Jaké robotické vysavače teď frčí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaké robotické vysavače teď frčí?
Dobrý den, máme velký byt, děti, psa a kočku.. už mě nějak přestalo bavit celý den běhat s vysavačem v ruce.
jaký robotický vysavač by jste doporučili? Cena nerozhoduje, dám cokoliv za to, když vysaje zvířecí chlupy a nekonečný prach. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@FrankovaL píše: Vícežádný robotický vysavač nevysaje pořádně. Oni to nejsou vysavače, ale smetáky. Lepší, levnější a rychlejí je vzít vysavač a vysát.
- Citovat
- Upravit
@MartinL45 píše: Více
Smetáky? Proč? Mě funguje perfektně, každý den zapnu ráno před odchodem do práce, jednou za týden vysaju velkým vysavačem rohy, za gaučem atd. a vysypu zásobník robotického vysavače…Než každý den vytahovat velký vysavač, tohle je pecka…
@FrankovaL to úplně neporadím, mám obyčejný Tesla Robostar, za „pár Kč“, není ani chytrý…Má i funkcni vytírání, která je úplně k ničemu
..Ale mě teda bohatě stačí, svou funkci plní už několik let každý den a i baterie se drží…I když jsme měli pejska, chlupy vysál, ale z plovoučky, pokud máš koberce, to nemám ozkoušené…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FrankovaL naši mají irobot protože má gumové lamely a ne štětiny na kartaci. Lépe ty lamel berou chlupy. Ale nemá vytirani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam Roborock od Xiaomi, vysava dobre a i funkce vytirani je prekvapive dobra. Uz si bez nej neumim predstavit zivot, hezdi u nas denne a usetri mi asi 3 hodiny casu za tyden, coz mi osobne neprijde malo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná, že to jsou lepší smetaky, ale ono na dost věcí ty smetaky překvapivě stačí. Na tvrdé podlahy úplně v pohodě, koberec výjimečně přijedu velkým vysavačem. Jezdi denně, v chodbě několikrát denně a máme čisto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinL45 píše: Více
Mame tycovej, robotickej a i klasickej. Ten robotickej vysaje lip nez manzel
![]()
Mame aktualne rok a pul tak Xiaomi, jsme s nim spokojenejsi nez s Irobotem. Jezdi kazdej den, mame psa, vyluxuje vse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme doma dosluhujícího iRobota Roomba, řadu 5×x. Má 10 let a začíná zlobit. Dá se na něj však levně nakoupit cokoliv v zahraničí, tak jsem zatím neřešila a měnili jsme si sami např. čidla nebo motorek bočního kartáčku (v řádu stovek korun, v servise by to bylo o nulu víc). Máme doma kočky, tudíž ideální vysávat denně. Nový bude Xiaomi, asi skrz finance X10, i s vytíráním. Ač jsem nechtěla vytírání s mopem, ale lépe s kartáčky, tak to už jsme cenově jinde a moc jich na výběr není, nebo bych musela mít dva přístroje. Upřímně už bych bez něj nechtěla být. Na běžný úklid mám Vileda JetClean, kolem krbu malý ruční Silvercrest už několik let a jinak řeším ještě nějaký aku na vysátí kolem kočičího wc a schodiště. Na to jen ten ruční nevybavený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit