Svatba v Řecku - zkušenost

17.11.22 01:49

Svatba v Řecku - zkušenost

Ahoj, chci se zeptat zda měl někdo svatbu v zahraničí? Jaké máte zkušenosti, a co se případně nepovedlo podle vašich představ?
Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1056
17.11.22 02:07

Ahoj,
My jsme meli, ale pred osmi lety. Bylo to fajn, leteli s nami rodice a svedci a cely tyden jsme si fakt uzili :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.22 02:16

@bludinka Ahoj, my prave taky, a to nedavno. Akorat, nektere veci me zpetne mrzi, a tak se ptam, jestli nekdo nema stejnou zkusenost. Meli jsme zaplaceneho fotografa na 1 hodinu v balicku. Bohuzel, se foceni uplne nepovedlo podle mych predstav, a tak si z toho porad delam hlavu, a musim nad tim premyslet. Mame par hezkych fotek. Foceni jsme v den obradu nechali na fotografovi, a duverovali mu. Uprimne, jsem v tu chvilku z nervozity a tak celkove emoci ani nevnimala, kde nas nebo u ceho primo foti. U me je problem, ze jsem velky detailista a nejlip, aby bylo vse dokonale a kdyz se to tak nepovedlo podle „mych“ predstav tak me to trosku mrzi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3812
17.11.22 05:59
@valentina.m píše:
@bludinka Ahoj, my prave taky, a to nedavno. Akorat, nektere veci me zpetne mrzi, a tak se ptam, jestli nekdo nema stejnou zkusenost. Meli jsme zaplaceneho fotografa na 1 hodinu v balicku. Bohuzel, se foceni uplne nepovedlo podle mych predstav, a tak si z toho porad delam hlavu, a musim nad tim premyslet. Mame par hezkych fotek. Foceni jsme v den obradu nechali na fotografovi, a duverovali mu. Uprimne, jsem v tu chvilku z nervozity a tak celkove emoci ani nevnimala, kde nas nebo u ceho primo foti. U me je problem, ze jsem velky detailista a nejlip, aby bylo vse dokonale a kdyz se to tak nepovedlo podle „mych“ predstav tak me to trosku mrzi. :roll:

Takže si se jen přišla pochlubit, hurá! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
17.11.22 07:25
@valentina.m píše:
@bludinka Ahoj, my prave taky, a to nedavno. Akorat, nektere veci me zpetne mrzi, a tak se ptam, jestli nekdo nema stejnou zkusenost. Meli jsme zaplaceneho fotografa na 1 hodinu v balicku. Bohuzel, se foceni uplne nepovedlo podle mych predstav, a tak si z toho porad delam hlavu, a musim nad tim premyslet. Mame par hezkych fotek. Foceni jsme v den obradu nechali na fotografovi, a duverovali mu. Uprimne, jsem v tu chvilku z nervozity a tak celkove emoci ani nevnimala, kde nas nebo u ceho primo foti. U me je problem, ze jsem velky detailista a nejlip, aby bylo vse dokonale a kdyz se to tak nepovedlo podle „mych“ predstav tak me to trosku mrzi. :roll:

Tak fotograf muze byt nic moc i tady. Nevim, proc se tim zpetne tak uziras

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
17.11.22 07:47
@valentina.m píše:

A slo predevsim o to, vzit si milovaneho muze nebo mit dokonale svatebni fotky?

• Citovat
  • Upravit
65292
17.11.22 08:11
@Stará známá píše:
A slo predevsim o to, vzit si milovaneho muze nebo mit dokonale svatebni fotky?

Tak bez dokonalych fotek se nemuze tak moc chlubit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
17.11.22 14:12
@Stará známá píše:
A slo predevsim o to, vzit si milovaneho muze nebo mit dokonale svatebni fotky?

Neblazni, muz je ten posledni, o koho ve svatebni den jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
18.11.22 14:27

Ale holky :lol: preci jen, clovek chce mit hezkou pamatku :D :srdce:
Jako fotky mame takove normalni, nektere povedene, jine min :nevim: ale jako co s tim nadelam :nevim: me treba zpetne mrzi, ze v tenhle den se mnou nebyli vsichni moji blizci. Ikdyz jsem si v tu dobu myslela, ze to je naopak ta vyhoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný