Jaké šidítko je nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
11.9.11 09:46

U prvního jsem to neřešila. V porodce dosta kytičky. Ta se postupně rozleptala a vytahala. Když dostal nový, byl asi poloviční a vztekal se. Tak jsem ho přeučila na DM dudlíky, ty ztáhly z trhu, protože v nich bylo cosi jedovatého. Tak jsem vsadila na jistotu - Avent.

U dcery už jsem na to šla vědečtěji - chtěla jsem něco, co se nevytahá ( tedy ne kaučuk, ale silikon), něco, co je jedno, jak si později sama nasadí - usnadní to samonasazování zejména v noci ( tedy ne ortodontický), a něco, co se dá koupit všude, když zapomenu. Takže má zase Avent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
11.9.11 09:51
Alpaka píše:
U prvního jsem to neřešila. V porodce dosta kytičky. Ta se postupně rozleptala a vytahala. Když dostal nový, byl asi poloviční a vztekal se. Tak jsem ho přeučila na DM dudlíky, ty ztáhly z trhu, protože v nich bylo cosi jedovatého. Tak jsem vsadila na jistotu - Avent.U dcery už jsem na to šla vědečtěji - chtěla jsem něco, co se nevytahá ( tedy ne kaučuk, ale silikon), něco, co je jedno, jak si později sama nasadí - usnadní to samonasazování zejména v noci ( tedy ne ortodontický), a něco, co se dá koupit všude, když zapomenu. Takže má zase Avent.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
11.9.11 09:57
Pipet píše:
valkil píše:
j.a.n.i1 píše:
Nelisa píše:
Dost pozdě jsem se dozvěděla o těchto: http://www.profimed.cz/…cke-dudliky/ , už se nedalo přeučit, takže mi leží v šuplíku nepoužité. Měli jsme vždycky silikon, placatý. Dcera Avent, syn Nuk.
Kaučuk ani kulatý jsem nedala možnost vyzkoušet, ptž jsem nechtěla, aby takový dudlík používali. Ze začátku dudlík oba plivali, ale pak ho vzali na milost a jak mi to ulevilo. :mrgreen:
Malý má MAM silikonový… ale tenhle se mi líbí, že bych zkusila zda ho vezme na milost. Teď tedy máme nějaký nový MAM, taky by měl být dobrý na zuby, ale zatím se s ním nekamarádí.
Zrovna včera jsem ten nový MAM koupila, máme ten od 6 měsíců, vepředu je hodně uzounký, a malý ho v pohodě vzal.
A nebudou si starší děti takové asymetrické dudlíky dávat do pusy obráceně? Jsem proto byla i ráda, že ten MAM je jedno, jak si ho tam šoupne :think:

Budou :mrgreen: dokonce i ten MAM tam jde strčit „obráceně“. Malý si ho tam teď zásadně dává jakoby nastojato…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.9.11 10:25
j.a.n.i1 píše:
Pipet píše:
valkil píše:
j.a.n.i1 píše:
Nelisa píše:
Dost pozdě jsem se dozvěděla o těchto: http://www.profimed.cz/…cke-dudliky/ , už se nedalo přeučit, takže mi leží v šuplíku nepoužité. Měli jsme vždycky silikon, placatý. Dcera Avent, syn Nuk.
Kaučuk ani kulatý jsem nedala možnost vyzkoušet, ptž jsem nechtěla, aby takový dudlík používali. Ze začátku dudlík oba plivali, ale pak ho vzali na milost a jak mi to ulevilo. :mrgreen:
Malý má MAM silikonový… ale tenhle se mi líbí, že bych zkusila zda ho vezme na milost. Teď tedy máme nějaký nový MAM, taky by měl být dobrý na zuby, ale zatím se s ním nekamarádí.
Zrovna včera jsem ten nový MAM koupila, máme ten od 6 měsíců, vepředu je hodně uzounký, a malý ho v pohodě vzal.
A nebudou si starší děti takové asymetrické dudlíky dávat do pusy obráceně? Jsem proto byla i ráda, že ten MAM je jedno, jak si ho tam šoupne :think:
Budou :mrgreen: dokonce i ten MAM tam jde strčit „obráceně“. Malý si ho tam teď zásadně dává jakoby nastojato…
:lol: , ale to nejde „dudat“, ne :lol: Vlastně když tak vzpomínám, tak Majda si ho párkrát srčila do pusy tím čudlem na držení a ten dudlík jí trčel ven a vztekala se, že „nefunguje“ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
11.9.11 10:32
Pipet píše: :lol: , ale to nejde „dudat“, ne :lol: Vlastně když tak vzpomínám, tak Majda si ho párkrát srčila do pusy tím čudlem na držení a ten dudlík jí trčel ven a vztekala se, že „nefunguje“ :mrgreen:

To ne, ale okusovat jde úžasně :mrgreen: a ten čudl na držení se prý okusuje taky moc fajn, už na něm nemáme ten obrázek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
31.8.16 10:08
@Pipet píše:
Vlastně když tak vzpomínám, tak Majda si ho párkrát srčila do pusy tím čudlem na držení a ten dudlík jí trčel ven a vztekala se, že „nefunguje“ :mrgreen:

Tak to znám, i když moje mladší to dělala schválně, bavilo jí snad víc to držátko na dudlíku, hlavně, když jí šli zuby :) Jinak nám nejvíce vydržely šidítka od NUK, ostatní se rychleji rozpadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí