Jaké ovocné přesnídávky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, kupuji Hami Frutapura, nebo Sunárek, popř. Alnaturu, všechny téměř ze 100% ovoce a bez cukru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja davam cerstvy ovoce. pokud jsme na cestach, tak potom taky Sunarek, je chutove lepsi nez Frutapura, mi prijde. a malymu taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, frutapury, alnatury, je to dost drahé, já kupuju normální přesnídávky hami, akorát v dia koutcích, tam jsou ty bez cukru, a stojí jako normální. mají jablečnou a meruňkovou, teda aspoň v obchodě u nás.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, já kupuju také sunárek a nebo Hipp bio a nebo Hami bio a jsem s nima spoky, akorát kupujeme bez cukru… Cukr si dost hlídám : )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My taky dávali Sunárek. Byl vážně chuťově moc dobrej a tuším(teď nevím jestli si to nepletu)¨že je bez cukru?
Jinak teď už dáváme co je v akci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my jedeme ve Frutapuře, Alnatuře, v Sunárcích…
Hami je cenově sice OK, ale docela mi vadí, že je nejen doslazovaný, ale i hodně zahušťovaný ![]()
Já si radši připlatím za přesnídávku, kde je 100g vyrobeno ze 140g ovoce (Frutapura), než ze 60g ovoce (Hami)…
Anonymní - a není v těch dia přesnídávkách nějaký jiný sladidlo??? To není rejpání, jen otázka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj…
presne, taky si myslim,ze ve vsech DIA „nesladkych“ vyrobcich je nahradni sladidlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mladsi jsem zacala prikrmovat, zatim jen jedem v zelenine a druhy ovocny prikrm nas ceka za cca 2 tydny.
Mam nakoupenou z vetsiny Frutapuru, pak od Hippu taky stejne baleni 4 kelimky a jeste od Sunarku. Zatim mi to co do mnozstvi a obsahu ovoce prijde nejlepsi.
Pri prvni dceri jsem zacala Hami prikrmama, pred 5 lety Frutapury a jine vubec nebyly - jen klasicke sklenickove presnidavky. Ty teda chutnaji i mne a oboum nam hrozne chutnaly Tesco blede modre presnidavky. NEvim proc, ale strasne dlouho jsem je tam nevidela. Navic nam vyhovoval i ten system klasickych „starych“ vicek na znovuuzavirani (zavarujeme do nich marmelady - idealni velikost)
- Citovat
- Upravit
Všem děkuji za rady. Vyzkouším tedy tu Frutapuru a Alnaturu.
Jinak přesnídávky tím klasicky šroubovacím víčkem vyrábí Linea Nivnice, ale teď, kde je jde koupit. Já je kupuji v Ternu, ale jsou vyrobeny pro Coop družstvo, takže by měly být i Jednotách. Stojí asi 8,50 a chutnají mi. Ale to složení - 85 g ovoce ve 100 g výrobku, cukr, voda, modifikovaný škrob… znám to proto, že ty levnější kupuji sobě (nepozřu nekonzervované ovoce).
Kdysi jsem si kupovala i ty neslazené a žádné dia sladidlo tam nebylo, myslím, že tam pořád není…
Ještě jednou moc díky.
- Citovat
- Upravit
Holky přesnídávky od Hami jsou bez cukru ne?mám doma první lžičky hruška a píšou že je bez cukru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
Holky přesnídávky od Hami jsou bez cukru ne?mám doma první lžičky hruška a píšou že je bez cukru.
Ano,jsou bez cukru,a pak taky dělají větší balení,jsou jen 3 druhy-jablko,jahoda,meruňka,a na nich je také napsáno neslazeno.Tak ty taky kupujem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu, jaké dáváte ovocné přesnídávky. Domácí zásoby z léta se pomalu krátí a zavařovat jsem byla líná.
Ale moc se v nich nevyznám, nevadí mi až tak cukr (doma taky doslazujeme), spíš aby to bylo z kvalitních surovin a ještě lépe bio.
Za rady děkuji.