Jaké plenky na správný vývoj kyčlí

179
25.4.12 12:09

Jaké plenky na správný vývoj kyčlí

Ahoj holky. V porodnici mi řekli, že malý má hůř vyvinuté kyčle a že mám dávat raději 2 plenky. Zkoušela sem různé značky, ale pro ty mrňousky se mě všechny zdají dost tenké a stejně ty noženky nejsou pěkně od sebe. Poraďte mi, které plenky by mohly být pro vývoj kyčlí dobré? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
25.4.12 12:13

Látkový :mrgreen:
Jinak trochu pevnější jsou bella happy, ale zkrátka látka je látka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
25.4.12 12:14

jestli používáš jednorázové, tak přes ně dej jednu až dvě bavlněné (ty obyčejné čtvercové, složené na osminy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
25.4.12 12:14

My museli vycpávat na noc od měsíce. Používala jsem normálně jednorázovku a pak ještě přes to plenkové kalohotky a v nich dvě látkové pleny. Nožky měla od sebe a na tříměsíční kontrole to už bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.4.12 12:17

Jinak dávat přes sebe dvě pemprsky, to to dítě musí být fakt neprodyšne odizolovaný :roll:
Pokud dávat čtverce přes jednoráz, tak zajišťovat vázačkou disana, nožičky zůstanou od sebe a dítě na sobě nemá zbytečně další neprodyšnou vrstvu :palec:
 http://www.latkovky.cz/…nka-organic/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
25.4.12 12:21

No musím říct, že sem zatím dávala 2 plenky a naštěstí žádné opruzeniny nemáme. Malý má krásný zadeček. :D Příští týden máme jít na kontrolu ve 4 týdnech, tak su zvědavá, co nám řekne ortoped hezkého. Zkusím teda dávat tento týden ty látkové, třeba se to trošku zlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.4.12 12:30

ahoj, my dáváme doteď na noc kalhotky marwell http://www.marwell.cz/, jsou super, je to jednoduché, zapneš na 2 suché zipy, nejsou tlusté. První 4 měsíce je měla malá na celý den a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
25.4.12 12:36
@Anetka11 píše:
ahoj, my dáváme doteď na noc kalhotky marwell http://www.marwell.cz/, jsou super, je to jednoduché, zapneš na 2 suché zipy, nejsou tlusté. První 4 měsíce je měla malá na celý den a v pohodě.

A to vám napsal doktor nebo jste si je koupili sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.4.12 12:39

koupila jsem si je sama na doporuceni, libilo se mi ze v nich mala neni tak „velka“ a ma nozicky krasne od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.12 13:02

Anet a jak se pohybuje cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.4.12 14:01
@Anetka11 píše:

Já jsem je taky koupila, ale přijdou mi skoro malé :think: A tomám už samo tu větší velikost. Radši dávám normální svrchňáčky vel. XL (a do toho k jednorázové ještě látkový čtverec), to mi přijde, že je lepší :think: Nebo nosím v Ergu, tam má nožky od sebe krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
25.4.12 14:03

přes jednorázovku látkovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.4.12 15:55
@nick Leňulka píše:
Anet a jak se pohybuje cena?

asi kolem 300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
7.1.13 20:32

Zajímalo by mně, jestli dáváte přednost ceně, nebo kvalitě jednorázových plínek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
9.1.13 20:25

@pavoucica Já jsem takové ty „pochybné“ zančky vůbec nezkoušela. Vyzkoušela jsem všechny řady Pampers a pak i Huggies. Skončili sme u Huggies přes den (malý je v nich pěkně v suchu a nejsou parfémované) a Pampers activ baby na noc (ty nám vydrží celou noc, ale zdá se mi, že nejsou tak fajn)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí