Jaké ovocné přesnídávky?

Anonymni
7.1.09 10:51

Jaké ovocné přesnídávky

Prosím o radu, jaké dáváte ovocné přesnídávky. Domácí zásoby z léta se pomalu krátí a zavařovat jsem byla líná.

Ale moc se v nich nevyznám, nevadí mi až tak cukr (doma taky doslazujeme), spíš aby to bylo z kvalitních surovin a ještě lépe bio.

Za rady děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lia
4468
7.1.09 11:35

Ahoj, kupuji Hami Frutapura, nebo Sunárek, popř. Alnaturu, všechny téměř ze 100% ovoce a bez cukru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
7.1.09 11:43

ja davam cerstvy ovoce. pokud jsme na cestach, tak potom taky Sunarek, je chutove lepsi nez Frutapura, mi prijde. a malymu taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.1.09 11:43

Ahoj, frutapury, alnatury, je to dost drahé, já kupuju normální přesnídávky hami, akorát v dia koutcích, tam jsou ty bez cukru, a stojí jako normální. mají jablečnou a meruňkovou, teda aspoň v obchodě u nás.

• Citovat
  • Upravit
13794
7.1.09 12:47

Ahoj, já kupuju také sunárek a nebo Hipp bio a nebo Hami bio a jsem s nima spoky, akorát kupujeme bez cukru… Cukr si dost hlídám : )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.1.09 13:31

My taky dávali Sunárek. Byl vážně chuťově moc dobrej a tuším(teď nevím jestli si to nepletu)¨že je bez cukru?
Jinak teď už dáváme co je v akci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
7.1.09 13:46

Ahoj,
my jedeme ve Frutapuře, Alnatuře, v Sunárcích…

Hami je cenově sice OK, ale docela mi vadí, že je nejen doslazovaný, ale i hodně zahušťovaný :?
Já si radši připlatím za přesnídávku, kde je 100g vyrobeno ze 140g ovoce (Frutapura), než ze 60g ovoce (Hami)…

Anonymní - a není v těch dia přesnídávkách nějaký jiný sladidlo??? To není rejpání, jen otázka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
7.1.09 14:12

ahoj…
presne, taky si myslim,ze ve vsech DIA „nesladkych“ vyrobcich je nahradni sladidlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
8.1.09 12:38

lacenka nepleteš si to, sunárek je bez jakýchkoliv cukrů …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.1.09 18:13

Mladsi jsem zacala prikrmovat, zatim jen jedem v zelenine a druhy ovocny prikrm nas ceka za cca 2 tydny.
Mam nakoupenou z vetsiny Frutapuru, pak od Hippu taky stejne baleni 4 kelimky a jeste od Sunarku. Zatim mi to co do mnozstvi a obsahu ovoce prijde nejlepsi.

Pri prvni dceri jsem zacala Hami prikrmama, pred 5 lety Frutapury a jine vubec nebyly - jen klasicke sklenickove presnidavky. Ty teda chutnaji i mne a oboum nam hrozne chutnaly Tesco blede modre presnidavky. NEvim proc, ale strasne dlouho jsem je tam nevidela. Navic nam vyhovoval i ten system klasickych „starych“ vicek na znovuuzavirani (zavarujeme do nich marmelady - idealni velikost)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.1.09 02:54

Všem děkuji za rady. Vyzkouším tedy tu Frutapuru a Alnaturu.

Jinak přesnídávky tím klasicky šroubovacím víčkem vyrábí Linea Nivnice, ale teď, kde je jde koupit. Já je kupuji v Ternu, ale jsou vyrobeny pro Coop družstvo, takže by měly být i Jednotách. Stojí asi 8,50 a chutnají mi. Ale to složení - 85 g ovoce ve 100 g výrobku, cukr, voda, modifikovaný škrob… znám to proto, že ty levnější kupuji sobě (nepozřu nekonzervované ovoce).

Kdysi jsem si kupovala i ty neslazené a žádné dia sladidlo tam nebylo, myslím, že tam pořád není…

Ještě jednou moc díky.

• Citovat
  • Upravit
4515
18.3.11 12:22

Holky přesnídávky od Hami jsou bez cukru ne?mám doma první lžičky hruška a píšou že je bez cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.3.11 12:25
MarkyM píše:
Holky přesnídávky od Hami jsou bez cukru ne?mám doma první lžičky hruška a píšou že je bez cukru.

Ano,jsou bez cukru,a pak taky dělají větší balení,jsou jen 3 druhy-jablko,jahoda,meruňka,a na nich je také napsáno neslazeno.Tak ty taky kupujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
18.3.11 13:24

To je škoda že jsou jen 3 druhy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.7.11 14:45

O prosím vás, kde se dá sehnat frutapura nebo Alnatura? :nevim: :nevim: :nevim: