Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, mohu požádat o radu? Chceme se setkam s prateli na Silvestra pres den, posedet, popit, nez se vsichni rozejdemeke svym oslavam Silvestra. Je to takova stredne slavnostni udalost. Chci si vzit modre sametove saty, jsou kratke, docela sexy, ale nevim, jake k nim puncochace. Lodicky mam černé i modre, pripadne cernohnede kozacky. Vypadaji cerne, ale pri blizsim ohledání jsou cernohnede. Diky!
Punčochy tělové. Lodičky černé OK, kozačky OK, ty modré - to záleží jaký máš odstín šatů a lodiček, jestli by to k sobe šlo..
Punčochy rozhodně černé
Lodičky klidně černé i modré, to už podle nálady. Hlavně néééé tělové ![]()
Jo, to jsem zapomnela napsat, nechci telove! Jednou jsem mela takove jakoby kourove, sly by treba takove? Mám trochu obavu, jestli ty cerne nejsou prilis kontrastni. Saty jsou stredne modre.
@tabitta píše:
Jo, to jsem zapomnela napsat, nechci telove! Jednou jsem mela takove jakoby kourove, sly by treba takove? Mám trochu obavu, jestli ty cerne nejsou prilis kontrastni. Saty jsou stredne modre.
Záleží na odstínu, ale klidně… i ty černé mají různou sytost. Chce to vyzkoušet. Já nosím všechny barvy (krom tělových) ![]()
Asi mas pravdu, musim vyzkouset. Já jen uz vymyslim, abych vypadala dobre ![]()
Osobně jsem odpůrce barevných punčoch. Volila bych klasické tělové silonky, popř. bych ještě snesla černé, ale jinou barvu ani náhodou. ![]()
Tak ono zalezi na odstinu te modre. Ja bych volila telove, ale o s cernou to jde.
Mám tmavěmodré šaty a volím černé neprůhledné punčocháče a černé lodičky.
Pokud chces vypadat vic sexy, zvol cerne silonky. Jinak min 60den cerne puncochy. Vse nejlepe samodrzici-prodava intimisimi, nesnasim rysujici se svy a pas u puncoch a partner nesnasi puncochy…Cerne lodicky, modre jsou uz prilis.
Pokud chces vypadat vic sexy, zvol cerne silonky. Jinak min 60den cerne puncochy. Vse nejlepe samodrzici-prodava intimisimi, nesnasim rysujici se svy a pas u puncoch a partner nesnasi puncochy…Cerne lodicky, modre jsou uz prilis.
@bibie píše:
Máš pravdu, vezmu si punčochy. A proč 60den?
@tabitta ty jsou uplne nepruhledne a dost teple, taky se hodi uplne ke vsemu:-)