Zimní oblečení do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4232
23.11.11 18:24

Tak já jsem vždycky dávala věci od Wolfa, relativně jsou kvalitní a přitom nejsou moc drahý a moc to člověku netrhá žíly, když se to poničí. Letos jsem koupila úplně úžasný oteplováky kupodivu v Lidlovi. Jinak do školky chodila Lucka v tom, v čem pak chodila na zahradu a ven. Pokud člověk nejezdí MHD, tak nevadí, když jde pak dítě domu třeba zaprasený :lol: . My máme školku za rohem, tak to bylo jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.11.11 18:28

U nás teda děti bobovat ve školce nechodí skoro nikdy. Jsou na zahradě a staví ze sněhu a nebo chodí na procházky. Dávám mu lepší věci, nesnesla bych aby měl něco hnusnýho a třeba zašívanýho :lol: Ještě se mi nestalo, že by něco roztrhal..

Dávám termopunčocháče a tílko,tričko,mikinu a na to kombinéza ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Resutz
23.11.11 20:32

Ahoj, koukala jsem kde bydlíš a u Vás moc sněhu nebude nee? :-) Ale opravdu záleží, jak se která školka venku chová. U nás jsou jen na vlastní zahradě, jen pokud je hodně blato, tak jdou na vycházku, což se loni stalo 2×..
Kluk nosí zateplené Success, jsem s nima už třetí rok velmi spokojená, vypadají dobře a když už teda napadne sníh, tak mu dám oteplováky na lyžování. Až když mrzne, obléká si na mé ranní příkazy podvlíkačky bez ťapek z Tchiba (obléká se to lépe než punčocháče). Nahoře fleecku ke krku, zimní bunda normální, rukavice-palčáky na gumě. Celkově počítám, že se zašpiní, roztrhnuté zatím za rok a čtvrt nic nedonesl. Co trpí, jsou kolena u tepláčků a špičky bačkor.. Vevnitř.
Záleží jaké je dítko, náš celou dobu běhá, skáče, schovává se, jen pokud odkryjí písek, tak sedí jak přikovanej. Takže já oblékám spíše míň, bo je pořád zpocený.
 Resut

• Citovat
  • Upravit
9454
23.11.11 20:44

jooo..tak tady se provozujou zimni sporty na tech kalamitnich 4 cm snehu :mrgreen: hned mi ucitelka hlasila ze chodi bobovat v zime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Resutz
23.11.11 21:04

Ještě dodám, že mi žádné „školkové“ oblečení nemáme. Stejně po školce jdeme ven, tak se zase zašpiní. Má jedno lepší triko na focení, kalhoty do divadla a pěkný fajnový svetr. Ostatní je prostě provozní. Ale je to kluk, že, u holek je to jiný, jsou to parádnice. Ale zase jsou opatrnější. Já učitelky už minulý rok (asi po měsíci) upozornila, že všechno oblečení je rovnocenné, a že pokud se jim zdá málo nebo moc oblečen, ať kuknou do skříňky a něco vyberou. A ty (učitelky) mi hlásily, že některé maminky vyžadují striktně právě oblečení „školkové“. A to máme oblečení od sekáče až po za tisíc :-). Bunda, boty kvalitní, s gore-texem apod. Takže hodně záleží i na postoji maminky či tatínka (ať je nevynechám :D ). Resut

• Citovat
  • Upravit
4232
24.11.11 11:37

Hmm tak tady když každoročně napadnou ty tuny sněhu, tak říkáme, že tu memá zimní středisko Jižní Město. :mrgreen: Takže tady je kvalitní oblečení nutnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.11.11 12:15

tak ja to udelam asi jako resutz…ona bude stejne chodit na pul dne zatim…tak kdyz prijdem v kombinezce tak ju tam necham na vychazku (pripadne na to bobovani) a zas v ni pujdeme domu…ja pro ni budu jezdit autem…takze pesky nikde trajdat nebudeme…tak i kdyby to mela mokry tak v aute mit kombinezu nemusi a bude. diky holky za napady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat