Lux se střídavě vypíná. Proč?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lux se střídavě vypíná. Proč?
Zdravím, řešíme teď u nás takovou prekérku. Náš tři roky starý vysavač, který doteď fungoval perfektně, se mi včera během vysávání sám vypnul. Zkontrolovala jsem zásuvku, dokonce i pojistky - všechno ok. Večer přišel manžel z práce, zkusil to a lux normálně fungoval.
Dnes ráno jsem chtěla vysát a lux zase nereagoval na tlačítko zapnutí. Tak jsem rychle koupila nový vysavač, odpoledne začala vysávat a po cca 10 minutách se taky sám vypnul.
Nevíte, prosím, někdo, čím by to mohlo být? Napadlo mě horkem, ale u nás jsou tropická horka už několikátý den v řadě a s malým dítětem musím vysávat max. obden.
Předem díky za případné rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sofia_Sofia píše: Více
Zkusila jsi vysavač v jiných zásuvkách?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám toto dělala tepelná pojistka. Má na to vliv i čistota a stav filtru a sáčku. Divné je, že to dělá i fungl nový vysavač s předpokládám novým a čistým filtrem i sáčkem, ale možná má fakticky vliv i aktuální počasí a okolní teplota, protože mně se to stávalo nejčastěji při vysávání v pokoji, kde sálala krbová kamna. Klidně i po těch deseti minutách.
Příspěvek upraven 18.08.24 v 10:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M Je fakt, že máme v pokoji 30°C, ale malá je nemocná, takže nemůžeme ani nikam vyjet, tím pádem je doma větší borčus, a tím pádem potřebuju luxovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit