Oblečení - jaké máte množství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
25.11.11 16:56

Pošli ho k nám :mrgreen: :mrgreen:

Punčocháče-7×
Termolegíny- 3×
Kombinéza -2×
Oteplováky-2×
Zimní bunda-3×
Slabší zimní-1×
Mikina-10×
Triček cca 20×
tílka-8×
Teplý ponožky-6×
normální- nepočítaně :mrgreen:

čepice- nepočítaně
zimní boty-5×(3× nové,2× použíté-náhradní)

šály-4×
rukavice zimní-3×
podzimní-3×
zateplený kalhoty-4×

Jsem fakt blázen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.11.11 16:58

jo a ještě má další oblečení u babiček, teda ty spodní vrstvy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.11.11 16:58

Jé to jsem ráda, že toho nemáme přehršle, že i vy toho máte téměř všechny tolik. Protože tchýně mi říká - stačí ti troje trika, troje tepláky, kalhoty pěkné jedny. dvoje pyžama a co pořád kupuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.11.11 16:59
verenika píše:

Punčocháče-7×
Termolegíny- 3×
Kombinéza -2×
Oteplováky-2×
Zimní bunda-3×
Slabší zimní-1×
Mikina-10×
Triček cca 20×
tílka-8×
Teplý ponožky-6×

čepice- nepočítaně

šály-4×
rukavice zimní-3×
podzimní-3×
zateplený kalhoty-4×

Ne, nejsi, otevřu komodu a dumám, zda ty trika s krátkým vydrží až do jara, když teď dostává jen s dlouhým :nevim: :mrgreen: ale miluji nákupy za super cenu a ráda ho oblékám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.11.11 17:00
Osmanka píše:
Jé to jsem ráda, že toho nemáme přehršle, že i vy toho máte téměř všechny tolik. Protože tchýně mi říká - stačí ti troje trika, troje tepláky, kalhoty pěkné jedny. dvoje pyžama a co pořád kupuješ?

To je nějaká chytrá tchýně. U nás když se daří tak jsou i 3 trička,2 punčocháče za den…I dvě pyžama za večer :mrgreen:

By tchýně pořád prala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.11.11 17:01
verenika píše:

Punčocháče-7×
Termolegíny- 3×
Kombinéza -2×
Oteplováky-2×
Zimní bunda-3×
Slabší zimní-1×
Mikina-10×
Triček cca 20×
tílka-8×
Teplý ponožky-6×

čepice- nepočítaně

šály-4×
rukavice zimní-3×
podzimní-3×
zateplený kalhoty-4×

My máme dvoje boty - jedny sněhule a jedny teplé nižší, pak tedy ještě teplejší kotníčkové botasky. Tak to bych měla asi přikoupit :-). Jenže kdyby to vydrželo na sezonu - minulý rok měl za zimu dvě čísla sněhulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.11.11 17:02

Kožíšku- já právě taky :mrgreen: Miluju výprodeje v Tescu. Ale nakupuji kdekoliv, když je to hezký :lol: Taky mám ráda nakupování v Tchibu nebo Lidlu :palec:
Z fleku bych oblíkla tři děti :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.11.11 17:03
verenika píše:
Osmanka píše:

To je nějaká chytrá tchýně. U nás když se daří tak jsou i 3 trička,2 punčocháče za den…I dvě pyžama za večer :mrgreen:

By tchýně pořád prala 8o

Jo to mi říká - to prostě dvakrát v týdnu přemáchneš a je to. My právali denně pleny a žehlili je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
25.11.11 17:04
Osmanka píše:
Ahoj holky,
kolik tak čeho máte? Manžel mi vyčítá, že toho má syn moc. Máme třeba 6punčocháčů, jednu hodně teplou bundu, tři méně teplé - ale jedna je z loňska a ta je mu fakt akorát a jednu jsem koupila zase výrazně větší. Minulý rok tálo a jeden den sletěl do bahna, druhý den taky - takže mi to nestačilo schnout. Tak si říkám, tak na 3dny oblečení, aby bylo. Pak máme dvě méně dvě podzimní čepky a tři zimní kulichy. Asi troje rukavice.

mám dvě děti a máme asi dvacaterou bundiček na zimu, různé velikosti, barvy, délky, pár kombinéz do sněhu, nějaké oteplováky, bože punčocháčů mám jednu plnou bednu… ostatních věcí asi 6 skříní… je toho tolik, že to stejně nikdy neunosej.. takže si myslim, že zbytečný.. ale mám šílené rodiče, prarodiče a vůbec velkou rodinu i v zahraničí a já jsem prvnía jediná co má děti… hele prát a žehlit to fakt není žádná zábava a oni mi z těch mejch treperend fakt dělaj modelky.. nevyjdou aniž by byli sladěný.. vymejšlej si.. občas fakt deset hodin než se vypravíme.. né, že bych byla jiná :oops:

• Citovat
  • Upravit
17310
25.11.11 17:05
Osmanka píše:
verenika píše:
Osmanka píše:

By tchýně pořád prala 8o
Jo to mi říká - to prostě dvakrát v týdnu přemáchneš a je to. My právali denně pleny a žehlili je.

2× v týdnu?
No nevím jak tchýně,ale já každý den mění komplet to co měl na sobě.Teď teda když chodí se školkou na procházku tak kalhoty a mikinu nechávám na dva dny…Ale spodní prádlo,tričko( to i několikrát denně),punčocháče měním denně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.11.11 17:05

U nás si oblečení vybírá syn v čem půjde. To je vždy výprava, co si oblíkne. Takže já kupuju věci thomas and friends nebo disney. Musí tam mít méďu, autíčko, mašinku a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
25.11.11 17:06
verenika píše:
Osmanka píše:

By tchýně pořád prala 8o

Přesně, třeba já nesnáším když je malá jako čuně a teď jak leze, tak má tepláčky a i punčocháčky pořád špinavý, takže za den má 2-3. Taky nesnáší bryndáky, tak měníme i trička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.11.11 17:07

Ad boty- máme je celou zimu, kupuju je v tchibu. Prodávají je jako dvojčíslo se zmenšovací vložkou.Sněhule beru větší,dají se dát třeba dvě ponožky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.11.11 17:08
eMaminka píše:
Osmanka píše:
Ahoj holky,
kolik tak čeho máte? Manžel mi vyčítá, že toho má syn moc. Máme třeba 6punčocháčů, jednu hodně teplou bundu, tři méně teplé - ale jedna je z loňska a ta je mu fakt akorát a jednu jsem koupila zase výrazně větší. Minulý rok tálo a jeden den sletěl do bahna, druhý den taky - takže mi to nestačilo schnout. Tak si říkám, tak na 3dny oblečení, aby bylo. Pak máme dvě méně dvě podzimní čepky a tři zimní kulichy. Asi troje rukavice.
mám dvě děti a máme asi dvacaterou bundiček na zimu, různé velikosti, barvy, délky, pár kombinéz do sněhu, nějaké oteplováky, bože punčocháčů mám jednu plnou bednu… ostatních věcí asi 6 skříní… je toho tolik, že to stejně nikdy neunosej.. takže si myslim, že zbytečný.. ale mám šílené rodiče, prarodiče a vůbec velkou rodinu i v zahraničí a já jsem prvnía jediná co má děti… hele prát a žehlit to fakt není žádná zábava a oni mi z těch mejch treperend fakt dělaj modelky.. nevyjdou aniž by byli sladěný.. vymejšlej si.. občas fakt deset hodin než se vypravíme.. né, že bych byla jiná :oops:

to máš super, nám žádná babi nic nekoupí, nebo koupí, ale chce z to peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.11.11 17:10
Osmanka píše:
eMaminka píše:
Osmanka píše:
Ahoj holky,
mám dvě děti a máme asi dvacaterou bundiček na zimu, různé velikosti, barvy, délky, pár kombinéz do sněhu, nějaké oteplováky, bože punčocháčů mám jednu plnou bednu… ostatních věcí asi 6 skříní… je toho tolik, že to stejně nikdy neunosej.. takže si myslim, že zbytečný.. ale mám šílené rodiče, prarodiče a vůbec velkou rodinu i v zahraničí a já jsem prvnía jediná co má děti… hele prát a žehlit to fakt není žádná zábava a oni mi z těch mejch treperend fakt dělaj modelky.. nevyjdou aniž by byli sladěný.. vymejšlej si.. občas fakt deset hodin než se vypravíme.. né, že bych byla jiná :oops:
to máš super, nám žádná babi nic nekoupí, nebo koupí, ale chce z to peníze.
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat