Jaké natáčky pro dceru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81477
20.11.22 21:53

Jaké natáčky pro dceru

Dcera 11 let má v dopisu pro Ježíška natáčky. Já si na tydle věci nepotrpim, vůbec se v tom nevyznám, předpokládám, že už existuje něco modernějšího, než měla na hlavě moje babička. Baby, raďte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
20.11.22 21:56

Kup jí tohle https://www.zbozi.cz/…xtra-dlouhe/ a nebo 2 -3 sady duhových pěnových papilot, cokoliv jiného jí bude tlačit :-D

https://www.zbozi.cz/…piloty-6-ks/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.11.22 21:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
20.11.22 22:04
@Ou píše:
Kup jí tohle https://www.zbozi.cz/…xtra-dlouhe/ a nebo 2 -3 sady duhových pěnových papilot, cokoliv jiného jí bude tlačit :-Dhttps://www.zbozi.cz/…piloty-6-ks/

A to první jí bude jedna sada stačit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16338
20.11.22 22:46

@Lama Lama Je otázka, jaké vlny ve výsledku chce. Velké pro objem, malé. Pak jaké má vlasy, pokud slabé, spací jí je dorazí. A jestli chceš, aby na nich spala (jako babička) nebo natáčky tepelné. Po letech s papiloty a kde čím, jsem si přestala ničit noci a vlasy spaním na natáčkách a koupila si elektrické. Je to jako ty varné, jen se s tím nemusíš vařit, ohřejí se v krabičce elektricky. Nastává další otázka, jestli by to zvládla, já si v páté třídě vlasy sama točila (na varných). Elektrická sada vyjde cca od 1000 a vydrží. Až bude starší, stejně si koupí kvalitní žehličku na vlny (ted bych jí to nekoupila, je to o uraz i v dospělosti). Rozdíl mezi krámy a kvalitními jsou cca 300, tak bych koupila raději značku, budou to mít vychytané. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.11.22 22:59
@Lama Lama píše:

no to záleží na tom kolik má vlasů… Osobně s myslím, že to dvakrát vyzkouší a pak to bude ležet v zásuvce :-D Mělo by tam být 12 ks, tak jestli má husté vlasy, tak vem dvě sady.

Jinak pokud byste chtěli vyrábět loky společně.

Namočt, částečně prosušt vlasy, pak do toho dát nějaké tužidlo na vlny, natočit vyfénovat, NECHAT VYCHLADNOUT NA TĚCH NATÁČKÁCH a teprve pak sundavat.

Tím že to vychladne na natáčce, tak se ten tvar zafixuje. Nemá smysl natáčet úplně mokré vlasy, protože to pak bude schnout děsně dlouho. Čím méně vlasů bude natočené na jednu natáčku, čím menší bude prlůměr natáčky, tím kudrnatější to bude a tím větší crcačka to vyrobit bude.

Příspěvek upraven 20.11.22 v 23:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
20.11.22 23:01

Jaký má typ vlasů? Pokud rovné jemné, tak bude akorát zklamaná, že to nefakčí. Mně na takový typ funguje na vlny akorát kónická kulma.

• Citovat
  • Upravit
2721
20.11.22 23:12

Jak to tak čtu, kup jí radši psa - to bude jednodušší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
21.11.22 00:27
@Sedmnactnulajedna píše:
Jak to tak čtu, kup jí radši psa - to bude jednodušší :lol:

Co když už dva mají? :mrgreen: a navíc má minimálně jednu lamu

• Citovat
  • Upravit
23966
21.11.22 00:32
@Lama Lama píše:

dcera má sady dvě a kolikrát je to málo. Ono záleží jak tlusté prameny tam bude dávat, jak má velkou hlavu. A dcera nemá nijak extra dlouhé vlasy a natáčky jsou jen tak tak, když je chce mít od hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.11.22 00:34

A dcera má i tu kulmu na nátáčení vlasů. Ale raději si dá večer po koupání natáčky a jde s nimi spát. Než aby si točila vlasy s kulmou, ta nám jen leží v šuplíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
21.11.22 10:51
@Lama Lama píše:

Podle toho jak má husté vlasy a jak jsou dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
21.11.22 10:59
@Ou píše:
Jinak pokud byste chtěli vyrábět loky společně.
:mrgreen: :lol: Jsem si představila sebe s loknama a mám veselé celé dopoledne. :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný