Jaké softshellové kalhoty na podzim?

Anonymní
3.9.24 13:55

Jaké softshellové kalhoty na podzim?

Ahoj, vybiram kalhoty do skolky na ven. Chtela bych softshellove. Divam se na Fler. Ale nevim jake vybrat. Unosi na podzim ty tenke letni nebo mam koupit rovnou zateplene? Treba pristi tyden to ukazuje osmnact stupnu. Dat letni softshell nebo teplaky? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8682
3.9.24 14:03

To záleží na diteti. Ale do 18 stupňů bych nedávala softshel žádný, zapari se. Dceři jsem usila parádní kalhoty ze zimního softshelu a měla je za celou zimu asi 5×, bylo jí v tom horko, měla je jen ty dny, co bylo -10.. tak jsem udělala další dvoje z jarního softu a ty nosila celou zimu, pod to tenký leginy. Nicméně ve školce všichni nosili ten zimní soft, a to i v teplotách, kdy dcera byla v teplakach. A nemyslím si, že by byla nějak horkokrevna, spíš naopak, ale ve školce celý pobyt venku běhají, skakaji, blbnou… to musíš sama vychytat, co bude vyhovovat zrovna u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
3.9.24 14:10

V 18 stupních klidně ještě kraťasy :mrgreen:
Já ten teplý softshell nemám ráda, raději jsem vždycky kupovala letní a případně pod to dětem dala spodní vrstvu - legíny, punčochy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3403
3.9.24 14:19

Také jsme nikdy neměly zateplené. V zimě to natáhnou na legíny a je to pro ně pohodlné. Když je fakt velký mráz nebo sníh, tak mají oteplováky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
3.9.24 14:24

V 18 stupnich jim dam kratase nebo teplaky, jinak se zpoti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
3.9.24 15:35

Pokud nebude pršet tak tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3007
3.9.24 16:07

Na 18 stupnu teplaky, jinak ja teda ty zateplene pouzivala hodne, u nas v Polabi klidne i vetsinu zimy, oteplovaky/kombinezu fakt az na velky mraz a snih..takze tak 3 tydny v roce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.24 16:30

Ok, pristi tyden jeste teplaky a treba v deseti stupnich?

• Citovat
  • Upravit
8682
3.9.24 16:36

Fakt potřebuješ návod, jak obléct dítě? My to tvoje neznáme. Někdo chodí celoročně v kratasich, jinej zas ve 20 stupních bere bundu. Oblikej ji stejně jako doteď. S tou skolkou je to stejné vždy loterie. Nejhorší je jaro, ráno kosa, když jdou ven, tak je teplo, a když si je vyzvedavas, tak je vedro. Nebo náhle změny počasí, ráno nevíš, jak bude za 2 hodiny… nechávám ve skříňce v tuto dobu leginy, v zimě triko s krátký…prostě aby měla něco pro případ, že se náhle ochladí, otepli. Stejně to většinou nepoužije, jen pak hlásí, že byla zima nebo horko… neřeš to a nějak to dítě oblec dle svého zdravého úsudku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8941
3.9.24 18:34

Těch 18 ° je to pro nás taky na kraťasy a krátký rukáv. Soft jsem dávala, až bylo pod 10°. Pokud bylo po dešti nebo foukalo. Jinak vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8941
3.9.24 18:37

Loni byl dlouhý, teplý podzim. Dneska kolegyně v práci vzpomínala, ještě začátkem listopadu jsme s děckama chodili po venku v triku s krátkým rukávem. Výjimečně měl někdo dlouhý rukáv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24216
3.9.24 18:44

Naše děti by dostali v 18ti stupních tenké tepláky. Pod těch deset stupňů dávám softshellky. Kluci chtějí zimní. Mají je rádi. Když je minus tak si pod to třeba nechají tepláky a není líp termo legíny. Oteplováky měli jen do sněhu. Takže já se teď chystám šít tak troje kalhoty ze zimního softshellu. Ale bydlíme na vesnici a bývá tu chladněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
3.9.24 19:04

Zateplené mělo dítě v zimě. Kombinézu melo 3×, když byl v listopadu sníh do školky a chodily bobovat. Tenké ve vlhku, ale ne v 18 stupních - to mělo ještě kraťasy :)

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
3.9.24 19:06

@Kelsey1 No a na konci byl sníh. Vím, že jsme měli radost, že letos dorazila zima brzo. U nás tedy byl první a posledni …

• Citovat
  • Upravit
555
4.9.24 07:18
@Anonymní píše: Více

To záleží, jestli je po ránu deset a je jasno takže se bude během dne oteplovat a nemáte to do školky jó daleko tak tepláky a mikina stačí. Nebo jestli je 10, sychravo a fouká pak je to na softky klidně i zateplené nebo punčocháče a bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková