Prodej zboží do komisního prodeje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
smutná
22.11.11 15:30

prodej zboží do komistníh

Holky kdyz davate veci do bazarku,jak to probiha?Mam tu par vyrazenych oblecku,ve meste je jeden detsky bazar co bere veci i od maminek a ma tam napsany „komisni prodej“. Nikdy jsem v bazarku neprodavala,tak nevim co si mam pod tim predstavit.Jestli ja jim nabidnu cenu,pani mi da penize jak si reknu a pak to proda za castku jakou uzna za vhodnou ona,nebo ja navrhnu cenu,pani vec vystavi za tu cenu a az se vec proda,tak mi teprve zaplati?Nechci na tom zbohatnou,chci za vec 10-30,– tak prave nevim jestli to neni malo do bazaru?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
22.11.11 15:44

ahoj, no byva to tak, ze pani v bazaru reknes, kolik penez za to chces. Pani si na to hodi nejakou marzi a kdyz tu vec proda, penize ti vyplati a svou provozi si ponecha. Nebo nekde vykupuji rovnou za hotove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
22.11.11 15:50
Petule.D píše:
ahoj, no byva to tak, ze pani v bazaru reknes, kolik penez za to chces. Pani si na to hodi nejakou marzi a kdyz tu vec proda, penize ti vyplati a svou provozi si ponecha. Nebo nekde vykupuji rovnou za hotove.

Takze vlastne v podstate jsou mozne obe varianty co jsem napsala ja :think: No tak mi asi nezbyde nez se zeptat pani primo tam.Diky

• Citovat
  • Upravit
2183
22.11.11 16:40

komise znamena ze penize dostanes az se vec proda. vetsinou se prodava za cenu kterou si sama urcis a z te davas provizi .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
22.11.11 17:37
marieondatra píše:
komise znamena ze penize dostanes az se vec proda. vetsinou se prodava za cenu kterou si sama urcis a z te davas provizi .

no ja to fakt dam vetsinu po 10,– takze provize -haha :o) ale budu rada,kdyz nekomu veci jeste poslouzi,lepsi,nez aby mi tu jen tak lezely,snad si to nekdo vezme :o)

• Citovat
  • Upravit
24.10.12 09:38

Dobrý den, mohu se zeptat, kde ten bazárek máte? Potřebovala bych se taky zbavit hodně věcí po dceři a bohužel nevím kde? odkud jste? děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat