Oblečení - jaké máte množství?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pošli ho k nám
![]()
Punčocháče-7×
Termolegíny- 3×
Kombinéza -2×
Oteplováky-2×
Zimní bunda-3×
Slabší zimní-1×
Mikina-10×
Triček cca 20×
tílka-8×
Teplý ponožky-6×
normální- nepočítaně ![]()
čepice- nepočítaně
zimní boty-5×(3× nové,2× použíté-náhradní)
šály-4×
rukavice zimní-3×
podzimní-3×
zateplený kalhoty-4×
Jsem fakt blázen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a ještě má další oblečení u babiček, teda ty spodní vrstvy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé to jsem ráda, že toho nemáme přehršle, že i vy toho máte téměř všechny tolik. Protože tchýně mi říká - stačí ti troje trika, troje tepláky, kalhoty pěkné jedny. dvoje pyžama a co pořád kupuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:
Pošli ho k nám![]()
![]()
Punčocháče-7×
Termolegíny- 3×
Kombinéza -2×
Oteplováky-2×
Zimní bunda-3×
Slabší zimní-1×
Mikina-10×
Triček cca 20×
tílka-8×
Teplý ponožky-6×
normální- nepočítaněčepice- nepočítaně
zimní boty-5×(3× nové,2× použíté-náhradní)šály-4×
Jsem fakt blázen
rukavice zimní-3×
podzimní-3×
zateplený kalhoty-4×
Ne, nejsi, otevřu komodu a dumám, zda ty trika s krátkým vydrží až do jara, když teď dostává jen s dlouhým
ale miluji nákupy za super cenu a ráda ho oblékám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osmanka píše:
Jé to jsem ráda, že toho nemáme přehršle, že i vy toho máte téměř všechny tolik. Protože tchýně mi říká - stačí ti troje trika, troje tepláky, kalhoty pěkné jedny. dvoje pyžama a co pořád kupuješ?
To je nějaká chytrá tchýně. U nás když se daří tak jsou i 3 trička,2 punčocháče za den…I dvě pyžama za večer ![]()
By tchýně pořád prala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:
Pošli ho k nám![]()
![]()
Punčocháče-7×
Termolegíny- 3×
Kombinéza -2×
Oteplováky-2×
Zimní bunda-3×
Slabší zimní-1×
Mikina-10×
Triček cca 20×
tílka-8×
Teplý ponožky-6×
normální- nepočítaněčepice- nepočítaně
zimní boty-5×(3× nové,2× použíté-náhradní)šály-4×
Jsem fakt blázen
rukavice zimní-3×
podzimní-3×
zateplený kalhoty-4×
My máme dvoje boty - jedny sněhule a jedny teplé nižší, pak tedy ještě teplejší kotníčkové botasky. Tak to bych měla asi přikoupit
. Jenže kdyby to vydrželo na sezonu - minulý rok měl za zimu dvě čísla sněhulí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kožíšku- já právě taky
Miluju výprodeje v Tescu. Ale nakupuji kdekoliv, když je to hezký
Taky mám ráda nakupování v Tchibu nebo Lidlu ![]()
Z fleku bych oblíkla tři děti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:Osmanka píše:
Jé to jsem ráda, že toho nemáme přehršle, že i vy toho máte téměř všechny tolik. Protože tchýně mi říká - stačí ti troje trika, troje tepláky, kalhoty pěkné jedny. dvoje pyžama a co pořád kupuješ?To je nějaká chytrá tchýně. U nás když se daří tak jsou i 3 trička,2 punčocháče za den…I dvě pyžama za večer
By tchýně pořád prala
Jo to mi říká - to prostě dvakrát v týdnu přemáchneš a je to. My právali denně pleny a žehlili je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osmanka píše:
Ahoj holky,
kolik tak čeho máte? Manžel mi vyčítá, že toho má syn moc. Máme třeba 6punčocháčů, jednu hodně teplou bundu, tři méně teplé - ale jedna je z loňska a ta je mu fakt akorát a jednu jsem koupila zase výrazně větší. Minulý rok tálo a jeden den sletěl do bahna, druhý den taky - takže mi to nestačilo schnout. Tak si říkám, tak na 3dny oblečení, aby bylo. Pak máme dvě méně dvě podzimní čepky a tři zimní kulichy. Asi troje rukavice.
mám dvě děti a máme asi dvacaterou bundiček na zimu, různé velikosti, barvy, délky, pár kombinéz do sněhu, nějaké oteplováky, bože punčocháčů mám jednu plnou bednu… ostatních věcí asi 6 skříní… je toho tolik, že to stejně nikdy neunosej.. takže si myslim, že zbytečný.. ale mám šílené rodiče, prarodiče a vůbec velkou rodinu i v zahraničí a já jsem prvnía jediná co má děti… hele prát a žehlit to fakt není žádná zábava a oni mi z těch mejch treperend fakt dělaj modelky.. nevyjdou aniž by byli sladěný.. vymejšlej si.. občas fakt deset hodin než se vypravíme.. né, že bych byla jiná ![]()
- Citovat
- Upravit
Osmanka píše:verenika píše:Jo to mi říká - to prostě dvakrát v týdnu přemáchneš a je to. My právali denně pleny a žehlili je.Osmanka píše:
Jé to jsem ráda, že toho nemáme přehršle, že i vy toho máte téměř všechny tolik. Protože tchýně mi říká - stačí ti troje trika, troje tepláky, kalhoty pěkné jedny. dvoje pyžama a co pořád kupuješ?To je nějaká chytrá tchýně. U nás když se daří tak jsou i 3 trička,2 punčocháče za den…I dvě pyžama za večer
By tchýně pořád prala
2× v týdnu?
No nevím jak tchýně,ale já každý den mění komplet to co měl na sobě.Teď teda když chodí se školkou na procházku tak kalhoty a mikinu nechávám na dva dny…Ale spodní prádlo,tričko( to i několikrát denně),punčocháče měním denně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás si oblečení vybírá syn v čem půjde. To je vždy výprava, co si oblíkne. Takže já kupuju věci thomas and friends nebo disney. Musí tam mít méďu, autíčko, mašinku a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:Osmanka píše:
By tchýně pořád prala
Přesně, třeba já nesnáším když je malá jako čuně a teď jak leze, tak má tepláčky a i punčocháčky pořád špinavý, takže za den má 2-3. Taky nesnáší bryndáky, tak měníme i trička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ad boty- máme je celou zimu, kupuju je v tchibu. Prodávají je jako dvojčíslo se zmenšovací vložkou.Sněhule beru větší,dají se dát třeba dvě ponožky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
eMaminka píše:Osmanka píše:mám dvě děti a máme asi dvacaterou bundiček na zimu, různé velikosti, barvy, délky, pár kombinéz do sněhu, nějaké oteplováky, bože punčocháčů mám jednu plnou bednu… ostatních věcí asi 6 skříní… je toho tolik, že to stejně nikdy neunosej.. takže si myslim, že zbytečný.. ale mám šílené rodiče, prarodiče a vůbec velkou rodinu i v zahraničí a já jsem prvnía jediná co má děti… hele prát a žehlit to fakt není žádná zábava a oni mi z těch mejch treperend fakt dělaj modelky.. nevyjdou aniž by byli sladěný.. vymejšlej si.. občas fakt deset hodin než se vypravíme.. né, že bych byla jiná
Ahoj holky,
kolik tak čeho máte? Manžel mi vyčítá, že toho má syn moc. Máme třeba 6punčocháčů, jednu hodně teplou bundu, tři méně teplé - ale jedna je z loňska a ta je mu fakt akorát a jednu jsem koupila zase výrazně větší. Minulý rok tálo a jeden den sletěl do bahna, druhý den taky - takže mi to nestačilo schnout. Tak si říkám, tak na 3dny oblečení, aby bylo. Pak máme dvě méně dvě podzimní čepky a tři zimní kulichy. Asi troje rukavice.
to máš super, nám žádná babi nic nekoupí, nebo koupí, ale chce z to peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osmanka píše:eMaminka píše:to máš super, nám žádná babi nic nekoupí, nebo koupí, ale chce z to peníze.Osmanka píše:mám dvě děti a máme asi dvacaterou bundiček na zimu, různé velikosti, barvy, délky, pár kombinéz do sněhu, nějaké oteplováky, bože punčocháčů mám jednu plnou bednu… ostatních věcí asi 6 skříní… je toho tolik, že to stejně nikdy neunosej.. takže si myslim, že zbytečný.. ale mám šílené rodiče, prarodiče a vůbec velkou rodinu i v zahraničí a já jsem prvnía jediná co má děti… hele prát a žehlit to fakt není žádná zábava a oni mi z těch mejch treperend fakt dělaj modelky.. nevyjdou aniž by byli sladěný.. vymejšlej si.. občas fakt deset hodin než se vypravíme.. né, že bych byla jiná
Ahoj holky,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit