Oblečení - jaké máte množství?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
eMaminka píše:Osmanka píše:mám dvě děti a máme asi dvacaterou bundiček na zimu, různé velikosti, barvy, délky, pár kombinéz do sněhu, nějaké oteplováky, bože punčocháčů mám jednu plnou bednu… ostatních věcí asi 6 skříní… je toho tolik, že to stejně nikdy neunosej.. takže si myslim, že zbytečný.. ale mám šílené rodiče, prarodiče a vůbec velkou rodinu i v zahraničí a já jsem prvnía jediná co má děti… hele prát a žehlit to fakt není žádná zábava a oni mi z těch mejch treperend fakt dělaj modelky.. nevyjdou aniž by byli sladěný.. vymejšlej si.. občas fakt deset hodin než se vypravíme.. né, že bych byla jiná
Ahoj holky,
kolik tak čeho máte? Manžel mi vyčítá, že toho má syn moc. Máme třeba 6punčocháčů, jednu hodně teplou bundu, tři méně teplé - ale jedna je z loňska a ta je mu fakt akorát a jednu jsem koupila zase výrazně větší. Minulý rok tálo a jeden den sletěl do bahna, druhý den taky - takže mi to nestačilo schnout. Tak si říkám, tak na 3dny oblečení, aby bylo. Pak máme dvě méně dvě podzimní čepky a tři zimní kulichy. Asi troje rukavice.
to máš super, nám žádná babi nic nekoupí, nebo koupí, ale chce z to peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osmanka píše:eMaminka píše:to máš super, nám žádná babi nic nekoupí, nebo koupí, ale chce z to peníze.Osmanka píše:mám dvě děti a máme asi dvacaterou bundiček na zimu, různé velikosti, barvy, délky, pár kombinéz do sněhu, nějaké oteplováky, bože punčocháčů mám jednu plnou bednu… ostatních věcí asi 6 skříní… je toho tolik, že to stejně nikdy neunosej.. takže si myslim, že zbytečný.. ale mám šílené rodiče, prarodiče a vůbec velkou rodinu i v zahraničí a já jsem prvnía jediná co má děti… hele prát a žehlit to fakt není žádná zábava a oni mi z těch mejch treperend fakt dělaj modelky.. nevyjdou aniž by byli sladěný.. vymejšlej si.. občas fakt deset hodin než se vypravíme.. né, že bych byla jiná
Ahoj holky,
kolik tak čeho máte? Manžel mi vyčítá, že toho má syn moc. Máme třeba 6punčocháčů, jednu hodně teplou bundu, tři méně teplé - ale jedna je z loňska a ta je mu fakt akorát a jednu jsem koupila zase výrazně větší. Minulý rok tálo a jeden den sletěl do bahna, druhý den taky - takže mi to nestačilo schnout. Tak si říkám, tak na 3dny oblečení, aby bylo. Pak máme dvě méně dvě podzimní čepky a tři zimní kulichy. Asi troje rukavice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terrad píše:verenika píše:Přesně, třeba já nesnáším když je malá jako čuně a teď jak leze, tak má tepláčky a i punčocháčky pořád špinavý, takže za den má 2-3. Taky nesnáší bryndáky, tak měníme i trička.Osmanka píše:
Jé to jsem ráda, že toho nemáme přehršle, že i vy toho máte téměř všechny tolik. Protože tchýně mi říká - stačí ti troje trika, troje tepláky, kalhoty pěkné jedny. dvoje pyžama a co pořád kupuješ?To je nějaká chytrá tchýně. U nás když se daří tak jsou i 3 trička,2 punčocháče za den…I dvě pyžama za večer
By tchýně pořád prala
Taky jsme to měli. Teď je syn hrozně čistotný, sám přinese brindák a jakmile si trošku zašpiní něco, hned hlásí a musíme se převlíknout. Ale dává na sebe pozor, aby si tu jeho milovanou mašinku na tričku neušpinil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osmanka píše:Terrad píše:Taky jsme to měli. Teď je syn hrozně čistotný, sám přinese brindák a jakmile si trošku zašpiní něco, hned hlásí a musíme se převlíknout. Ale dává na sebe pozor, aby si tu jeho milovanou mašinku na tričku neušpinil.verenika píše:Přesně, třeba já nesnáším když je malá jako čuně a teď jak leze, tak má tepláčky a i punčocháčky pořád špinavý, takže za den má 2-3. Taky nesnáší bryndáky, tak měníme i trička.Osmanka píše:
Jé to jsem ráda, že toho nemáme přehršle, že i vy toho máte téměř všechny tolik. Protože tchýně mi říká - stačí ti troje trika, troje tepláky, kalhoty pěkné jedny. dvoje pyžama a co pořád kupuješ?To je nějaká chytrá tchýně. U nás když se daří tak jsou i 3 trička,2 punčocháče za den…I dvě pyžama za večer
By tchýně pořád prala
A kolik je malýmu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osmanka píše:verenika píše:Jo to mi říká - to prostě dvakrát v týdnu přemáchneš a je to. My právali denně pleny a žehlili je.Osmanka píše:
By tchýně pořád prala
Tak to bych jí chtěla vidět, peru také látkovky, vlastně každý den tu pračku zapínám a stejně to ani neuschne, ráno jogurt - kam kydl - ne na bryndák - na punčochy, takže ho v tom nechám, až mi uschnou, co se zrovna perou
a v těhlech špinavých s ním půjdu do MC? nebo k doktorce - kamkoliv? no tak to raději budu za marnotratnou než špindíru
a věř mi, že se dá nakoupit za dobré peníze velmi kvalitně, chce to jen trochu hlídat a mít zmáknuté své okolí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mišuna píše:
Já to nejsem schopná ani spočítat. Náš kluk má víc hadrů než my dva s manželem dohromady. Ještě, že je to mýmu chlapovi šumák, jiný by mě poslal někam na léčení.
Jj, taky mám to štěstí, že chlap to neřeší…Ten je akorát na prášky, když vybere malýmu jiný oblečení než já myslím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak koukám, že jsme asi taky exoti, máme toho též dost. Chlap naštěstí nemá přehled a neřeší. Kalhoty asi 4× - rifle a manžestráky, pak troje fleecem zateplené, dvoje zateplené bavlnou. 7× punčochy, 7× body, 3× triko, 5× mikina, 2× zimní bundy, 2× oteplováky. 5× overal na spaní, 3× čepice na zimu, 3× rukavice. Děti jsou hrozná čuňátka, kolikrát převlíkám i několikrát denně a ven chodíme 2× denně a neustále se mi v něčem válí. Dnesk třeba v psím hovínku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:Osmanka píše:
By tchýně pořád prala
To jo, u nás tohle kluk umaže denně, někdy i víc věcí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Robínkovi jsou už tři roky. Má dvoje punčocháče z loňska, troje jsem koupila včera (celkem 117 Kč
), dvě bundy, obě z loňska a obě kupovali tchánovci, být to na mě, má jen jednu. Dvoje džíny, jedny kalhoty, tepláky jsem dokupovala kvůli školce, aktuálně má osmery, ve kterých nečeká velkou vodu
, triček s dlouhým rukávem, které mu jsou tak akorát, má cca pět, triček s krátkým má dost, má sedm mikin, z toho dvě budou za chvíli malé, dva svetry - slabé, jedny oteplováky, jednu kombinézu, obojí z loňska, dvě čepice na zimu, dvě šály, dvoje rukavice plus jedny palčáky z loňska. Jedny zimní boty, tchánovci koupí druhé. Ještě má dvě slabé bundy, několikery kraťasy, pět pyžam, zásobu ponožek a slipů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduš.ka44 píše:
Robínkovi jsou už tři roky. Má dvoje punčocháče z loňska, troje jsem koupila včera (celkem 117 Kč), dvě bundy, obě z loňska a obě kupovali tchánovci, být to na mě, má jen jednu. Dvoje džíny, jedny kalhoty, tepláky jsem dokupovala kvůli školce, aktuálně má osmery, ve kterých nečeká velkou vodu
, triček s dlouhým rukávem, které mu jsou tak akorát, má cca pět, triček s krátkým má dost, má sedm mikin, z toho dvě budou za chvíli malé, dva svetry - slabé, jedny oteplováky, jednu kombinézu, obojí z loňska, dvě čepice na zimu, dvě šály, dvoje rukavice plus jedny palčáky z loňska. Jedny zimní boty, tchánovci koupí druhé. Ještě má dvě slabé bundy, několikery kraťasy, pět pyžam, zásobu ponožek a slipů.
To máš prima, mně nějak z loňska ze všeho vyrostl. Dala jsem mu dvoje punčocháče a všechny mu padaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduš.ka44 píše:
Robínkovi jsou už tři roky. Má dvoje punčocháče z loňska, troje jsem koupila včera (celkem 117 Kč), dvě bundy, obě z loňska a obě kupovali tchánovci, být to na mě, má jen jednu. Dvoje džíny, jedny kalhoty, tepláky jsem dokupovala kvůli školce, aktuálně má osmery, ve kterých nečeká velkou vodu
, triček s dlouhým rukávem, které mu jsou tak akorát, má cca pět, triček s krátkým má dost, má sedm mikin, z toho dvě budou za chvíli malé, dva svetry - slabé, jedny oteplováky, jednu kombinézu, obojí z loňska, dvě čepice na zimu, dvě šály, dvoje rukavice plus jedny palčáky z loňska. Jedny zimní boty, tchánovci koupí druhé. Ještě má dvě slabé bundy, několikery kraťasy, pět pyžam, zásobu ponožek a slipů.
Ještě kde jsi to koupila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, tak mojí je také 2,5 a má méně oblečení..Ale já nejsem nakupovací a činčací typ..
Má jednu zimní bundu, dvoje punčocháče, jednu čepici, jedny boty..Až nastane situace ,kdy si řeknu, že mi to nestačí schnout nebo prostě jiné problémy tak teprve půjdu a koupím..
Dokud mi do toho dítě nekecá a je mu absolutně jedno co má na sobě a že to nestřídá, tak bude na tomto šetřit..
Starší už kupuji hodně, chci aby se líbila, ale u batolete to vůůůůbec neřeším..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Liz, a ty neměníš denně punčocháče? Nebo jak to děláš?
Jen dotaz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit