Zimní oblečení do školky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9454
23.11.11 16:28

zimni obleceni do školky

holky prosim o radu…vsude ctu pisou… aji na letaku ze skolky… ze „do skolky staci starsi obleceni“ chapu co se tyka hrani si v lete na zahrade ze budou zapraseny nebo po malovani pomalovany…ale terka ma mit ve skolce „skolkovy“ zimni obleceni (bud kombinezu nebo oteplovaky a bundu) a ted premyslim…kdyz se bude valet nekde cely dopo ve snehu…tak by to spis chtelo neco kvalitniho a poradnyho ne? ale nevim jak to v tech skolkach chodi…ucitelka rekla neco starsiho na litacku…ale nevim na tu zimu no. diky za zkusenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
23.11.11 16:34

U nás taky letos chtějí učitelky,aby děti nosily něco staršího.Mám teda zkušenost z loňska,když byly děti sáňkovat a kluk si totálně roztrhal na zadku kombinézu.Byla úplně nová a stála skoro 2 tisíce,málem mě šlak trefil :D
Ale dávala bych co má,do sněhu určitě potřebujou nějaký kvalitní oblečení,když se pak máchaj ve sněhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.11.11 16:36

Já teda školkový dítě nemám, ale oni se asi obávaj, že to dítě věci zaprasí, roztrhne a maminka pak bude na prášky :mrgreen: Pokud počítáš s nějakým poškozením i u drahých věcí, tak jí to kup a neřeš. Já sama kvetu, když vidím naparáděné dětičky v drahých hadrech, co se nemůžou ani sklouznout když jdou okolo hřiště, aby se náááhodou neušpinily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
23.11.11 16:39

Tak ja nevim,ale kdyz vidim nekdy co maji deti na sobe za starsi bleceni,bych se asi stydela :oops: Ja jsem klukum koupila letos nove kombinezky ,za dobrou cenu,myslim,ze i kvalitni,nevadi mi ze je ve skolce dodelaji,ale chci aby byly slusne obleceni,a aby mi nezmrzli,ucitelka at si rika co chce. :kytka: :kytka: navic pak kombinezy dalsi rok prodam a koupim zase neco noveho.

• Citovat
  • Upravit
20662
23.11.11 16:54

Kluk má do školky kvalitní oblečení,obuv ze sportu,termoprádlo.Doufám,že to nezničí :mrgreen: ALe myslím,že v létě k tomu zničení má více příležitosti než v zimě.Tak nějak na to spoléhám :mrgreen: .Chci aby mu bylo teplo a byl v suchu.Je to každého věc,jak své dítko oblíká.U nás učitelky nevyžadují „starší“ oblečení.Souhlasím s Ginou v tom,že nemám ráda naparáděné děti,co jim ráno při snídani matka natlouká do hlavy,že nesmí to a to a at se nezašpiní u obědu.To se ty děti potom ve školce bojí pohnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
23.11.11 16:57

Já pracuji ve školce a většinou taky maminkám říkám ať dají dětem pořádný teplý oblečení na ven, ale ať počítají s tím, že se to zašpiní. takže ideálně koupit něco kvalitního, ale z druhý ruky, aby když se to zašoiní, tak vám to nebylo tak líto. Ale zase na druhou stranu, venku se mi zašpiní tak maximálně od hlíny, písku, max. trávy a kvalitní oblečení od této špíny dobře vypereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.11.11 17:00

Myslím, že starší v tomto případě znamená, že takové, aby ti nevadilo, když se to náhodou zničí.
Majda má kombinézu z mimibazaru, pěkně teplou, hezkou, jen měla vypáraný kousek takového ozdobného prošívání na koleně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
23.11.11 17:02

Na ven je nejdůležitější, aby byli děti v teple a abych se taky trochu zastala nás učitelek, tak aby se to rychle oblékalo:-). Ono když vám rodiče přinesou tašku, kde je oblečení na ven a znamená to celé dítě převléknout do jiného tílka, přes to tričko, přes to rolák,přes to tenčí svetr, přes to silnější svetr, přes to bundu, na nožičky punčocháčky, přes to tepláčky, přes to nepromokavé kalhoty…no co budu povídat:-) Ideálně pořádný s rolákem svetr, teplé punčocháče a přes to kvalitní teplou kombinézu! je to rychle oblečené a děťátko je v teple!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
23.11.11 17:04

A špiní se děti beztak hlavně uvnitř, to je každou chvíli svačinka na tričku, barvičky na tepláčkách…proti tomu je nějaká špína ze zahrádky nic:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.11.11 17:07

diky diky..me nejde o paradeni…i kdyz libi se mi pekne obleceny deti…ale clovek musi s blatem a jinyma vecma co o dite zavadi pocitat..to je jasna vec :mrgreen: me slo v tomto pripade o funkcnost…do skolky nastupujeme za 14 dni…ted tam chodime na zvykani…a obcas ty deti (jen nektery) vypadaji s odpustenim hur jak cigani…bundy co nejdou uz ani zapnout apod. a v zimnim jsem jeste nemela moznost okouknout co maji na snih…tak proto sonduju co mate vy :-) a jeste…myslite ze je lepsi ta kombineza nebo oteplovacky s bundou? si neumim predstavit co ty ucitelky delaji kdyz zacnou tri naraz chtit curat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.11.11 17:09
peta h píše:
Na ven je nejdůležitější, aby byli děti v teple a abych se taky trochu zastala nás učitelek, tak aby se to rychle oblékalo:-). Ono když vám rodiče přinesou tašku, kde je oblečení na ven a znamená to celé dítě převléknout do jiného tílka, přes to tričko, přes to rolák,přes to tenčí svetr, přes to silnější svetr, přes to bundu, na nožičky punčocháčky, přes to tepláčky, přes to nepromokavé kalhoty…no co budu povídat:-) Ideálně pořádný s rolákem svetr, teplé punčocháče a přes to kvalitní teplou kombinézu! je to rychle oblečené a děťátko je v teple!

aha aha..diky…ja myslela ze ve skolce bude v puncoskach a na to se jen navlikne svetr a kombineza…to je potreba mit zvlast jeste ty spodni vrstvy na ven jo? ale asi jo ze..kdyby se to namocilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
23.11.11 17:13

Určitě je lepší kombinéza.Dítěti se nevyhrne,nezaleze mu tam sníh a bude víc v teple.Jo s čuráním je někdy potíž,naštěstí učitelek bývá víc a zvládnout se to dá.A myslím že i líp, než rozepínat bundu a oteplovačky…

• Citovat
  • Upravit
zichisek
23.11.11 17:14
mikitaa píše:
peta h píše:
aha aha..diky…ja myslela ze ve skolce bude v puncoskach a na to se jen navlikne svetr a kombineza…to je potreba mit zvlast jeste ty spodni vrstvy na ven jo? ale asi jo ze..kdyby se to namocilo…

Není třeba je mít speciálně na ven,ale třeba jako náhradní ve skříňce kdyby si zamočil,polil,počural to co má na sobě.

• Citovat
  • Upravit
15696
23.11.11 17:59

Tak přesně tohle jsem si potřebovala přečíst :mrgreen: Děkuji :palec: Já teda zatím malému dávám na ven teplé punčocháčky a zateplené kalhoty, svetr a teplou bundu, ale už přemýšlím, jestli nevytáhnout kombinézu :think: Nám taky říkali, pořídit starší, ale nějak mi to nevyšlo a nakonec jsem stejně koupila novou, kvalitní a bohužel i dražší, tak taky spoléhám na to, že si ji v tom sněhu tolik nezničí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
23.11.11 18:02

Ne není potřeba mít věci zvlášť na ven, ale některé maminky to právě vyžadují, což je tedy hrozně nepraktické:-). právě, že ideální je mít punčocháčky aby se na to jen natáhla ta kombinézka a hotovo! na čůrání běháme stejně v zimě dovnitř, takže prostě kombinézku shodíme )máme v tom už cvik, takže to je hned) a jde se čůrat. určitě je lepší než oteplováky a bunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat