Oblečení - jaké máte množství?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ne neměním, protože je denně nenosí..Když je kolem 4 stupnů chodí jen v riflích, když je kolem nuly dám zateplené šustáky bez punčoch a když bude hůř nasadím ty punčochy ( sánkování atd..)..
Třeba jsem nakoupila několikery slabé prst. rukavičky a nechce je nosit, páč jí vadí, když se nimrá s klacíkama a lístečkama a kamínkama..Takže ruce ledové, ale holt je nechce..Takže už dopředu pro sichr nic nekoupím.
Doma je v tepláčkách a ponožkách..Samozřejmě u školkového dítěte, které je denně jako čuně z procházky bych asi bundy a zat. kalhoty řešila ,ale takhle ne..
Přiznávám, že mám čistotnější dítě, které se mi nerochní v blátě a venku poslouchá..
Spíš se mi příčí kupovat ladící oblečení - různé druhy bund, k různým barvám čepicí a jedny boty jen do mrazu, a druhé i do sněhu a třetí jen na bobování a čtvrté féšácké atd..To prostě nemám - koupím tak, aby to vyhovovalo mým procházkách a basta fidli..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osmanka píše:Raduš.ka44 píše:Ještě kde jsi to koupila?
Robínkovi jsou už tři roky. Má dvoje punčocháče z loňska, troje jsem koupila včera (celkem 117 Kč), dvě bundy, obě z loňska a obě kupovali tchánovci, být to na mě, má jen jednu. Dvoje džíny, jedny kalhoty, tepláky jsem dokupovala kvůli školce, aktuálně má osmery, ve kterých nečeká velkou vodu
, triček s dlouhým rukávem, které mu jsou tak akorát, má cca pět, triček s krátkým má dost, má sedm mikin, z toho dvě budou za chvíli malé, dva svetry - slabé, jedny oteplováky, jednu kombinézu, obojí z loňska, dvě čepice na zimu, dvě šály, dvoje rukavice plus jedny palčáky z loňska. Jedny zimní boty, tchánovci koupí druhé. Ještě má dvě slabé bundy, několikery kraťasy, pět pyžam, zásobu ponožek a slipů.
Myslíš ty punčocháče? U nás u Vietnamců. A jsou kvalitní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,tak podle toho co píšeš,tak ve srovnání snámi nemaš nic…:) my máme tolik oblečení že by se malá mohla narodit tak desetkrát,ale není to protože by sme byli šíleny a kupovali toho moc ale pořád něco dostáváme a dědíme,takže mame opravdu moooc oblečení,až sem z toho neštastna,například máme asi 20× zimní kobinezy,nejsou tedy všechny stejně velike,ale stejně,pak třeba 30× dupačky..
takže si myslím že tvůj manžel neví co je to moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem trochu úchyl u dcerky (rok a třičtvrtě) - aktuálně má cca 10 šatiček a 10 sukýnek, což vzhledem k ročnímu období je taky jaksi nadbytek
Ale když ty věci jsou tak krásné
Holt neběhá doma v teplákách, ale je doma krásná no ![]()
Jinak dalších věcí tolik nemáme, aktuálně na toto období:
každý 1× kvalitní zimní boty
syn 1× zimní bundu (podzimní měl 3), dcera 2× zimní bundu, obě jsou tenší tak v případě velkých mrazů jí ještě jedna přibude.
kombinézy koupím až když budou potřeba, zatím je moc teplo ![]()
punčochy - syn má teď 3 a myslím že mu budou všechny 3 malý, opět nakoupím až na ně začně být počasí (tzn bude i přes den pod nulou), dcera má punčoch kolem 10, aby měla k těm šatičkám ![]()
mikin a svetrů má každej cca 5-7, ale některý jsou dost nepraktický páč maj kapucu a to se pod bundu blbě cpe.
kalhoty maj oba každej tak 5×, tepláky taky tak, pak ještě zateplený šustky syn 2×, dcera 1×.
Jo a například těsně po létě jsem narazila na výprodej šortek, tak jich syn na příští léto má koupených cca 30
Tak počítám že před sezonou si vyberu cca 10 nejlepších a zbytek prodám dráž než jsem koupila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit