kombinézy nedosahují ceny jedné z Tchiba, takže můj chlap naopak plesá radostí, jak má šikovnou ženu a syn je pěkně oblečený :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.11.11 16:49
peggy.sl píše:
My máme nacpanou skříň k prasknutí, ale dneska jsem viděla v Lidlu pěkný bundy, takže jsem neodolala.
Takže zimní stav je: 4 kombinézy, 10 bundiček, 6 vestiček, 16 čepic a dvoje oteplováky…ale zase je to pro dvojčata, takže vlastně je toho málo… :mrgreen:

Už jsem se lekla, že máš pro jednoho prcka 10bundiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.11.11 16:49

Teda holky, to musím dát přečíst manžovi :-) My máme punčocháčky 4ks,tepláků hodně-učíme se čurat.2mikiny,2roláky,1podzimní a 1 zimní bundu,2čepice,3rukavice,včera jsme jedny ztratily :( a dvoje boty…KOmbinézu a oteplovačky mám v plánu příští týden…Chudinka naše teda nemá co na sebe koukám :)

• Citovat
  • Upravit
20557
25.11.11 16:52
zichisek píše:
Teda holky, to musím dát přečíst manžovi :-) My máme punčocháčky 4ks,tepláků hodně-učíme se čurat.2mikiny,2roláky,1podzimní a 1 zimní bundu,2čepice,3rukavice,včera jsme jedny ztratily :( a dvoje boty…KOmbinézu a oteplovačky mám v plánu příští týden…Chudinka naše teda nemá co na sebe koukám :)

To mu dej přečíst, ať tě může pochválit… :mrgreen: :palec:
My máme punčocháčů 28 ks a pořád mám pocit, že je toho málo… :D
A mikin asi 40… 8o
Budu muset brzdit, protože spoustu věcí neměly nikdy na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.11.11 16:52
andelka83 píše:
Naše prozatímní zimní garderoba: dvě teplé bundy, jedna čepka tenší, dvě teplejší, dvoje rukavice,troje punčocháče, dvoje oteplené kalhoty, asi čtyři mikiny, nějaký šálek a to je zatím všechno. Moc ještě nechodí, spíš se vozí a sníh ještě není. Ještě chci koupit nějakou kombinézu do sněhu.
No a nadoma máme klasiky, bodyčka asi 6ks, trička nebo tenčí mikiny 4ks od každého, a asi 5 tepláky.
A ještě 4 tenčí kalhoty.

Jasně, když je v kočárku, je toho třeba míň - když byl malý, měla jsem v jedné skříni aktuální věci a ve druhé větší - když byla akce a tak, tak jsem nakupovala větší velikosti - protože co 3měs. byla jiná velikost - to asi známe všechny. A teď má obě skříně plné. Je pravda, že už nám vydrží letní věci třeba na dvě léta, takže máme nechané celé léto ve skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
25.11.11 16:53
peggy.sl píše:
zichisek píše:
Teda holky, to musím dát přečíst manžovi :-) My máme punčocháčky 4ks,tepláků hodně-učíme se čurat.2mikiny,2roláky,1podzimní a 1 zimní bundu,2čepice,3rukavice,včera jsme jedny ztratily :( a dvoje boty…KOmbinézu a oteplovačky mám v plánu příští týden…Chudinka naše teda nemá co na sebe koukám :)
To mu dej přečíst, ať tě může pochválit… :mrgreen: :palec:
My máme punčocháčů 28 ks a pořád mám pocit, že je toho málo… :D
A mikin asi 40… 8o
Budu muset brzdit, protože spoustu věcí neměly nikdy na sobě.

Tak my unosíme vše, ale někdy jen 2× :oops: . Je to moje modelka :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat